Peugeot Speedfight 1 ei käivitu.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Peugeot Speedfight 1 ei käivitu.
Lugu siis selline ,et pisipoisid sõitsid päeval, järsku oli keset teed seisma jäänud ja enam käima ei lähe.
Säde on ,bensu on, kõik mõeldavad asjad üle vaadanud aga käima ei lähe..ei luba ka.

Küünal on märg ja ka olen seda vahetanud.
Säde on ,bensu on, kõik mõeldavad asjad üle vaadanud aga käima ei lähe..ei luba ka.

-
Teema algataja
Re: Peugeot Speedfight 1 ei käivitu.
Viga võib süütepooles ollamacu kirjutas:Lugu siis selline ,et pisipoisid sõitsid päeval, järsku oli keset teed seisma jäänud ja enam käima ei lähe.

Re: Peugeot Speedfight 1 ei käivitu.
Palju asju võib olla, aga säde on olemas ju..Kristo55 kirjutas:Viga võib süütepooles ollamacu kirjutas:Lugu siis selline ,et pisipoisid sõitsid päeval, järsku oli keset teed seisma jäänud ja enam käima ei lähe.
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Terv,
Mul juhtus ka kord sarnane asi, et sõidu pealt jäin lihtsalt tee äärde.Bensiini on säde on , tee mis tahad aga käima ei lähe.Kodus sai pütt mahavõetud ja avastasin ,et mingi metall tükike on kuskilt mootorisse murdunud ja kolbi koos silindriga lootusetult ära kraapinud/lõhkunud.
Nii et kontrolli ka ,et su rolleri kolb ja rõngad terved oleksid.Kui survet pole siis käima ka ei lähe.
Heiki
Mul juhtus ka kord sarnane asi, et sõidu pealt jäin lihtsalt tee äärde.Bensiini on säde on , tee mis tahad aga käima ei lähe.Kodus sai pütt mahavõetud ja avastasin ,et mingi metall tükike on kuskilt mootorisse murdunud ja kolbi koos silindriga lootusetult ära kraapinud/lõhkunud.
Nii et kontrolli ka ,et su rolleri kolb ja rõngad terved oleksid.Kui survet pole siis käima ka ei lähe.
Heiki
efa
mul oli kah rõngas pooleks ja käima ei läinud, aga äkki sul on vb klappide vahel mingi kivike vms (raulil nt on see jama korduvalt olenud aga alati siis kui ta on ilma õhupuhastajata käima pannud ja kohapeal lihtsalt kivi sinna läinud läbi karp) kontrolli ka karpa üle, et seal kõik korralikult funksiks
Yamaha Neo's 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.