Probleemid teedel

Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

Ei olnud tegu kõva plärinaga küll ehmatas selline rumal tegutsemine. Nimelt teisipäeva õhtal Otepää poolt Tartu poole liikudes (seekord autoga) lubatust natuke suurema kiirusega märkasin mingil hetkel 2 tulukest selja taha ilmuvat (märkusena, et sel hetkel sõitsid nad vaid mõnevõrra minust kiiremini). Minu ja 2 tsikkli vahe piisavalt suur ja ei hakanud rabelema roolis (kuna ise samuti tsikklimees pakun alati teed neile ja muidugi suund ka et ohutu mööda minna). Pealegi tuli vastu liinibuss ja iga terve mõistus ei oleks seal mööda läinud. Järgmisel hetkel sööstis 1 madallendurist oinas mööda, palju tal liinibussist meetreid puudu jäi ei oska täpselt öelda, igal juhul mitte just väga palju. Teine rattur tegi seda siiski peale bussi möödumist.
Ehk saaks sellised madallendurid oma adrenaliini välja elada kuskil mujal kui maanteel. Mulle ei oleks summagi meeldinud kühvliga kokku ajada teist tsikklimeest, pealegi mis oleks saanud liinibussist või kuhu suuna võtnud (olime ju ka meie seal vahetusläheduses). Olen ka ise adrenaliinil voolata lasknud, kuid valinud selleks ka koha ja aja ja mitte püüdnud teisi isikuid sinna segada.
Ja küsimus ei olnud mitte kiiruses (vaba tee korral ka ise tuisanud mööda teistest) vaid manöõvri ohtlikuses või mõttetuses või ükskõik milleski sarnases.

Nuu, nüüd võib pommitama hakata, igaks juhuks lähen patju ka varuma.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”