Mini popeedi silinder läheb tuliseks

Moderaator: Moded

Teema algataja
erix32

Mini popeedi silinder läheb tuliseks

Lugemata postitus Postitas erix32 »

Tegemist mopeediga Mini ja sõittes mingi 600m läheb silinder nii tuliseks,et kui peale sülitada siis käib sosss-sosss.Pikemat maad ei julge proovida, äkki jookseb kokku.Käivitub ilusti ja käib ka normaalselt.Milles viga?

unlimited
Tsikkel: Kawasaki EN500

Lugemata postitus Postitas unlimited »

IRWWW ei suutnud lihtsalt, muide sul pole seal midagi viga, mini mopeedide mootorid lähevadki nii kuumaks, et kui sülitad peale see aurustub ära. Mul endal ka mini-mop. Ja sedasi on see arvatavasti KÕIKIDEL MOOTORITEGA MASINATEL :twisted: :twisted: Ära põe, sõida, kui sul hakkaks üle kuumenema siis oleks seda ikka tunda(kaoks jõud ära vms) :D :D

j6rr

Lugemata postitus Postitas j6rr »

vot sa proovi teada saada kui pikalt saad sõita et ta yle kuumeneks...
kui läheb kähku kuumaks vaata silinder yle ja kolb.
ma vahetasin endal sama jama puhul kolvi ja silindri ära ja sai korda :P
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

...

Lugemata postitus Postitas Mix »

Õli ikka segad bensiinisisse?

Teema algataja
erix32

Teema:

Lugemata postitus Postitas erix32 »

Uus kolb,keps,laagrid,simmerid.See mopeed toodi remonti mulle ja ei oska õelda kas õli pandi kütuse sisse või ei.Täna vahetan kütuse eks siis paistab.Nende punnvõrridega sai jännatud terve lapsepõlv ja sellist viga küll ei tulnud ette ja pole vaja rääkida,et mopid lähevadki tuliseks.Sellel isendil läheb silinder ikka kapitaalselt keema,ei jõu sülitades sülg vastu silindritki lennata kui juba aurustund.
Kasutaja avatar

sander
Tsikkel: Husqvarna

Lugemata postitus Postitas sander »

Kolb ei või vale suurusega olla?

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Kui uus kolb siis peabki kuumaks minema. Kui mina uue kolvi ja silindri panin siis sain sõita kuskil 200m, kolb paisus ja ratas võttis blokki kohe. Sõida mootor vaikselt sisse, hiljem kaob see ära.
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

kui mootor äsja kokku pandud siis ei tohiks sõita. Minul oli sama asi aga ma lasin lihtsalt kohapeal töötata mootoril. esimene kord lasin 1 min. siis jahutrasin mootori täiesti maha. teine kod 5 min. kolmas kord juba päris pikalt umbes 15-20 minutit. siis alles proovisin esimesi ringe sõita. no esimene ring oli maks 500m. siis jälle jahutasin täiesti maha. siis veel 500m. siis ei lasknud täiesti maha jahtuda (leige) siis keerasin segu lahjemaks ja sõitsin 1 km (väga vaikse tempoga 2 käiguga). siis sai päev otsa ja järgmine hommik lasin esimese käivituse ajal soojeneda 5 min (ei gaasitanud, minimaalsetel pööretel). siis jahutasin ning siis tegin pika ringi. (5 km ) pärast seda jahutasin ja siis sõitsin veel sellel päeval mitu sead ringi. mõne päeva pärast oli kõik normis.
Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

Segu võib lahja olla või on süüde varajane.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

makuke kirjutas:
kui mootor äsja kokku pandud siis ei tohiks sõita. Minul oli sama asi aga ma lasin lihtsalt kohapeal töötata mootoril...
PALUN ÄRA TEISTELE INIMESTELE ROHKEM NÕU ANNA!!!
hälvik

Wisle0

Lugemata postitus Postitas Wisle0 »

Asi peabki kuumaks minema!!!!Sa pead sissesõitu tegema nagu teised tutikad masinad-ki.Kui sissesõit on tehtud siis võid pikemat maad sõita juba.Sissesõit tähendab et sa pead nii sõitma et kui kuumaks läheb siis jahutad ja sõidad edasi.Nii umbes 2 paagitäit!!!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”