sumpad (leek välja)
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Mul samamoodi 0,6l ja mingi Laseri sportsumps ka peal. Enda arust teeb liigagi kõvat häält. Aga dB ainult 84! Eriti lahe oli see, et sõbra naise 125 cm3 Kawa Eliminator tegi originaalsumpsiga täpselt selle sama 84 dB. Pool õhtut noriti mind pärast...Mul 0,6l mootor, sumpa on ilusti villa täis ja ikka tuleb raipel leek tagant välja... dB igaks juhuks mõõtma ei tiku...

Fazer
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
pole vahet kas karpa või pritsung - paugub siis toites viga (segu nihkes, klapivahed vms) Tavaliselt püütakse viga kõrvaldada aga kui tahad hirmsasti paugutada siis segu rikkaks ja asi ants... süüte võid ka hilisemaks keerata
Mul oli IAP andur pees ja paukus nii, et tsutt sumpa kapsaks... algul oli naljakas kui penskarid tänaval hüppasid aga see hakkab lõpuks endalegi närvidele käima. Pealegi on kõva Hj kadu madalamatel pööretel, tahmab lamda, küünlad ja kõik muu - igavene kamm ühesõnaga.
Parem osta pumppüss ja ela ennast välja - teeb pauku ja lööb tuld nii, et vähe pole

Mul oli IAP andur pees ja paukus nii, et tsutt sumpa kapsaks... algul oli naljakas kui penskarid tänaval hüppasid aga see hakkab lõpuks endalegi närvidele käima. Pealegi on kõva Hj kadu madalamatel pööretel, tahmab lamda, küünlad ja kõik muu - igavene kamm ühesõnaga.
Parem osta pumppüss ja ela ennast välja - teeb pauku ja lööb tuld nii, et vähe pole

-
Teema algataja
autole on lihtsam teha "leeke" ilma sõiduki rikkumatta.
kuskil netis nägin aasta tagasi
oli võetud gaasi balloon - topitud voolik summutisse, gaasiballoon lahti keeratud. summuti lõpus oli süüteküünal mis andis sädet vajutades nuppule. auto käima pandud (pedaali natukene vajutati ka heitegaas lendaks välja, muidu pole "hea" kui sul kuskil keset summutit läheb gaas põlema
) ja siis vajutatud nupule mis küünla põlema pani.
Happy end
ps. lihtsalt üks pilt vägevast baikist

kuskil netis nägin aasta tagasi
oli võetud gaasi balloon - topitud voolik summutisse, gaasiballoon lahti keeratud. summuti lõpus oli süüteküünal mis andis sädet vajutades nuppule. auto käima pandud (pedaali natukene vajutati ka heitegaas lendaks välja, muidu pole "hea" kui sul kuskil keset summutit läheb gaas põlema

Happy end

ps. lihtsalt üks pilt vägevast baikist

Kui ma tahan enda aparaati normaalseks saada, siis peaks süüdet varasemaks ajama natuke? Ehk siis põleb segu silindris ära...tramm66 kirjutas:pole vahet kas karpa või pritsung - paugub siis toites viga (segu nihkes, klapivahed vms) Tavaliselt püütakse viga kõrvaldada aga kui tahad hirmsasti paugutada siis segu rikkaks ja asi ants... süüte võid ka hilisemaks keerata![]()

-
Khmmm, huvitav kus mina siis sellel ajal olin, kui see detsbellide mõõtmine käis..<i>Kes treffil detsibellide mõõtmise ajal kohal oli, need nägid, kuidas Aivari Softtailist gaasi põhja keerates ilusad leegid väljusid (koos 118 dB heliga ) Ei olnud muud vaja, kui 1,5 l mootor ja tühjad torud sumpside asemel... </i>

Oleksin tahtnud ka osa võtta.

Järgmisel treffil olen siis tähelepanelikum.

Enda ratta hääletugevus momendil tubli 96 dB. Ja kuidagi ei tahaks teda vaiksemaks teha.

La moto mía – KLX 650 R
Kus tallinnas saaks detsibelle mõõtakalmaaripoju kirjutas:Khmmm, huvitav kus mina siis sellel ajal olin, kui see detsbellide mõõtmine käis..<i>Kes treffil detsibellide mõõtmise ajal kohal oli, need nägid, kuidas Aivari Softtailist gaasi põhja keerates ilusad leegid väljusid (koos 118 dB heliga ) Ei olnud muud vaja, kui 1,5 l mootor ja tühjad torud sumpside asemel... </i>![]()
Oleksin tahtnud ka osa võtta.![]()
Järgmisel treffil olen siis tähelepanelikum.![]()
Enda ratta hääletugevus momendil tubli 96 dB. Ja kuidagi ei tahaks teda vaiksemaks teha.![]()
Sukisuki Änn- Änn@MC Motoahvid
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
peaks olema ju suht lihtne seda teha, kui sumpsi kylge opreerida mingi odava k4ula (opel) sissepritse pihustid, kui sutsu kahe k6rva vahel kraami on, siis saad vastavalt tujule leegi pikkust regullida ja kui vaja siis paned k4ima nigu morse:D, selle asjaga mu arust nii, et kes tahab et ta ratas loomamoodi m8llu teex s6idu ajal, fear enough, kui ei meeldi, ei pea ju tegema, ple m6tet kritiseerida, igayks ise teab ju, mis oma rattaga teeb, mulle ntx ka meeldib kui masin k6vemini myriseb kui teiste oma ja rohkem tuld loobib kui tarvis, osadele lihtsalt meeldib kui inimesed vaatavad, osadele meeldib lihtsalt s6ita. Nalja peab ju k6ikseaeg saama, muidu on hullult n6me, aus6na.
Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...
-
Teema algataja
Palun räägi natuke lähemalt sellest!?Nigga kirjutas:Siin foorumil ollakse ilmselt rohkem softipoolepealt. See kui leek sumpast välja käib paraja pauguga, on lihtsalt cool vaatepilt. Nagu ma juba ennist ütlesin, ei ole siin vist eriti palju "bomber weekend" fänne, sest selle ürituse raames saab sellist asja ikka korralikult näha. GR3 bonus sections's on selle ürituse kohta piisavalt materjali.
Ka nii s6idetakse euroopas, lihtne ja odav, pimedas on kindlalt tuli valjas.
http://www.trucker-festival.ch/images/t ... s2006/top5
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
mul leek väga ilusasti sumpsist välja tuleb. Eriti äge vaade on pimedas kui hoo pealt gaas maha keerata ning siis hakkab sumps paukuma ning leeki välja lööma..... muidugi külaelanikele see eriti ei meeldi, sellepärast püüangi elamute vahel pööret madalas hoida.
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
nii sõidavad need kellel enam kõrvakuulmist ei ole eriti. nad ei saa muidu aru kas tsikkel töötab või ei.Cowboy kirjutas:Ka nii s6idetakse euroopas, lihtne ja odav, pimedas on kindlalt tuli valjas.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.