Baotian jätk
Moderaator: Moded
Baotian jätk
Kuna eelmine teema oli suletud juba siis tuli ikka uus teha.
Küsimus kuidas saan öelda,et hiinakas on s*tt ja teised ei ole?
Ühe või kahe sõiduki pealt seda küll ei saa öelda!
Kui garantiifirma ütleb,et roller sõidab nagu igateinegi ja hooldus toimib, siis mida veel vaja on.
Ise sõidan hiinakaga(Qingqi) ja olen hetkel väga rahu,nädalaga juba 106km ees.Vanasti sai sõidetud Riga,Mini-ja Deltaga,nendega võrreldes on hiinakas jumala norm.
Kui uue pilli ikka alla 10K saad siis on see hea võit,mina ei maksas kasutatud rolleri(ls.2000-8000km) eest ilmaski 15-19K ja siis sa veel ei tea mis sellega varem tehtud on!
See on nagu kautatud auto ost,ilmaski ei tea mis vead sealt hiljem välja tulevad.
Kes tahab maksta ostku kallim ja tuntud firma,kes ei taha maksta ostab hiinaka.
Laita ei maksa kui sa ise ei oma hiinakat olgu see siis Qingqi,Baotian voi Eagle.
Jan.
Küsimus kuidas saan öelda,et hiinakas on s*tt ja teised ei ole?
Ühe või kahe sõiduki pealt seda küll ei saa öelda!
Kui garantiifirma ütleb,et roller sõidab nagu igateinegi ja hooldus toimib, siis mida veel vaja on.
Ise sõidan hiinakaga(Qingqi) ja olen hetkel väga rahu,nädalaga juba 106km ees.Vanasti sai sõidetud Riga,Mini-ja Deltaga,nendega võrreldes on hiinakas jumala norm.
Kui uue pilli ikka alla 10K saad siis on see hea võit,mina ei maksas kasutatud rolleri(ls.2000-8000km) eest ilmaski 15-19K ja siis sa veel ei tea mis sellega varem tehtud on!
See on nagu kautatud auto ost,ilmaski ei tea mis vead sealt hiljem välja tulevad.
Kes tahab maksta ostku kallim ja tuntud firma,kes ei taha maksta ostab hiinaka.
Laita ei maksa kui sa ise ei oma hiinakat olgu see siis Qingqi,Baotian voi Eagle.
Jan.
BMW R1100RT
Deltade ja minidega pole mõtet võrrelda, kuna vanuse vahe on üpris suur või mis ? Sõida veel 300km ja vaata mis toimuma hakkab sul. Ja see et müüja ütleb et roller on väga hea.. No ma ei tea
. Kui müüja juba ütleks et tegu on ilge saastaga, kas siis keegi üldse ostaks ?
Praegusel ajal on see nii minev kaup oma hinna poolest.
Mina isiklikult ostaksin kasutatud masina sama raha eest.

Praegusel ajal on see nii minev kaup oma hinna poolest.
Mina isiklikult ostaksin kasutatud masina sama raha eest.
*Garantiis nad võivad sulle rääkida ka et kui 3333km sõidetud hakkab laulma roller.
*Leidsid millega võrrelda rollereid, samahästi, ma sõitsin varem kolmerattalisega ja nüüd rolleriga,hoopis teine asi.
*106km on nüüd küll kõva näitaja.
*Ennem korralik (võibolla tuunitud) kasutatud masin, kui uus saast hiinast.
*Leidsid millega võrrelda rollereid, samahästi, ma sõitsin varem kolmerattalisega ja nüüd rolleriga,hoopis teine asi.
*106km on nüüd küll kõva näitaja.
*Ennem korralik (võibolla tuunitud) kasutatud masin, kui uus saast hiinast.
Elame näeme kuidas need hiinakad Tallinna tänavatel vuravad!
Kuulda muideks juba on,et kimavad hirmsalt!
Garantiifirma ütles,et osat roller ja sõida rahus,kui midagi on tooge siia ja teeme korda,arve läheb maaletoojale!Mingist ls.ei olnud juttu.
Eile vurasime kahekesi rolleriga ümber Tallinna kokku 32km ja päris lõbus oli.
Muideks kontrollib politsei Tallinnas rollereid ja eriliselt huvitab neid rolleri päritolu,kas mootor on ikka 50cc.Sõidavad sulle märkamatult eravärvides sabas ja ootavad õiget hetke peatamiseks,siis äkki vilkurid sisse,peale peatumist tulevad su sõidukit ise lähemalt uurima!
Kuna sõidan uuega siis olid kõik kleebised veel peal ja polnud vaja selgitada kas ikka on 50 või äkkist on rohkem! Kasutan ise motokiivrit ja teine sõitis kaasa rattakiivriga,siis ei tulnud meil eriti pikalt juttu!
Jan.
Kuulda muideks juba on,et kimavad hirmsalt!
Garantiifirma ütles,et osat roller ja sõida rahus,kui midagi on tooge siia ja teeme korda,arve läheb maaletoojale!Mingist ls.ei olnud juttu.
Eile vurasime kahekesi rolleriga ümber Tallinna kokku 32km ja päris lõbus oli.
Muideks kontrollib politsei Tallinnas rollereid ja eriliselt huvitab neid rolleri päritolu,kas mootor on ikka 50cc.Sõidavad sulle märkamatult eravärvides sabas ja ootavad õiget hetke peatamiseks,siis äkki vilkurid sisse,peale peatumist tulevad su sõidukit ise lähemalt uurima!
Kuna sõidan uuega siis olid kõik kleebised veel peal ja polnud vaja selgitada kas ikka on 50 või äkkist on rohkem! Kasutan ise motokiivrit ja teine sõitis kaasa rattakiivriga,siis ei tulnud meil eriti pikalt juttu!
Jan.
BMW R1100RT
?!?!
mul kh Qingqi sain 10k eest ja läbitud on 500mk-i selle aja jooksul on seda rämedalt retsitud ja ple tal viga midagi!!!
Re: ?!?!
Siia on raske midagi lisada...--Scooter-- kirjutas:mul kh Qingqi sain 10k eest ja läbitud on 500mk-i selle aja jooksul on seda rämedalt retsitud ja ple tal viga midagi!!!
Tore,põhiline,et töötab ja liigub!
BMW R1100RT
Laegas sadula all...
Meenus küsimus,kas sadula all olevasse laekasse peaks mahtuma ka kinnine motokiiver või jetikiiver?
Minu hiinakale mahub motokiiver istme alla ära küll kuid sadul jääb avatuks,sulgeda ei saa!
Jan.
Kasuta sinagi motokiivrit!
Minu hiinakale mahub motokiiver istme alla ära küll kuid sadul jääb avatuks,sulgeda ei saa!
Jan.
Kasuta sinagi motokiivrit!
BMW R1100RT
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Täpselt mahub enda lahtise lõuaosa+klaasiga L suuruses kiiver. Nimelt see:
http://www.trauto.ee/thumb.php?im=21a34 ... preserve=1
http://www.trauto.ee/thumb.php?im=21a34 ... preserve=1
See suht oelenb ka sõidustiilist. Mul endal on ka Baotian 05 aasta oma peaks olema, kui nüüd õieti mäletan ja väga hästi käib pole häda midagi, olen ka korralikult sõitnud ja kusjurues sõber ostis sama rolleri omale nign kuu aega, natuke roohkem kui 600 kilti sõidetud ja näidikud ei näita, külmast peast starterist korralikult käima ei lähe ja mis vead tal veel seal ei olnud, aga see annab võrrelda tema sõidustiilist
. Aga tekkis selline küsimus, et kas jalgratta kiivriga tohib tagaistuja sõita??

baotiani kohta võib kogemuste põhjal ainult kiidusõnu öelda.
üle tuhande kilomeetri sõidetud, aga asi töötab korralikult. alla kuu vana.
kannatab pea kõiksugu hüppamist ja metsaradu, mis pähe tulevad. Ainus mure siiani on olnud, et 2 korda on juhtmed ''üksteise klambritest'' lahti tulnud.
Tõenäoliselt on see baotian saanud rohkem vatti 2 nädalaga, kui enamus siinseid rollerid.
üle tuhande kilomeetri sõidetud, aga asi töötab korralikult. alla kuu vana.
kannatab pea kõiksugu hüppamist ja metsaradu, mis pähe tulevad. Ainus mure siiani on olnud, et 2 korda on juhtmed ''üksteise klambritest'' lahti tulnud.
Tõenäoliselt on see baotian saanud rohkem vatti 2 nädalaga, kui enamus siinseid rollerid.
Välimus on ikka maitseasi,kellele üks kellele teine!jurikarl kirjutas:Hiinakatest Keeway ja CPI on vähemalt ilusad, aga need 9999EEK maksvad on ikka mega "ilusad". Mis mõttega sellist saasta osta, mis on kole ja hind on selline, et kolme kuu pärast istud mootori otsas ja järele on jäänud ainult raam?
Kui sul on mõni neist "9990eek-st" siis räägi milline ta on ja kuidas ta sõidab,kui aga pole siis võid ainult oletada!
Kui mu qingqi-l hakkavad koored lendama või lihtsalt lendab laiali siis annan teada!
Hetkel olen sellle 8990.- väga rahul!!!
Jan.
Viimati muutis jan22, 20 Mai 2006, 10:23, muudetud 1 kord kokku.
BMW R1100RT
Enne lisaks ära, et ma pole päris see omanik. kuid piisavalt olen ise näinud ja lõhkunud seda aparaati.holma kirjutas:Ma soovitan sul seda mitte teha. Roller EI OLE mõeldud küppamiseks-krossitamiseks ja sarnasteks tegevusteks. Hiljem tullakse siia hädaldama, et on ikka sitad need hiinakad, raam nii pehme, et muudkui keevita.carlsson kirjutas:kannatab pea kõiksugu hüppamist ja metsaradu, mis pähe tulevad.
Muidugi ei ole mõeldud, aga peab ütlema, et kuradi hästi peab vastu sellisele lõhkumisele. Ja ära karda keegi ei tule siia hädaldama, nagunii varsti vahetub see roller välja ja ega kedagi huvitagi kui seal raam kõver või puruks. Kusjuures huvitav on hoopis see, et raam on ikka veel terve. Arvestades neid maandumisi ja kõike muud esirattale, ei paista peale kriimude suurt midagi.
Seega pole vaja tulla õpetama, et ära tee seda või tesit või kolmandat.
-
Jutt siis sellest rollerist Qingqi QM50QT-3E hetkel siis spidol 450km ees ja selle ajaga lendas põhjakate alt ära.Kinnitused lihtsalt purunesid kui kõnnitee servast paaril korral üle ronisin.Garantiis olen kahel korral käinud mootorit seadmas.jan22 kirjutas:Välimus on ikka maitseasi,kellele üks kellele teine!jurikarl kirjutas:Hiinakatest Keeway ja CPI on vähemalt ilusad, aga need 9999EEK maksvad on ikka mega "ilusad". Mis mõttega sellist saasta osta, mis on kole ja hind on selline, et kolme kuu pärast istud mootori otsas ja järele on jäänud ainult raam?
Kui sul on mõni neist "9990eek-st" siis räägi milline ta on ja kuidas ta sõidab,kui aga pole siis võid ainult oletada!
Kui mu qingqi-l hakkavad koored lendama või lihtsalt lendab laiali siis annan teada!
Jan.
Esimene kord lahenes mure reguleerimisega ja sõit jätkus(ls.280km).
Teisel korral läks vahetusse süüteküünal ja süüteplokk(ls.360km),nüüs korras ja sõit jätkub.
Roller on hetkel üsna vapralt kahele sõitjale vastu pidanud ja mingeid lagunemise jälgi pole märganud!
Avastanud olen et 10"x3 rattad on ainult linnas mugavad sõita ja mujal tuleb ikka väga tähelepanelik olla!
Jan.
BMW R1100RT
-
Mis sa arvad et roller sul kõnnitee servast üles sõitmiseks mõeldud ? see küll nüüd sinu viga et põhjakate minema lendas ja kinnitused purunesidjan22 kirjutas:Jutt siis sellest rollerist Qingqi QM50QT-3E hetkel siis spidol 450km ees ja selle ajaga lendas põhjakate alt ära.Kinnitused lihtsalt purunesid kui kõnnitee servast paaril korral üle ronisin.Garantiis olen kahel korral käinud mootorit seadmas.jan22 kirjutas:Välimus on ikka maitseasi,kellele üks kellele teine!jurikarl kirjutas:Hiinakatest Keeway ja CPI on vähemalt ilusad, aga need 9999EEK maksvad on ikka mega "ilusad". Mis mõttega sellist saasta osta, mis on kole ja hind on selline, et kolme kuu pärast istud mootori otsas ja järele on jäänud ainult raam?
Jan.
Teisel korral läks vahetusse süüteküünal ja süüteplokk(ls.360km),nüüs korras ja sõit jätkub.
Roller on hetkel üsna vapralt kahele sõitjale vastu pidanud ja mingeid lagunemise jälgi pole märganud!
Avastanud olen et 10"x3 rattad on ainult linnas mugavad sõita ja mujal tuleb ikka väga tähelepanelik olla!
Jan.
Ma ei öelnud,et sõitsin kõnniteel vaid tegelt ronisin rolleriga üle äärekivi mõlemad jalad maas ja rolleri põhi läks vastu kivi.-lammutaja- kirjutas:Mis sa arvad et roller sul kõnnitee servast üles sõitmiseks mõeldud ? see küll nüüd sinu viga et põhjakate minema lendas ja kinnitused purunesidjan22 kirjutas:Jutt siis sellest rollerist Qingqi QM50QT-3E hetkel siis spidol 450km ees ja selle ajaga lendas põhjakate alt ära.Kinnitused lihtsalt purunesid kui kõnnitee servast paaril korral üle ronisin.Garantiis olen kahel korral käinud mootorit seadmas.jan22 kirjutas:Välimus on ikka maitseasi,kellele üks kellele teine!jurikarl kirjutas:Hiinakatest Keeway ja CPI on vähemalt ilusad, aga need 9999EEK maksvad on ikka mega "ilusad". Mis mõttega sellist saasta osta, mis on kole ja hind on selline, et kolme kuu pärast istud mootori otsas ja järele on jäänud ainult raam?
Jan.
Jan.
Sama oleks kui autol paari esimese kokkupuutega mootorikate alt lendu läheks!
Leian,et kinnitus ei olnud hästi läbimõeldud ja 4 auku läbi plastiku pole piisav.Otsi netist pilt osast siis näed milline nikerdus see on.
Sellest ka ütelus küll varsti plastid lendavad!
Jan.
BMW R1100RT
-
jurikarl kirjutas:Hiinakatest Keeway ja CPI on vähemalt ilusad, aga need 9999EEK maksvad on ikka mega "ilusad". Mis mõttega sellist saasta osta, mis on kole ja hind on selline, et kolme kuu pärast istud mootori otsas ja järele on jäänud ainult raam?
Automaailma vennad ütlesid et CPI on austria masin aga tahaks teada kumb ta siis päriselt on kas Austria või hiina
-
- Kontakt:
CPI kui kaubamärgi omanik võib küll olla Austria päritolu kuid rollerid kui toodang on küll pärit Hiinast. Aga ärge seda nüüd nii suure õnnetusena küll võtke- nii mõnedki tuntud kaubamärki kandvad asjad omavad ka kirjet "Made in PRC"- näiteks ise leidsin selle kirja Bosch-i sinise profesional-seeria relakalt...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.