Haiglase huviga autojuhid
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Mul oli sarnane juhus ka ühe bemmiga. Venis maanteel 70km/h ees, hakkasin Transit bussiga mööda minema, rullnoks andis ka gaasi. Lõpuks kiirus juba 120, ikka vennike kõrval. Vaatan, tuleb auto vastu, noh, esimese hooga gaas maha, krt rullnoks kõrval samamoodiuuggu kirjutas:asi ei juhtunud kyll tsikliga, aga sõitsime sõbraga sigulliga ja mingi noks bemmiga sõitis ette ja hakkas ukerdama 50-ga ees. kui tahtsime mööda sõita kiirendas kõrval, näitas fakki ja siksiga me mööda ei saanudki ja nii jebis korda kymme. lõpuks keerasime kõrvalteele. sellel hetkel tekkis tahtmine omada tulirelva ja yks mats kyljeklaasi lasta. kasvõi kummikuuliga, et lihtsalt klaas pudiks, usun, et mõjuks kyll. kusjuures see tahtmine pole kadunud siiani.
mind hämmastab selliste m..nide idiootlik julgus. teades kui lähedal mina olin sellele, et kuuli anda (eeldusel et oleks tukk olnud), usun, et on mehi kes annavad kah sellise p*** peale.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.