Piaggio Typhoon
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Piaggio Typhoon
Selline küsimus et on plaanis eemaldada typhoonilt(2006 a. oma) piirajad ja netis sobrades päris kindlat vastust ikka ei saanud palju ta siis l2heb? Lasen esinduses ikkagi eemaldada sest ise olen rollerite koha pealt ysna 0. Plaanis talle siis technigas next-r ka peale panna, aga kas mõni nutikam Foorumlane oskab öelda ehk peaks veel midagi vahetama mitte just silindreid aga kõike muud võib soovitada
. No ja kui te h2sti 2ra põhjendate miks mul miskit vaja oleks oleks kah igati tore
. Loetlen siis kysimused yles kah 
1.Kiirelt ta läheb ilma piirajateta
2.Kui palju talle next-r juurde annaks
3.Ja kui midagi peale sumpa veel panna siis mida ja miks?

-
Re: Piaggio Typhoon
1. Ei tea kiirelt ta sul ilma piirjateta läheb. Oletatavalt gbs-i järgi 65-70km/hMyxer kirjutas:Selline küsimus et on plaanis eemaldada typhoonilt(2006 a. oma) piirajad ja netis sobrades päris kindlat vastust ikka ei saanud palju ta siis l2heb? Lasen esinduses ikkagi eemaldada sest ise olen rollerite koha pealt ysna 0. Plaanis talle siis technigas next-r ka peale panna, aga kas mõni nutikam Foorumlane oskab öelda ehk peaks veel midagi vahetama mitte just silindreid aga kõike muud võib soovitada. No ja kui te h2sti 2ra põhjendate miks mul miskit vaja oleks oleks kah igati tore
. Loetlen siis kysimused yles kah
2. Next-R annab juurde hea kiirenduse ja kõvasti rohkem jõudu eriti hösti on seda näha mäkke tõusedel ja kahekesi sõites. CPi-le andis juurde 10km/h. No igatahes aerox läheb piirajateta ja sport sumpaga 80km/h, no see vast kõrgem tase, CPi jälle läheb max 70-75km/h nõrgem tase. tee omad järeldused
3. Vaheta ära rullikud(200kr) kergemate vastu soovitavlt alla 5g, sest sumpa tahab sipa kõrgemiad pöördeid muidu kaob sul kiirendus ära! Siis vaheta sidurivedrud(120kr) jäikemate vastu, võib ka survevedru ära vahetada (160kr) (vedrud annavad ühtlase hea kiirenduse kui jõudu jagub maisnal juba). Kindlasti osta uus düüs N:70nene (45kr) ja ürita õhufilrit ümber teha nii, et saaks sipa rohgem õhku kätte ning tõsta gaasikambrinõela ühe astme võrra . Siis on sul suht hea roller juba!
Aga soovitaks osta sport variaatori N: malossi multivare2000 (1300kr) ja saad u. 10 km/h juurde.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.