Õnnetus täna 28.05 Tartu maanteel.
28 mail kella 11.29 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kosel Kodu tn 15 juures, kus roller Malossi, mida juhtis ilma kiivri ja juhtimisõiguseta 11-aastane poiss, kaotas juhitavuse ja paiskus kummuli. Rolleri juht toimetati kehavigastustega Tallinna Lastehaiglasse.
See juhtus minu maja juures. Väike sõber on. Saan läbi õrnalt. Aga mina ütlen selle kohta. Täiesti Loll!!
Ilma kiivrita kohas kus on mendid.
28 mail kella 15.21 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa tee 163 km, kus mootorratas Honda, mida juhtis Gunnar (s 1977) sõitis külge pärisuunas liikunud ja vasakpööret teostanud sõiduautole Nissan Primera, mida juhtis Irina (s 1977). Mootorrattur sai kehavigastusi.
ja see oli see millele ma peale sattusin. Aga autos oli ka laps!
See juhtus minu maja juures. Väike sõber on. Saan läbi õrnalt. Aga mina ütlen selle kohta. Täiesti Loll!!

28 mail kella 15.21 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa tee 163 km, kus mootorratas Honda, mida juhtis Gunnar (s 1977) sõitis külge pärisuunas liikunud ja vasakpööret teostanud sõiduautole Nissan Primera, mida juhtis Irina (s 1977). Mootorrattur sai kehavigastusi.
ja see oli see millele ma peale sattusin. Aga autos oli ka laps!
Ride Till You Die!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.