Haiglase huviga autojuhid
to toim
seda on hea öelda, et laske mööda. Meie liiklus kultuur(itus) ei ole veel nii kaugele jõudnud, loomulikult leidub erandeid.
Väheke teemast kõrvale ka
endal oli kunagi selline juhtum. Elan ise Vääna-Jõesuus ning kodunt linna sõites keeras poole tee pealt mulle konkreetselt ette mingi VW Sharan (valge nii hästi on meeles
) ning seda tegi ta 70 alas pidin suht järsult pidurdama kuna tüüp otsustas, et pole mõtet tee ääres sõita vaid kohe tee keskel. Mööda ka ei saanud minna kuna liiklus oli suht tihe. Nii vähes siis sellest, et mulle julmalt ette keeras sõitis kogu tee lubatud kiirusest märgatavalt aeglasemalt, seda ka Tabasalus kus piirang on 50 (tema sõiotis umbes 30-40 vahel). Oleks tal siis olnud nii palju viisakust et kas või korra tee äärde võtta ning möda lasta aga ei kus sa sellega. Noh mul sellest munemisest närv must ka ja kiire oli ka ning võimalus avanes Tabasalu mäel. Teadagi lõppeb 50 ala peale mäge seal Lucca restorani juures. Mina siis rõõmsalt andsin gaasi ning lõpuks sain kergendatult ohata et sain jobust mööda. Roolis olid mingid noored tilli kes naersid loomulikult suu ammuli ajal mil neist mööda sõitsin. Nii möödasõit tehtud siis linna poole ajama, kusjuures kiiruse piirangus no umbes nii 95 km/h. Ja mis ma siis näen kui Tiskrest mööda sõitsin era politse sabas vilgub kui juudi jõulupuu. Mõõtsid mul kuradid 50 alas 103
. käsutatis siis ming nende autosse ja sel ajala kui nende poole liikusin sõitis must mööda seesama sharan ning signaalitas. Mis te arvate kas selline käitumine on normaalne?
Terv
K:S
seda on hea öelda, et laske mööda. Meie liiklus kultuur(itus) ei ole veel nii kaugele jõudnud, loomulikult leidub erandeid.
Väheke teemast kõrvale ka
endal oli kunagi selline juhtum. Elan ise Vääna-Jõesuus ning kodunt linna sõites keeras poole tee pealt mulle konkreetselt ette mingi VW Sharan (valge nii hästi on meeles

Terv
K:S
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.