teel mootorratturiks järg
To Knolps
Mulle tundub, et "mängu lube omav" ja rolleriga sõitev tegelane, kelle rolleril talve jooksul summuti rooste
on läinud ei peaks küll nende meeste ja naiste kallal kutsika kombel oma hambaid teritama, kes oma JAWA-de ja muude MOOTORRATASTEGA talvel on Vormsilgi ära käinud, see aeg, kui nii mõnigi meist tõmbas kapuutsiga jope selga, et minna garaashi sooja autosse ja kirus jahedat ilma! Ja pane tähele, et need samad JAWA-dega sõitjad ei näita Sinu poole näpuga, kui Sa oma mittejawaga töristad. Pealegi oli Seljakotil küsimus, mille vastus ei eelda JAWA kallal aasimist. Kui Sulle muudmoodi kohale ei jõua, siis mõtle kasvõi nii pidi, et Sinu isa eakaaslased, kes praegu HD-dega sõidavad, alustasid JAWA-dega!
Kasutan juhust siinkohal veelkord näidata üles enese vähelugupidamist oma jutu mõtet mitte filtreerivate ja oma sõnade eest mitte vastutavate ning seisukohta mitte omavate "tõsiste siklimeeste" suhtes.
Ja tervitet olgu tolerantsed mootoriga kahe/kolme/nelja rattalistega sõitjad!
Mina olen rääkinud, hau!
Mulle tundub, et "mängu lube omav" ja rolleriga sõitev tegelane, kelle rolleril talve jooksul summuti rooste

Kasutan juhust siinkohal veelkord näidata üles enese vähelugupidamist oma jutu mõtet mitte filtreerivate ja oma sõnade eest mitte vastutavate ning seisukohta mitte omavate "tõsiste siklimeeste" suhtes.
Ja tervitet olgu tolerantsed mootoriga kahe/kolme/nelja rattalistega sõitjad!
Mina olen rääkinud, hau!