sumpad (leek välja)

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Mul 0,6l mootor, sumpa on ilusti villa täis ja ikka tuleb raipel leek tagant välja... dB igaks juhuks mõõtma ei tiku...
Mul samamoodi 0,6l ja mingi Laseri sportsumps ka peal. Enda arust teeb liigagi kõvat häält. Aga dB ainult 84! Eriti lahe oli see, et sõbra naise 125 cm3 Kawa Eliminator tegi originaalsumpsiga täpselt selle sama 84 dB. Pool õhtut noriti mind pärast... :oops: Siinkohal tervitused selle Eliminatori omanikule Merjele, kes aegajalt siin neid postitusi lugemas käib :-)

Fazer

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

...äkki mul ka siis ainult 84dB... :P

Teema algataja
Soojamees

Lugemata postitus Postitas Soojamees »

tuleb siinkohal jah pattu tunnistada ja need 118 dB-l omaks võtta. samas aga eriti ei soovita nende leekide punnitamisega eriti tegelda. dB-ide võidu tõime küll treffilt koju aga hommikuks oli minu imekaunid HD-l õliloik all. vaatame mis mootoridoktor homme ütleb ja palju see leek maksma läks...

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Et külma mootoriga piirajasse laskmine jättis ikkagi oma jälje... :-(
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

pole vahet kas karpa või pritsung - paugub siis toites viga (segu nihkes, klapivahed vms) Tavaliselt püütakse viga kõrvaldada aga kui tahad hirmsasti paugutada siis segu rikkaks ja asi ants... süüte võid ka hilisemaks keerata :D
Mul oli IAP andur pees ja paukus nii, et tsutt sumpa kapsaks... algul oli naljakas kui penskarid tänaval hüppasid aga see hakkab lõpuks endalegi närvidele käima. Pealegi on kõva Hj kadu madalamatel pööretel, tahmab lamda, küünlad ja kõik muu - igavene kamm ühesõnaga.
Parem osta pumppüss ja ela ennast välja - teeb pauku ja lööb tuld nii, et vähe pole 8)

Teema algataja
notnA

Lugemata postitus Postitas notnA »

autole on lihtsam teha "leeke" ilma sõiduki rikkumatta.

kuskil netis nägin aasta tagasi
oli võetud gaasi balloon - topitud voolik summutisse, gaasiballoon lahti keeratud. summuti lõpus oli süüteküünal mis andis sädet vajutades nuppule. auto käima pandud (pedaali natukene vajutati ka heitegaas lendaks välja, muidu pole "hea" kui sul kuskil keset summutit läheb gaas põlema :) ) ja siis vajutatud nupule mis küünla põlema pani.
Happy end :)

ps. lihtsalt üks pilt vägevast baikist :P :shock:

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

tramm66 kirjutas:
pole vahet kas karpa või pritsung - paugub siis toites viga (segu nihkes, klapivahed vms) Tavaliselt püütakse viga kõrvaldada aga kui tahad hirmsasti paugutada siis segu rikkaks ja asi ants... süüte võid ka hilisemaks keerata :D
Kui ma tahan enda aparaati normaalseks saada, siis peaks süüdet varasemaks ajama natuke? Ehk siis põleb segu silindris ära... :P äge, ehk siis tuleb mootorisse ka natuke jõudu :shock:
Kasutaja avatar

kalmaaripoju

Lugemata postitus Postitas kalmaaripoju »

<i>Kes treffil detsibellide mõõtmise ajal kohal oli, need nägid, kuidas Aivari Softtailist gaasi põhja keerates ilusad leegid väljusid (koos 118 dB heliga ) Ei olnud muud vaja, kui 1,5 l mootor ja tühjad torud sumpside asemel... </i>
Khmmm, huvitav kus mina siis sellel ajal olin, kui see detsbellide mõõtmine käis.. :?
Oleksin tahtnud ka osa võtta. :cry:
Järgmisel treffil olen siis tähelepanelikum. :oops:
Enda ratta hääletugevus momendil tubli 96 dB. Ja kuidagi ei tahaks teda vaiksemaks teha. :wink: :lol:
La moto mía – KLX 650 R

motik

Lugemata postitus Postitas motik »

kalmaaripoju kirjutas:
<i>Kes treffil detsibellide mõõtmise ajal kohal oli, need nägid, kuidas Aivari Softtailist gaasi põhja keerates ilusad leegid väljusid (koos 118 dB heliga ) Ei olnud muud vaja, kui 1,5 l mootor ja tühjad torud sumpside asemel... </i>
Khmmm, huvitav kus mina siis sellel ajal olin, kui see detsbellide mõõtmine käis.. :?
Oleksin tahtnud ka osa võtta. :cry:
Järgmisel treffil olen siis tähelepanelikum. :oops:
Enda ratta hääletugevus momendil tubli 96 dB. Ja kuidagi ei tahaks teda vaiksemaks teha. :wink: :lol:
Kus tallinnas saaks detsibelle mõõta
Sukisuki Änn- Änn@MC Motoahvid
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

Mine kuhugi korraliku varustusega ülevaatuspunkti.
:mrgreen: :mrgreen:
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

peaks olema ju suht lihtne seda teha, kui sumpsi kylge opreerida mingi odava k4ula (opel) sissepritse pihustid, kui sutsu kahe k6rva vahel kraami on, siis saad vastavalt tujule leegi pikkust regullida ja kui vaja siis paned k4ima nigu morse:D, selle asjaga mu arust nii, et kes tahab et ta ratas loomamoodi m8llu teex s6idu ajal, fear enough, kui ei meeldi, ei pea ju tegema, ple m6tet kritiseerida, igayks ise teab ju, mis oma rattaga teeb, mulle ntx ka meeldib kui masin k6vemini myriseb kui teiste oma ja rohkem tuld loobib kui tarvis, osadele lihtsalt meeldib kui inimesed vaatavad, osadele meeldib lihtsalt s6ita. Nalja peab ju k6ikseaeg saama, muidu on hullult n6me, aus6na.
Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...

Teema algataja
Mr.Speed

Lugemata postitus Postitas Mr.Speed »

Nigga kirjutas:
Siin foorumil ollakse ilmselt rohkem softipoolepealt. See kui leek sumpast välja käib paraja pauguga, on lihtsalt cool vaatepilt. Nagu ma juba ennist ütlesin, ei ole siin vist eriti palju "bomber weekend" fänne, sest selle ürituse raames saab sellist asja ikka korralikult näha. GR3 bonus sections's on selle ürituse kohta piisavalt materjali.
Palun räägi natuke lähemalt sellest!?

Cowboy

Lugemata postitus Postitas Cowboy »

Ka nii s6idetakse euroopas, lihtne ja odav, pimedas on kindlalt tuli valjas.

http://www.trucker-festival.ch/images/t ... s2006/top5

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

mul leek väga ilusasti sumpsist välja tuleb. Eriti äge vaade on pimedas kui hoo pealt gaas maha keerata ning siis hakkab sumps paukuma ning leeki välja lööma..... muidugi külaelanikele see eriti ei meeldi, sellepärast püüangi elamute vahel pööret madalas hoida.
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.

mikk46

Lugemata postitus Postitas mikk46 »

Cowboy kirjutas:
Ka nii s6idetakse euroopas, lihtne ja odav, pimedas on kindlalt tuli valjas.

http://www.trucker-festival.ch/images/t ... s2006/top5
nii sõidavad need kellel enam kõrvakuulmist ei ole eriti. nad ei saa muidu aru kas tsikkel töötab või ei. :lol: aga nali naljaks. muidugi on ilus ja lahe vaadata korralikku tsiklit milel nt effekti pärast leek välja tuleb. aga kui keegi mingi vaevu koos püsiva koluga midagi kuurinurgas kokku aretab ja linnavahele läheb see on bullshit. kui asja on tehtud mõistuse piires ja korralikult on asi loomult mõnus.

Amox

Lugemata postitus Postitas Amox »

Tõstaks teemat. Kas on keegi, kes asja rattale külge kruvinud?
Stark

0tt

Lugemata postitus Postitas 0tt »

mul avataril väike näide, ilma mingi aparatuurita
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”