Teel mootorratturiks

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Seljakott

Teel mootorratturiks

Lugemata postitus Postitas Seljakott »

On selline küsimus, et kui tahad hakata mootorratturiks ja isegi klubisse astuda, siis pead ju ennast muutma, nagu muusikastiili ja maailmavaadet või mis, sest mu klassivend tahtis meie klubisse astuda ja küsis mu käest järgi aga mida talle siis vastuseks anda???
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

:wack:
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

et nagu ??????????? et ma arvan et kuulan mis muusikat tahan kui pähe tuleb siis klassikat kui tahan siis discot ja kui tahan siis rocky ja mitte üks inimene maailmas ei tule mulle ütlema et ma selle pärast kehvem mootorrattur olen et ma ei kuula päevast päeva metalli ja milline nagu see suhtumine peaks siis olema et klubiga liituda....klubiga liitumise eeldus on tavaliselt teiste liikmetega sobiv mõtte maailm ja ühised ideed ja suht pointless on muuta oma isiklike põhimõtteid ja ideid selleks et kuuluda kuhugi....su küsimus on sellie et kas selleks et saada mootorratturiks peab midagi enda juures muutma....alustada võiks näiteks mootorratta ostmisest muu pole nagu oluline...edu edaspidiseks ja ära aja elu keeruliseks :lol:
Loud pipes save lives!!!

Teema algataja
TNT

Lugemata postitus Postitas TNT »

Alustuseks lõpetagu pesemine ja pesu vahetamine. Toituda tohib ainult õllest ja väikestest lastest. Habet (kui see kasvab) ei tohi enam ajada. Kõnepruuk peab olema maksimaalselt ropendav ja käitumine ülimalt tülinoriv kõige suhtes mis liigutab. Mis veel... aah jaa - tõukeratta ja tongipüssiga ärgu enam õhtuti väljas mängimas käigu.
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

eks ikka iga klubi teeb ise oma seadused
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: Teel mootorratturiks

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Seljakott kirjutas:
On selline küsimus, et kui tahad hakata mootorratturiks ja isegi klubisse astuda, siis pead ju ennast muutma, nagu muusikastiili ja maailmavaadet või mis, sest mu klassivend tahtis meie klubisse astuda ja küsis mu käest järgi aga mida talle siis vastuseks anda???
kas sa mõtled biker.ee -d?

siis on su küll vale arusaam asjast :arrow: esiteks me pole klubi, teiseks võib ta rahulikult liikmeks regada ja teda huvitavatel teemadel sõna võtta.
enne lugegu muidugi reeglid läbi :wink:
Suletud

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”