load → .
.
Kuna küsimuse esitaja on 16- aastane, siis olen ma üsna kindel, et tal pole sellist tuluallikat. Ja ilmselt saab ta mingi osa tagasi.
Ja kui kuskil on a-kati lubade tegemine alla 4k, siis on see variant, et see asub kuskil tähtsamatest linnadest kaugemal.
Aga mina soovitan otsida hea autokool, see, et sa saad hea sõiduoskuse jms on ilmselt väärt seda tuhandet/kahte krooni rohkem ja selle summa juures, ei tohiks see enam suur takistus olla.
Ja rohkem infot saad näiteks erinevate kategooriate-võimsuste jms kohta www.ark.ee ...
Ja kui kuskil on a-kati lubade tegemine alla 4k, siis on see variant, et see asub kuskil tähtsamatest linnadest kaugemal.
Aga mina soovitan otsida hea autokool, see, et sa saad hea sõiduoskuse jms on ilmselt väärt seda tuhandet/kahte krooni rohkem ja selle summa juures, ei tohiks see enam suur takistus olla.
Ja rohkem infot saad näiteks erinevate kategooriate-võimsuste jms kohta www.ark.ee ...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.