probleem siis selline, et tuli mõte ykspäev auto kõrval kiirust proovida, ja siis selgus et roller ei liigu rohkem kui 60km/h. tagasõitva auto juht ytles et lärm on mis kole, aga edasi ei lähe ja omal on kah selline tunne, et jõudu on nagu palju, aga ratastesse ei jõua :/ sõiduajal tundub ka et pöörded lähevad kõrgele, siis jälle madalale jne. nagu pöörded hyppavad kõrgele-madalale vms. piirajad eemaldatud variaatorist ja ostsin mingi leegitoru kus pole seda kaart(piirajat) sees. Ootaks abi endast targematelt
Ei oska nüüd kindla peale öelda.
Kuid kui sa eemaldasid variaatorist selle seibi, siis vahest ei tohiks seda teha vaid tuleks väiksemaga asendada.
Või kui pöörded kõrgel äkki rihm libiseb vms.
tuttav rääkis kah et rihm libiseb, aga mida selleks ette saab võtta, et ta ei libiseks? ise arvasin et mingid vedrud vms läbi vbla, kuna ma pole just suur asjatundja, kuid huvi on suur
no see roller ei saagi ju rohkem välja minna, kas ta on su enne siis kiiremini liikunud või, et nüüd on selline tunne? Cpi läks ültse gbs 57km/h(spido näitas 75), kõik piirajad maas ja leegitoru lühema vastu vahetatud!
no see roller ei saagi ju rohkem välja minna, kas ta on su enne siis kiiremini liikunud või, et nüüd on selline tunne? Cpi läks ültse gbs 57km/h(spido näitas 75), kõik piirajad maas ja leegitoru lühema vastu vahetatud!
GlobalBeerSystem ?
Miks ta ei saa, kaks sõpra said oma Focused täna kätte ja neile öeldi, et kui sissesõit tehtud ja piirajad eemaldada siis 70km/h...
no selge, sain vist ammendava vastuse ja ei hakka midagi nokitsema, kuid rihma vaatan siiski yle tänud
Endal ka focus...hetkel "no probleem" tundub et kuidas on juppand!!!Mul vähe sõitnud ka 300 on ees äkki on veel vara et mingeid lagunemis tundemärke peaks ilmnema.
mul pea 5000 sõitnud ja pole kah midagi lagunenud, peale yhe enda tehtud kokkupanekuvea .. sõidab ja kõik on kompu, kiirendus on väga mõnus ja puha, aga kiirust jääb napiks
ma oma focusega läbi sõitnud 10500 km ja siiamaani pole midagi katki läinud.. ükskord tuli ainult õli voolikut vahetada.. ja max kiirus auto kõrval proovitud 65 km/h
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.