Suunatule relee

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
rain01

Suunatule relee

Lugemata postitus Postitas rain01 »

Tere.
Mul selline probleem, et suunatuli mitte ei vilgu, vaid põleb, kui sisse lülitada. Relee läbi vist. Aga ma nüüd olen kodust ca tund aega rolleri seda kasutusjuhendit otsinud, kuid ei leia.
Äkki keegi oskab öelda, kus Yamaha Jog-R-il on see sunatule relee?
Kasutaja avatar

hevylboy

fgsf

Lugemata postitus Postitas hevylboy »

leidsime juba ülesse ning tundub, et see siiski läbi, sest kõik muu on korras suunakatega kuid ei funkka.. järelikult on vaja uut releed...
Yamaha Neo's :)
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

Kas rolleril on aku peal või mitte? Kui mitte siis nad põlevadki.
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

MOMO kirjutas:
Millest sa seda järeldad.
Enda tsiklil küll akut peal ei olnud ja vilkusid ilusti.
Kunagi oli mul tagumise suunatule juhtmed kokku läinud, siis ka suunatuli põles.
Mudakoll
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

mca15 kirjutas:
MOMO kirjutas:
Millest sa seda järeldad.
Enda tsiklil küll akut peal ei olnud ja vilkusid ilusti.
Kunagi oli mul tagumise suunatule juhtmed kokku läinud, siis ka suunatuli põles.
No mul põlesid , mul on ka roller aga sinul on tsikkel.
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

ei hakkand uut teemat tegema. sooviks ka siis teada kus asub gilera runneri suunatule relee?
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /

Kuubik

Lugemata postitus Postitas Kuubik »

Releed peaksid olema universaalsed. Näiteks ma panin oma kunagisele hiinakalegi ziguli relee peale.
SR 50 R
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

mul asub relee esikondli all , süütelukust üleval , kuigi pole runner ja usun ,et on jah sobivad kõiksugused , releesi saab mulgimotoärist 200.-

Teema algataja
sklipnot

Lugemata postitus Postitas sklipnot »

Kui ma ei eksi, siis suunatule relee on tavaliselt kas niiöelda lenksukondli all või siis esikondli all. Mulgi Motoäris on mingisugused releed olemas, kui vaja, siis ma arvan, et saab ka tellida...

Pohlakas

Lugemata postitus Postitas Pohlakas »

Braueris selline: http://www.hot.ee/brauermoto/pildid_roller/11_1.jpg
hind 100.- kuni 300.-
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Suvalised odavaklassi universaalsed suunareleed hakkavad põllumajandustehnika ja autoosade poodides kolmekümnest-neljakümnest kroonist.
hälvik
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

oldmoped kirjutas:
Suvalised odavaklassi universaalsed suunareleed hakkavad põllumajandustehnika ja autoosade poodides kolmekümnest-neljakümnest kroonist.
Kuskil ei ole seda kahe klemmiga suunatulereleed, tavaliselt mingi 4-5, mul endal ka vaja seda
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

kahejalgse asemel võib väga edukalt kasutada näiteks kolmejalgset ja jätta selle tavaliselt armatuuri signaalpirni jaoks eraldi välja toodud otsa lihtsalt vabaks, kui sinu elektriskeem seda ei kasuta.... päriselt on peaaegu kõik bimetall-suunareleed, olenemata jalgade arvust, kasutatavad ka vaid kahe jalaga... vaja vaid kindlaks teha õiged otsad...
hälvik
Kasutaja avatar

hevylboy

faf

Leidsime vea ülesse! Relee on läbi! Kontrollisime kõik juhtmed jnejne läbi ning kõik korras.. võtsime relee ära ning roller käima ei läinud (nagu kõigil uuematel rolleritel) kuid suunakad põlesid ikka lambist... Igaljuhul yamaha jog-r-il paikneb see relee küljegondli taga.. ehk siis istme kõrval vms. Minu neo'se releega võrreldes oli see relee kolm korda suurem. :?
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

hevylboy kirjutas:
võtsime relee ära ning roller käima ei läinud (nagu kõigil uuematel rolleritel) kuid suunakad põlesid ikka lambist...
suunatule relee ei saa mittekuidagi mõjutada käivitumist kuna süüteahel on peaaegu kõigil tänapäevastel cdi-süütega rolleritel muust elektrisüsteemist sõltumatu (mootori tööks on eluliselt vajalikud ainul mähisest ja süüteandurist cdi'sse tulevad 2 juhet, cdi'st süütepooli minev juhe ning massiühendused). 2- või 3jalgse suunarelee puhul ei saa suunad relee eemaldamisel põlema jääda kuna relee ja tuled on järjestikuses ahelas - kui ikkagi jäävad, siis ei ole viga mittemingil juhul relees.
Karta on, et näppisite valet releed :)
hälvik

-lammutaja-

Re: faf

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

hevylboy kirjutas:
Leidsime vea ülesse! Relee on läbi! Kontrollisime kõik juhtmed jnejne läbi ning kõik korras.. võtsime relee ära ning roller käima ei läinud (nagu kõigil uuematel rolleritel) kuid suunakad põlesid ikka lambist... Igaljuhul yamaha jog-r-il paikneb see relee küljegondli taga.. ehk siis istme kõrval vms. Minu neo'se releega võrreldes oli see relee kolm korda suurem. :?
äkki kakkusite süütepooli maha?
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

keegi teab siis, kus gilra runneril suunatule relee asub? :roll:
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /

stage6

Lugemata postitus Postitas stage6 »

Mehed te olete aju maha võtnud :lol: Hea töö! Suunatulerelee on esigondli all,kuskil seal spidoka taga.
Pilt

"Tee Oma Aeroxist Pesumasin!"

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Minu rolleril on ültse seal taga ismte kõrval, raami küljes laadimis relee. Suht sama skohas on ka cdi, ja aju.
Kasutaja avatar

hevylboy

fwaf

Kurat küll saage aru kõik rollerid ei ole identsed! Ja suunatuled ei põlenud, kui me relee maha võtsime! Ütlesin et kui ma juhtmed asjad üle kontrollisin siis põlesid ikka lambist! Ja see oli suunatulerelee kuna suunakte juhtmed jooksid kõik sinna!

Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Malaguti Firefoxil olid need releed, aju, süütepool ja pingeregulaator kõik ühe koha peal (jalgevahel oleva kaane all).

Muidu siiski sellisel juhul kui suunatule relee eemaldamisega säda kaob.. siis peab selles elektriskeemis ikka midagi väga mööda olema.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

mul on kh suunatule releed vaja, sest eelmine murdus kuidagi ära ja kadus ei tea kuhu, nyyd uut vaja, kust saaks? Peugeot zenith
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

KubsiK kirjutas:
mul on kh suunatule releed vaja, sest eelmine murdus kuidagi ära ja kadus ei tea kuhu, nyyd uut vaja, kust saaks? Peugeot zenith
Minu eelnevas postis on kirjas :wink: ,vaata esimesele lehele

Pohlakas

Lugemata postitus Postitas Pohlakas »

issand jumal!
Niii palju on küsitud, kust saab, mine motopoodi, autolammutusse kuhu iganes, kus tegeletakse sellist sorti asjadega.
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|

Microgrupp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Microgrupp »

Mul on pakkuda nii suunareleed (3 kontakti pistikus), süütepooli koos piibu ja küünlaga, CDI-d , starterireleed, on ka benaandurit paaki aga teisele mudelile tuleb teda tõenäoliselt sobitada, spidotrossi ja muud kila-kola (küsi ise mida vaja). Tegemist on Hiina päritolu juppidega mis sobivad ka teistele kuna seal toodetakse tegelikult ka rollereid mida meie maailmajaos esitletakse mitte Hiina vaid mõne prestiiszema maa toodanguna. Hiinlane kasutab neid asju näiteks 50-QT6 ja 50QT10 peal.
Head põristamist

Teema algataja
jollerface

Lugemata postitus Postitas jollerface »

ei lähe küll teemasse aga mul endal oli kah jama suunatule releega.
enda oma ei töötand, ostsin poest uue ja see kah ei funkand mul.
õnneks sain poodi tagasi viia. asi lahenes nii, et panin peale mosse suunatule relee:D niiet igaühe tutvusringis on olnud keegi mosse raider ja
igal mosse omanikul vedeleb neid releesid lademetes:D
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

Microgrupp kirjutas:
Mul on pakkuda nii suunareleed (3 kontakti pistikus), süütepooli koos piibu ja küünlaga, CDI-d , starterireleed, on ka benaandurit paaki aga teisele mudelile tuleb teda tõenäoliselt sobitada, spidotrossi ja muud kila-kola (küsi ise mida vaja). Tegemist on Hiina päritolu juppidega mis sobivad ka teistele kuna seal toodetakse tegelikult ka rollereid mida meie maailmajaos esitletakse mitte Hiina vaid mõne prestiiszema maa toodanguna. Hiinlane kasutab neid asju näiteks 50-QT6 ja 50QT10 peal.
Head põristamist
Millised need CDI-d on kas pöörete piirajaga, kui palju need pöördeid võimaldvad?

Microgrupp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Microgrupp »

CDI jookseb välja 7,5-8 tuhat pööret, rohkemat ei ole proovinud.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”