Suunatule relee
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Suunatule relee
Tere.
Mul selline probleem, et suunatuli mitte ei vilgu, vaid põleb, kui sisse lülitada. Relee läbi vist. Aga ma nüüd olen kodust ca tund aega rolleri seda kasutusjuhendit otsinud, kuid ei leia.
Äkki keegi oskab öelda, kus Yamaha Jog-R-il on see sunatule relee?
Mul selline probleem, et suunatuli mitte ei vilgu, vaid põleb, kui sisse lülitada. Relee läbi vist. Aga ma nüüd olen kodust ca tund aega rolleri seda kasutusjuhendit otsinud, kuid ei leia.
Äkki keegi oskab öelda, kus Yamaha Jog-R-il on see sunatule relee?
fgsf
leidsime juba ülesse ning tundub, et see siiski läbi, sest kõik muu on korras suunakatega kuid ei funkka.. järelikult on vaja uut releed...
Yamaha Neo's 

No mul põlesid , mul on ka roller aga sinul on tsikkel.mca15 kirjutas:Millest sa seda järeldad.MOMO kirjutas:Kas rolleril on aku peal või mitte? Kui mitte siis nad põlevadki.
Enda tsiklil küll akut peal ei olnud ja vilkusid ilusti.
Kunagi oli mul tagumise suunatule juhtmed kokku läinud, siis ka suunatuli põles.
-
-
Teema algataja
Braueris selline: http://www.hot.ee/brauermoto/pildid_roller/11_1.jpg
hind 100.- kuni 300.-
hind 100.- kuni 300.-
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
kahejalgse asemel võib väga edukalt kasutada näiteks kolmejalgset ja jätta selle tavaliselt armatuuri signaalpirni jaoks eraldi välja toodud otsa lihtsalt vabaks, kui sinu elektriskeem seda ei kasuta.... päriselt on peaaegu kõik bimetall-suunareleed, olenemata jalgade arvust, kasutatavad ka vaid kahe jalaga... vaja vaid kindlaks teha õiged otsad...
hälvik
faf
Leidsime vea ülesse! Relee on läbi! Kontrollisime kõik juhtmed jnejne läbi ning kõik korras.. võtsime relee ära ning roller käima ei läinud (nagu kõigil uuematel rolleritel) kuid suunakad põlesid ikka lambist... Igaljuhul yamaha jog-r-il paikneb see relee küljegondli taga.. ehk siis istme kõrval vms. Minu neo'se releega võrreldes oli see relee kolm korda suurem. 

Yamaha Neo's 

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
suunatule relee ei saa mittekuidagi mõjutada käivitumist kuna süüteahel on peaaegu kõigil tänapäevastel cdi-süütega rolleritel muust elektrisüsteemist sõltumatu (mootori tööks on eluliselt vajalikud ainul mähisest ja süüteandurist cdi'sse tulevad 2 juhet, cdi'st süütepooli minev juhe ning massiühendused). 2- või 3jalgse suunarelee puhul ei saa suunad relee eemaldamisel põlema jääda kuna relee ja tuled on järjestikuses ahelas - kui ikkagi jäävad, siis ei ole viga mittemingil juhul relees.hevylboy kirjutas:võtsime relee ära ning roller käima ei läinud (nagu kõigil uuematel rolleritel) kuid suunakad põlesid ikka lambist...
Karta on, et näppisite valet releed

hälvik
-
Re: faf
äkki kakkusite süütepooli maha?hevylboy kirjutas:Leidsime vea ülesse! Relee on läbi! Kontrollisime kõik juhtmed jnejne läbi ning kõik korras.. võtsime relee ära ning roller käima ei läinud (nagu kõigil uuematel rolleritel) kuid suunakad põlesid ikka lambist... Igaljuhul yamaha jog-r-il paikneb see relee küljegondli taga.. ehk siis istme kõrval vms. Minu neo'se releega võrreldes oli see relee kolm korda suurem.
-
fwaf
Kurat küll saage aru kõik rollerid ei ole identsed! Ja suunatuled ei põlenud, kui me relee maha võtsime! Ütlesin et kui ma juhtmed asjad üle kontrollisin siis põlesid ikka lambist! Ja see oli suunatulerelee kuna suunakte juhtmed jooksid kõik sinna!
Yamaha Neo's 

-
- Kontakt:
Mul on pakkuda nii suunareleed (3 kontakti pistikus), süütepooli koos piibu ja küünlaga, CDI-d , starterireleed, on ka benaandurit paaki aga teisele mudelile tuleb teda tõenäoliselt sobitada, spidotrossi ja muud kila-kola (küsi ise mida vaja). Tegemist on Hiina päritolu juppidega mis sobivad ka teistele kuna seal toodetakse tegelikult ka rollereid mida meie maailmajaos esitletakse mitte Hiina vaid mõne prestiiszema maa toodanguna. Hiinlane kasutab neid asju näiteks 50-QT6 ja 50QT10 peal.
Head põristamist
Head põristamist
-
Teema algataja
ei lähe küll teemasse aga mul endal oli kah jama suunatule releega.
enda oma ei töötand, ostsin poest uue ja see kah ei funkand mul.
õnneks sain poodi tagasi viia. asi lahenes nii, et panin peale mosse suunatule relee:D niiet igaühe tutvusringis on olnud keegi mosse raider ja
igal mosse omanikul vedeleb neid releesid lademetes:D
enda oma ei töötand, ostsin poest uue ja see kah ei funkand mul.
õnneks sain poodi tagasi viia. asi lahenes nii, et panin peale mosse suunatule relee:D niiet igaühe tutvusringis on olnud keegi mosse raider ja
igal mosse omanikul vedeleb neid releesid lademetes:D
-
Millised need CDI-d on kas pöörete piirajaga, kui palju need pöördeid võimaldvad?Microgrupp kirjutas:Mul on pakkuda nii suunareleed (3 kontakti pistikus), süütepooli koos piibu ja küünlaga, CDI-d , starterireleed, on ka benaandurit paaki aga teisele mudelile tuleb teda tõenäoliselt sobitada, spidotrossi ja muud kila-kola (küsi ise mida vaja). Tegemist on Hiina päritolu juppidega mis sobivad ka teistele kuna seal toodetakse tegelikult ka rollereid mida meie maailmajaos esitletakse mitte Hiina vaid mõne prestiiszema maa toodanguna. Hiinlane kasutab neid asju näiteks 50-QT6 ja 50QT10 peal.
Head põristamist
-
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.