Probleemid teedel
Vean k6ike mida peale pannakse, tahtsin oelda, et uritan olla vaga tahelepanelik liikluses,Torpedo kirjutas:ÜLDISELT ei maga rekkaroolis?? Ma loodan et sa plahvatusohtlikke aineid ei vea..![]()
![]()
tanu heale vaatele nii ees toimuva kui taganttulijatega.
Mitmed ohuolukorrad kiiretele taganttulijatele on lainud hasti kui
olen v6tnud omas reas veidi paremale, voi
vahest kiirelt ohutuled 2X v6i 3X vilku - sisse lukanud - k6ik siis KUI ON REAALNE OHT EES!
ja kui ohutuledeks pole aega, siis 2X kergelt piduritulesid naidanud.
Seda k6ike peab oskama kasutada ja k6ik s6ltub olukorrast/paevast-oost..
Head s6nad Intruderilt,Intruder kirjutas:Sõidke ja ärge mölisega.
Ja kui tsiklit näete auto tahavaate peeglis, siis tõmba natuke teeäärde...
Kena on kohe vaadata, kui tsiklimees sind kas ohutuledega või suund paremale-vasakule-paremale... tänab
Ja kui tyhjad torid ärritavad kui tsikkel möödasõidab -- no kuule seljuhul minge ravile.
vaike tapsustus, parim kui ohutuled jaavad ohust teatamiseks.
Oma rajale tagasi reastumisel 3-4 paremsuunda - vaike vahe ning korra kiire (poolik vilk) parem - vasak on parim viis tanamiseks.
Pikk raagib taitsa 6igest asjast. Vasak rida on kiirematele liiklejatele!Pikk kirjutas:Sina räägid huligaanitsevast möödujast, mina ebaviisakast takistajast.
Vasakpoolsetes ridades s6itmine on saamas ka eu suurematel kiirteedel probleemiks, sagenenud on rasked tagant otsas6idud.
Vasakpoolsetes ridades taganttulijate suhtes aeglasemad s6itjad on enamjaolt kahjuks ida eu aladelt, v6ib-olla esimest, teist korda euroopas ja pole veel harjunud korralikud olema.
Tihti s6idetakse mina ja maailm, ega saada aru kui ohtlik see v6ib olla.
Viimati muutis Cowboy, 02 Juun 2006, 18:57, muudetud 4 korda kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.