teel mootorratturiks järg
Knolps kirjutas:BIKER.EE ei ole mingi luule kogu (ma eeldan), kõik said su murest aru, ega siin ei ole tegu mingite (vabandust väljenduse pärast) dumbassidega, seega piisab ka ühest postitusest ja ausalt öeldes, keda huvitab sinu sõbra astumine JAWA klubisse ja teie nö tegija GETOstiilid ja muusika maitse... ei taha kedagi sõimata ja ei tasu mind võtta nüüd tõsiselt (sry närvi ajavad need foorumites õnne otsivad JAWA mehed/naised, kes arvavad, et nad on nüüd mootorataste tipp klass). Kuid mu point on selles, et kui sul on JAWA, siis võib küll mingit ässa mängida (kuid paistavad välja kui haledad tro**d), aga suure bike kõrval on see kui öö ja päev!
Seega üleskutse kõikidele JAWA meestele, "te ei ole motikate tipp klass, pigem säärevõristajate tipp. Hoidke madalalt ja valige hoolikalt, kui hakkate ennast ja oma JAWAT kiitma ja targutama"!!!
* paluks mitte mu kirja solvanguna võtta (kuid osasid JAWA mehi on vaja ka realsusesse tagasi tuua, kuna paljud ei saa sellest aru, et ikka ei tasu mängida mingit ülbed ja arvata, et ta on nüüd täielik ja kõige parem biker üle eesti, kui tal on JAWA!!!
Nii nüüd on küll nii, et pean avalikult veel meelde tuletama, et püüame ikka olla tolerantsed nii Jawade, Minskite kui ka Kymcode (

Lugupidamisega Teie,
piret
Vahest sõidan ja teen asju.