Hoiatuseks!! Sõida mõistlikult!
-
- Kontakt:
Minu autosõidu stiil on igatahes palju ettevaatlikumaks läinud peale seda kui endal ratas istumise all on.Mitte ainult selles mõttes et ma olen rohkem valmis igast rullnokk baikerite idiootsusteks või taburetiga tatikate liikluseeskirjade rikkumisteks,vaid ma olen üldse kuidagi rahulikum liikluses.Viimase aja huvitav tähelepanek enda juurst on see et enne kui autoga pidurdad foori taga tsekkad peeglid üle et juhhuslikult ühelegi tsiklile ette ei jääks.Ja kui näengi kedagi näiteks vasakult tulemas keeran auto paremasse äärde jne.
Edit: keegi kindlasti tahaks öelda midagi selle viimase lause kohta. Ennetuse mõttes ütlen ära et ma vaatan mõlemasse peeglisse enne kui tee äärde hakkan võtma.
Edit 2 : Mul on vist psüühikaga midagi viga aga mind need pildid küll ei loksutanud eriti. Pigem tekkis soov oma xj600 juba see aasta naisele jätta ja midagi uut asemele muretseda. Suitsu vastaseid reklaame vaadates tuleb mulle alati kõige suurem suitsunälg peale.
Edit: keegi kindlasti tahaks öelda midagi selle viimase lause kohta. Ennetuse mõttes ütlen ära et ma vaatan mõlemasse peeglisse enne kui tee äärde hakkan võtma.
Edit 2 : Mul on vist psüühikaga midagi viga aga mind need pildid küll ei loksutanud eriti. Pigem tekkis soov oma xj600 juba see aasta naisele jätta ja midagi uut asemele muretseda. Suitsu vastaseid reklaame vaadates tuleb mulle alati kõige suurem suitsunälg peale.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.