tervitusi pärnumaalt !!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
tervitusi pärnumaalt !!!!
et mina nagu olen uustulnuk nii siin biker.ee kui ka ültse selles kaherattaliste maailmas ja tänu sellele pole veel kuskil grillimisel vmj. kokkutulekul viibinud ja ilmselt mind ei tea ka keegi aga edaspidi ikka tahaks nagu ühineda ja rattas millega sõidan on Suzuki RF600R.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
:-)
Welcome to the club 
Pärnus olen sind isegi näinud ja eks suvel jõuab ka mõnel üritusel lähemalt suhelda..
Cisco
_____
suzuki R-GSX 750 (R1 välimus)
)

Pärnus olen sind isegi näinud ja eks suvel jõuab ka mõnel üritusel lähemalt suhelda..
Cisco
_____
suzuki R-GSX 750 (R1 välimus)

-
Teema algataja
gennadi kirjutas:ma olen ka uus tulnud,sama rataga,tervitusu ka minu poold,kuidas ratas meeldib,miks just see
ee rattas meeldib küll ja miks just selline ?? no asi selles kuna mul sõidu kogemust vähe siis ei tahdnud kohe väga kanged pilli ja mulle just meeldib selle ratta juures see et et algsed bike omadused on olemas (kiirendus ja muu ) aga samas on temaga mugavam sõita kui püris bikega nii et nagu siuke kuldne kesktee !!!
-
Teema algataja
Re: :-)
[quote="Cisco"]Welcome to the club 
Cisco
tuleb meelde jah et sattusime kokku !!! kas sa otepääle ka tuled ???

Cisco
tuleb meelde jah et sattusime kokku !!! kas sa otepääle ka tuled ???
uus
ma ka suht uus pärnus ia tsikel on pildi peal näha, nädalavahetusel tuleb vist teha hooaja viimane sõit
-
Teema algataja
;)
Otepääle ei jõudnud ja eelmise aasta teine pool kiskus üldse kuidagi väga kiireks.. aga sel suvel jälle olemas..
Nüüd küll uue masinaga... 2006-R6
Lauba/pühaba võiks sauga rajale proovima minna??
Parimat,
C.
Nüüd küll uue masinaga... 2006-R6
Lauba/pühaba võiks sauga rajale proovima minna??
Parimat,
C.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.