Metsas sõitmine ehk kus tohib off-roadi teha ja kus mitte.
Oeh, kui aasta otsa ei liiguta siis on ikka päris väsitav see elu. Vanameister Mati tegi päris toreda ringi meile kohe alguses
Käed olid esimese liivasirge lõpuks päris jämedad. Esimene miinus suure mootoriga ratta juures - teravas laines puude vahel ühe vea teed, käed sirged ja ratas on puu otsas.
Õnneks nii ei juhtunud, aga paar close call'i oli küll
Muidu oli vaffa, trenn kulus ära. Hiljem tahtis Motopaks vägisi mutta minna, lasime tal siis seda teha. Väikse pingutusega saime ta kätte ka sealt. Ise rammisin rattaga vähe kaugemale, aga noh ega looduse vastu ikka ei saa. Ilma ventikata ei saa ikka mudas paarutada, keema läheb raibe.
Ühesõnaga, tore õhtu oli, mina jäin rahule. Piipz oleks võinud mu ratast julgemalt proovida aint
Kahju et fotokat ei olnud, ühe pildi aint tegin telefoniga.
Http://www.rennes.ee/pildid/muda.jpg
Mati (Honda CRF250X) on nõus teinekordki rada tegema kergematele. Raskekahurväega tema tempos kahjuks ei püsi kohe kuidagi.
Järgmise korrani siis

Ühesõnaga, tore õhtu oli, mina jäin rahule. Piipz oleks võinud mu ratast julgemalt proovida aint

Kahju et fotokat ei olnud, ühe pildi aint tegin telefoniga.
Http://www.rennes.ee/pildid/muda.jpg
Mati (Honda CRF250X) on nõus teinekordki rada tegema kergematele. Raskekahurväega tema tempos kahjuks ei püsi kohe kuidagi.
Järgmise korrani siis
Viimati muutis Rennes, 25 Mai 2006, 15:53, muudetud 1 kord kokku.
Rennes aka Pröksuga Mülka
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.