arvamused selle rolleri kohta
Moderaator: Moded
-
allesalgaja
Teema algataja
arvamused selle rolleri kohta
kas kellelgi on kogemusi selle rolleriga http://www.microgrupp.ee/index.php?opti ... &Itemid=12 ja mis te sellest arvate. kas tegu on hiinakaga? Kas algajal tasub osta? kõik arvamused oodatud.
-
Viidikas
Teema algataja
-
Viidikas
Teema algataja
-
mihkel99
Teema algataja
Re: arvamused selle rolleri kohta
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... 08&t=15302allesalgaja kirjutas:kas kellelgi on kogemusi selle rolleriga http://www.microgrupp.ee/index.php?opti ... &Itemid=12 ja mis te sellest arvate. kas tegu on hiinakaga? Kas algajal tasub osta? kõik arvamused oodatud.
-
allesalgaja
Teema algataja
-
Kirs
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kindlasti ei ole mõtetu masin. Igapäevasid sõite saab sellega kindlasti edukalt teha. http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=6032 selles teemas(ja nii mõneski teises teemas) kajastatavad rollerid kasutavad sama mootorit, mis sinu poolt pakutaval lingil. Isegi sama mootorit kasutavat rollerit kasutan. 45km/h peab tal olema seaduse järgi maksimaalne kiirus. Tegelikult piirajaga 55-60km/h. Ilma piirajata heades oludes ligi 80km/h(olenevalt ilmastikuoludest, sõitja kaalust) spidomeetri järgi.allesalgaja kirjutas:kas siis see on mõtetu masin ja ei tasu osta et igapäevaselt sõita?
-
Enemy Territory [ COD ]
-
piaggio
Teema algataja
-
non-smoking
-
Kirs
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Mootor on ju neljataktiline. Mida annab 2t sportsumbuti selle mootori puhul. Ütlen ära, et suurt midagi, kui siis häält.Alpss kirjutas:Kui see on nagu CPI Hussar sis läheksid äkki Hussari mõned jupid peale nagu näiteks sportsumpa jne!
Sobiksid plastid. Sellele 139QMB mootorile muidu ka Malossi poolt ühteteist saada.
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Ma ... =undefined
Silindri ja ka muud kila-kola näiteks siit: http://www.mopshop.de/shop/index.php?ca ... fdf9743bc7
-
Microgrupp
- Kontakt:
Hallo Piaggio, räägi mulle kui müüjale kah kel mida juhtunud on, saan ma ka teada. Ja ütle mulle palun ka VIN, siis tean millise eksemplariga on tegu.piaggio kirjutas:mul on sellise rolleriga kogemusi
sõbral on see roller...
sõitis esimesed 300km ära hakkas krigin liigun max 60ja sõitis 1000km ära ja käis laks roller seisab ning rihm oli ribadeks lennanud...
rolleril eriti kiirendust ja lõppu eriti pole
Võrreldes teiste tuunimata 4t 50cc-dega ei paista ta küll millegiga alla jäävat.
Ja minu teada on ka CPI Hiina päritolu, lause "mingi Hussari järele tehtud variant" on väga subjektiivne. Antud mudelit tootev Benzhou tehas on jaapanlaste kapitali ja Yamaha tehnoloogia järelvalve all.
Kiirusest- roller on suuteline koheselt peale kastist välja võtmist arendama kiirust umbes 60 km/h (muidugi soovitan mootor ilusti sisse sõita).
Lõpetuseks - Ei maksa alahinnata hiinlaste- jaapanlaste know-how-d rollerite tootmisel- ainüksi Hiinas on ca miljard inimest ja sellel maal on põhiliseks liiklusvahendiks roller, teistest Aasia riikidest ei räägigi,mõelge ise milline tootmiskogemus...
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kas ainult minule tekib tunne, et kõigi kogemused on stiilis " minul on selle rolleriga kogemusi...sõbral on see
Järgmine kord, kui kirjutate kogemustest "hiinakatega", jätke oma sõbrad, velled-lelled, emad-isad, koerad-kassid välja, eks.Need ei ole teie kogemused
Järgmine kord, kui kirjutate kogemustest "hiinakatega", jätke oma sõbrad, velled-lelled, emad-isad, koerad-kassid välja, eks.Need ei ole teie kogemused
Challenge the Adventure.Ride The World
hj
kui võrrelda cpi-ga siis on suhteliselt pahn! Nt cpi oliver cityil hakkavad taga- ja küljegondlid väääägagi kiirelt lagunema! Mootori tuunimise kohta, et kui tuunida siis kohe täis laks! Ise ei ostaks iial hiinakat. Olen neid näiunud juba liigagi palju.. igal ühel oma vead! Ja hiinlasetel on need nigunii tehtud ühekordseks kasutamaiseks nagu riisipulgadki! 
Yamaha Neo's 
-
Joonsuu
Teema algataja
Väga odavast hiinakast pole küll midagi tahta,sest tais jne... on need 8900- kroonised rollerid poes müügil eesti rahas umbes kolme tuhandega ja seal ongi nii,et kui miskit puru läheb visatakse prügikasti ja ostetakse uus(täpselt nagu riisipulk). Sama laks hollandis pocketbikede ja muude selliste väikeste junnidega mis siin nii hinnas,lihtsalt kui kett on puru,või mingi hammakas kulunud siis visatakse ära ja ostetakse uus(vahel vedeleb isegi rollereid nii,muruniidukitest ja asjadest rääkimatta). Niiet kui tahate odavalt raha teha siis sõitke taisse/hollandisse ja korjake prükkaritest konteineritäis rollereid,tehke eestis korda ja müüge maha.
Ega ei imesta kui mingi stenolink või microgrupp varsti sellega ka tegelema hakkab. Ise hiinakat ikkagi ei ostaks,olen pikka aega sõitnud CPI-ga,osteti see üldse sellepärast et 6 aastat tagasi polnud midagi muud saada,maksis ka oma 30k ja lagunes nagu vana raibe. Nüüd sõidan sr50r-iga ja olen väga rahul.
-
Microgrupp
- Kontakt:
Stage6: Kõige odavam baashind 10-tolliste rataste, lühikese nõrga raami ja 2taktilise mootori korral ilma EEC-ta olen näinud 340 usd tk miinimum kogus ca 75 tk. See hind on maksustamata hind tollitsoonis Aasias millele lisanduvad asukohariigi maksud ja vajadusel ka transport sinna riiki. Vat need juustud maksavadki siin alla 10k. Sinu jutt: 3000 Eek-i? Kas oled karu unes näinud või jälle on info jagajaks keskit sõbra sõber keda keegi pole näinud?
Ei tea kas 3000 eeku, aga umbes sinna kanti jah ning lisaks sellele on need veel 125 ccm, millega nad seal sõidavad ja neid on seal sitaksMicrogrupp kirjutas:Sinu jutt: 3000 Eek-i? Kas oled karu unes näinud või jälle on info jagajaks keskit sõbra sõber keda keegi pole näinud?
Malaguti Firefox F-15 70 ccm 
Ei tea kas valgeid kooritaksegi,aga sugulane käis seal ja ta rääkis. Igatahes usun teda rohkem,nagunii saate mingi 3000-ga kätte ja siin räägite a'la baashind on seal 12 000 eesti krooni aga kuna me oleme head siis me müüme 8900-ga. Ja palju on 340 USD?(kui ma õigesti mäletan siis kurss midagi 12 eeki) see teeb täpselt 4180- eesti krooni.Microgrupp kirjutas:Stage6: Kõige odavam baashind 10-tolliste rataste, lühikese nõrga raami ja 2taktilise mootori korral ilma EEC-ta olen näinud 340 usd tk miinimum kogus ca 75 tk. See hind on maksustamata hind tollitsoonis Aasias millele lisanduvad asukohariigi maksud ja vajadusel ka transport sinna riiki. Vat need juustud maksavadki siin alla 10k. Sinu jutt: 3000 Eek-i? Kas oled karu unes näinud või jälle on info jagajaks keskit sõbra sõber keda keegi pole näinud?
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
stage6 kirjutas:Ja palju on 340 USD?(kui ma õigesti mäletan siis kurss midagi 12 eeki) see teeb täpselt 4180- eesti krooni.
Sa midagi tollimaksudest oled kuulnud?
Ja palun, käi ise seal ja siis ütle, kus/mis/kui palju, mitte et sugulased jne...
PS.Enamike Aasia riikide rahvas ei ole teps mitte nii rikas, et bensiini otsasaades ostetakse uus roller ja vana visatakse prükkarisse.
Tekib tunne, et seal on pudrumäed ja piimajõed...kuigi rahvas vireleb vaesuses
Challenge the Adventure.Ride The World
-
Microgrupp
- Kontakt:
No jumal küll, kui kolmekas tükk rollusid saab ja mõningad vedelevad suisa tutikatena tasuta tänavail siis mida te poisid enam siin passite? Teele-teele kurekesed, teid ootavad ees uued väljakutsed. Ja tõepoolest on seal enamus 110cc ja suuremad aga see on ka kõik mis neis viimastes postitustes asjalikku on...
Eesti riik üksi tahab Aasiast siia saabunud rolleri pealt 28% (km+toll) ostu+transa hinnast.
340usd+ transa x1,28 on omahind ilma igasuguste muude kulutusteta EV tollipiiril, aga neid lisakulusid Eesti-sisese transa, garantii, reklaami ja kurat teab mille pealt veel tuleb robinaga. Ja see on veel tegelikult kõige odavam-saastam aparaat. Ma ei räägi veel üldse 2-3 kuulisest ootamisest ja raha reaalsest maksumusest selle aja eest ja kui ma lõpuks ütlen et mina tahan veel oma tasku ka midagi selle võimlemise eest saada siis mida sa siin enam virised, kui ei soovi siis ära osta lihtsalt.
Eesti riik üksi tahab Aasiast siia saabunud rolleri pealt 28% (km+toll) ostu+transa hinnast.
340usd+ transa x1,28 on omahind ilma igasuguste muude kulutusteta EV tollipiiril, aga neid lisakulusid Eesti-sisese transa, garantii, reklaami ja kurat teab mille pealt veel tuleb robinaga. Ja see on veel tegelikult kõige odavam-saastam aparaat. Ma ei räägi veel üldse 2-3 kuulisest ootamisest ja raha reaalsest maksumusest selle aja eest ja kui ma lõpuks ütlen et mina tahan veel oma tasku ka midagi selle võimlemise eest saada siis mida sa siin enam virised, kui ei soovi siis ära osta lihtsalt.
-
kasutajanimi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.