Peugeot Speedfight 1 ei käivitu.

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
macu

Peugeot Speedfight 1 ei käivitu.

Lugemata postitus Postitas macu »

Lugu siis selline ,et pisipoisid sõitsid päeval, järsku oli keset teed seisma jäänud ja enam käima ei lähe.
Säde on ,bensu on, kõik mõeldavad asjad üle vaadanud aga käima ei lähe..ei luba ka.
:?
Küünal on märg ja ka olen seda vahetanud.

Teema algataja
Kristo55

Re: Peugeot Speedfight 1 ei käivitu.

Lugemata postitus Postitas Kristo55 »

macu kirjutas:
Lugu siis selline ,et pisipoisid sõitsid päeval, järsku oli keset teed seisma jäänud ja enam käima ei lähe.
Säde on ,bensu on, kõik mõeldavad asjad üle vaadanud aga käima ei lähe..ei luba ka.
Viga võib süütepooles olla :!:
Kasutaja avatar

ats91

Re: Peugeot Speedfight 1 ei käivitu.

Lugemata postitus Postitas ats91 »

Kristo55 kirjutas:
macu kirjutas:
Viga võib süütepooles olla :!:
Palju asju võib olla, aga säde on olemas ju..

Teema algataja
rass999

Lugemata postitus Postitas rass999 »

ma arvan et sull jookseb liiga palju peale et mis tyys sull karpas on ?ma igatahes arvan et ta saab liiga palju kätte kui sa ytlesid et kyynal on märg
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

rass999 kirjutas:
ma arvan et sull jookseb liiga palju peale et mis tyys sull karpas on ?ma igatahes arvan et ta saab liiga palju kätte kui sa ytlesid et kyynal on märg
no kui sõites "kätte ära suri", siis vaevalt düüsi suuruses või vales segus asi on :D

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

kui säde on ja üldse ei luba siis ja koguaeg küünal märg siis võib olla plokikaane tihend läbi.

Teema algataja
Tiiger

Lugemata postitus Postitas Tiiger »

Kui säde on ei tähenda et süütepool läbi ei või olla....
Sama asi ka kondekaga kui see rolleril üldse olemas on, ei tea kahjuks, olen uus omanik sellel asjal :lol:

Teema algataja
macu

Lugemata postitus Postitas macu »

sädemega on see ,et alguses vana küünlaga oli kollane leek. Pärast vahetamist normaalset tugev sinine. Ime trikid kõik läbi proovinud aga ei miskit.
Peab vist hakkama mootorit lammutama ...kuskilt jooksis ka nagu läbi ,et vända otsa tihend armastab samamoodi ära kustuda. :shock:
Ideid??

Roby

Lugemata postitus Postitas Roby »

proovi eetriga näiteks....vaata kas siis läheb käima....tglt pms kui ploki kaane tihend vms on läbi sis jahh ei tohiks käima minna...sest ju vesijahutus...aga kui väntvõlli otsa tihendid läbi sis peaks kahh mingi hädaga käima minema ju...

Teema algataja
hnuuma

Lugemata postitus Postitas hnuuma »

Terv,
Mul juhtus ka kord sarnane asi, et sõidu pealt jäin lihtsalt tee äärde.Bensiini on säde on , tee mis tahad aga käima ei lähe.Kodus sai pütt mahavõetud ja avastasin ,et mingi metall tükike on kuskilt mootorisse murdunud ja kolbi koos silindriga lootusetult ära kraapinud/lõhkunud.
Nii et kontrolli ka ,et su rolleri kolb ja rõngad terved oleksid.Kui survet pole siis käima ka ei lähe.
Heiki
Kasutaja avatar

hevylboy

efa

Lugemata postitus Postitas hevylboy »

mul oli kah rõngas pooleks ja käima ei läinud, aga äkki sul on vb klappide vahel mingi kivike vms (raulil nt on see jama korduvalt olenud aga alati siis kui ta on ilma õhupuhastajata käima pannud ja kohapeal lihtsalt kivi sinna läinud läbi karp) kontrolli ka karpa üle, et seal kõik korralikult funksiks
Yamaha Neo's :)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”