Probleemid teedel → Re: Maanteel kihutajatele väikene palve

jan22
Tsikkel: R1100RT

Re: Maanteel kihutajatele väikene palve

Lugemata postitus Postitas jan22 »

Freaksmart kirjutas:
Pühapäeval Tallinnasse sõites juhtus järgmine asi.

Pikk sirge lõik. Ise olen kuskil selle keskel. Korra pilk peeglisse ning väääga kaugel nägin kellegi tulesid. Suurt tähelepanu sellele ei pööranud kuna sõiduk oli ikka väga kaugel. Sõidan rahulikul 100 km/h oma rea parema poole peal ning mingi 5-10 sek pärast paneb nagu postist mööda üks kaherattaline rakett. Selles, et ta nagu postist mööda pani, pole veel midagi. Probleem on selles, et arusaadav, et sellisel kiirusel on pöörded väga suured ja sellest tulenevalt ka tekkitav müra oli jube! Ning lisaks sellele, ei suvatsenud ta must mööda sõita teist rida kasutades vaid tegi seda kasutades minu rea vasakut poolt.
Ning nüüd kujutage selline pilt ette. Sõidan rahulikult, päike paistab, kõrvades kõik suht vaikne, liiklus sisuliselt puudub... lõõgastusin ühesõnaga ja järsku lendab 1 metri kaugusel minust mingisugune asi lennuki müraga!

Esiteks ehmatab ikka päris korralikult, ja teiseks võiks ju selle peale ka mõelda, et selle rea paremal poolel (kus mina sõitsin) võis olla mõni auk või veel mõni teekatte defekt ning oleksin võinud järsku natuke vasakule võtta ning selge see, et sel juhul ma ei jõuaks peeglisse vaada, et ega keegi mus mööda ei sõida minu real.

Ehk siis selline palve selliste lennukite pilootidele - palun, tehke selliseid möödasõite ikka teist rida kasutades (seda enam, et maantee vaba oli).
Olen korduvalt ehmatanud 120km/h kiirusel sõites kui mõni kaherattaline madallennul möödunud.Korra olen kogenud autoga,et midagi läks auto tagumises osas lahti ja teeb kõva mürinat.Kuna tagaklaas on kaetud sest,lapsed vaatavad taga dvd või mängivad ps2,mõtlesin peatusele ja uuriks seda müdinat.Enne kui pidama hakkasin lendas üks harrikas tagant mööda(mees sõitis minu taga varjus) ja viipas käega,viipasin vastu ja õnneks läks see müdin temaga kaasa!Hetke olin juba väga mures,krt mis nüüd autol viga!
Palun sõitke harrikamehed ja teised madallendurid ikka nii,e autojuht teid kindlasti peeglist näeb!
Jan.
BMW R1100RT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”