üks pisike seadus

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

sang kirjutas:
Esiteks, me tegelikult ei tea, mis tegelikult plaanis on ja kas üldse midagi plaanis on. Antud lingi taga oli kellegi tõlgendus artiklist, mis on kellegi tõlgendus millestki, mida me ei tea. Ehk siis ma ei näe põhjust devnjaška rebimiseks.

Teiseks, mis siis halvasti läheks, kui selline reegel tõesti kehtestataks? Mida halba sellest juhtuks? Mul poleks midagi põhimõttelist selle vastu, kuigi ma peaks ka oma pemmil ühe poti maha lõikama või kogu tsikli lihtsalt seina äärde tõstma.

Meie isad sõitsid kuni 350cc tsiklitega kogu NLiidu läbi ja polnd häda midagi, oleksid ka kogu Euroopa läbi sõitnud, kui oleks võimalik olnud. Kuni japside turuvallutusteni, millega hävitati Euroopa tsiklitööstus ja suruti meie peale teise massituru, USA, tarbimismallid, olid Euroopas üle 500cc tsiklid suured koljatid. Kõik sõitsid väikeste susladega ja olid õnnelikud.

Ehk mida ma tahan öelda: tsiklite juures ei peitu põhiline rahuolu töömahus ega võimsuse numbris, vaid naudingus sõidust ja teega kahekesi olemisest. Kõik muu on juba nipet-näpet ja teisene. Küsige seda näiteks kasvõi Kallelt ja Neemelt, kes 125cc MZdega Elbrusel käisid, Oli nende matk siis seetõttu alaväärtuslik või jäi neil midagi olulist saamata/saavutamata?

Mis on su jutu point?
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”