Mini popeedi silinder läheb tuliseks
Moderaator: Moded
Mini popeedi silinder läheb tuliseks
Tegemist mopeediga Mini ja sõittes mingi 600m läheb silinder nii tuliseks,et kui peale sülitada siis käib sosss-sosss.Pikemat maad ei julge proovida, äkki jookseb kokku.Käivitub ilusti ja käib ka normaalselt.Milles viga?
IRWWW ei suutnud lihtsalt, muide sul pole seal midagi viga, mini mopeedide mootorid lähevadki nii kuumaks, et kui sülitad peale see aurustub ära. Mul endal ka mini-mop. Ja sedasi on see arvatavasti KÕIKIDEL MOOTORITEGA MASINATEL
Ära põe, sõida, kui sul hakkaks üle kuumenema siis oleks seda ikka tunda(kaoks jõud ära vms)

Teema:
Uus kolb,keps,laagrid,simmerid.See mopeed toodi remonti mulle ja ei oska õelda kas õli pandi kütuse sisse või ei.Täna vahetan kütuse eks siis paistab.Nende punnvõrridega sai jännatud terve lapsepõlv ja sellist viga küll ei tulnud ette ja pole vaja rääkida,et mopid lähevadki tuliseks.Sellel isendil läheb silinder ikka kapitaalselt keema,ei jõu sülitades sülg vastu silindritki lennata kui juba aurustund.
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
kui mootor äsja kokku pandud siis ei tohiks sõita. Minul oli sama asi aga ma lasin lihtsalt kohapeal töötata mootoril. esimene kord lasin 1 min. siis jahutrasin mootori täiesti maha. teine kod 5 min. kolmas kord juba päris pikalt umbes 15-20 minutit. siis alles proovisin esimesi ringe sõita. no esimene ring oli maks 500m. siis jälle jahutasin täiesti maha. siis veel 500m. siis ei lasknud täiesti maha jahtuda (leige) siis keerasin segu lahjemaks ja sõitsin 1 km (väga vaikse tempoga 2 käiguga). siis sai päev otsa ja järgmine hommik lasin esimese käivituse ajal soojeneda 5 min (ei gaasitanud, minimaalsetel pööretel). siis jahutasin ning siis tegin pika ringi. (5 km ) pärast seda jahutasin ja siis sõitsin veel sellel päeval mitu sead ringi. mõne päeva pärast oli kõik normis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.