Rollerid ei ole idiootidele mõeldud ! Avarii !

Kasutaja avatar

InterFace
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas InterFace »

linnas hakkab tõsiselt vastu selline asi mida kahjuks enamasti näebki. uue kalli rolleri otsas on vaevalt 160 pikkune sell kes ei tea absoluutselt midagi paremakäe reeglist või suunatule näitamist. taga undab "sportsumps" ja igasuguseid , vot täpselt, Malossi kleepse on pandud ette taha ja kõrvale. kõik siis kalli papa rahakotist.
siiberdab ja jampsib ridade vahel ja on endaarust sotaga lahe.
tulemus on vot nagu siis antud artikkel delfis.

ise oleks kõigi kehaosadega poolt sellisele asjale , et alla 16a ei tohi üldse sõita mopeedi või rolleriga nign 16-18 on vaja mingisugused load teha (mitte A1 aga midagi kergemat , kuna siiski on vaja teada liikluseeskirju).

karistused lubadeta vahelejäämise eest võiks olla võrdelised näiteks sellega kui jääd vahele ilma lubadeta ja sõidad autoga. alates paartuhat krooni , mitte aga see närused 600 kui sedagi mis praegu tehakse.
võibolla ka rolleri konfiskeerimine kui tegu on alla 16 aastasega ?
tagasi saaks osta kuskilt mendiparklast.

samuti tuleks keelata rattakiivri kasutamine. peas olgu ikka korralik kiiver.

selle kirjutisega ma ei väida, et mul endal on täiesti stock riistapuu ja sõidan maksimum 45km/h aga seeeest tean ma liikluseeskirju ja ei ole alaealine...
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”