EMV Rolleri liiga karikasari
Moderaator: Moded
EMV Rolleri liiga karikasari
Et siis veits infot sellel aastal käima hakkavas üritusest-Rolleri Liiga Karikavõistlus!
Et siis mulgimotoäri sünnipäeva puhul korraldatakse juba sellel pühapäeval 28.mail esimene etapp üritusest. Osalemis tasu tuleks umbes 100- krooni näkku(see alles oletus ja hind selgub kohapeal,väga palju ei tohiks enam tõusta).Siia siis üritan hakata andma infot nende etappide kohta.
Pühapäeval 28.mail Männimäel KEK Tradingu parklas.
Rolleri Liiga Karika Võistluste I etapp.
Registreerimine 10.30
Võistlussõidud 12.00
Võistlusklassid Standart 50 ja Sport 50 (sportlikult täiustatud 50 - 70 cc rollerid)
Täpsem info tel. 53738300
Ootame kõiki rolleriga liiklejaid võistlussõitu proovima - julge pealehakkamine on pool võitu.
Rada tuleb tehniline, mitte kiire. Võistlemisel loeb sõiduoskus. Võistlejatest parimatele korralikud auhinnad.
Pealtvaatajatel üritus tasuta.
Üritust toetavad: Mulgi Motoäri, Brauermoto, Liiwi Bowling, Grand Hotell Viljandi, Castrol, Josif, Autotare, Hansa Ilutulestikud, Pappa Pizza, Viljandi Ühendatud Kutsekool, AS Vivikoop.
Turvab Securitas.
Toitlustab Suislepa Tünni baar.
Kohal kiirabi brigaad
Tõotab tulla hea üritus,osalen isegi Brauermoto tiimis kui Beta kokku ja timmitud saame.Nagu eelpool mainitud rada tehniline mitte kiiruse peale üles ehitatud!.
Siia võiksid siis kindlad tulijad enda nime kirja panna,et teaks arvestada.
Paluks teemast teha mitte läbu.
stage6.
Et siis mulgimotoäri sünnipäeva puhul korraldatakse juba sellel pühapäeval 28.mail esimene etapp üritusest. Osalemis tasu tuleks umbes 100- krooni näkku(see alles oletus ja hind selgub kohapeal,väga palju ei tohiks enam tõusta).Siia siis üritan hakata andma infot nende etappide kohta.
Pühapäeval 28.mail Männimäel KEK Tradingu parklas.
Rolleri Liiga Karika Võistluste I etapp.
Registreerimine 10.30
Võistlussõidud 12.00
Võistlusklassid Standart 50 ja Sport 50 (sportlikult täiustatud 50 - 70 cc rollerid)
Täpsem info tel. 53738300
Ootame kõiki rolleriga liiklejaid võistlussõitu proovima - julge pealehakkamine on pool võitu.
Rada tuleb tehniline, mitte kiire. Võistlemisel loeb sõiduoskus. Võistlejatest parimatele korralikud auhinnad.
Pealtvaatajatel üritus tasuta.
Üritust toetavad: Mulgi Motoäri, Brauermoto, Liiwi Bowling, Grand Hotell Viljandi, Castrol, Josif, Autotare, Hansa Ilutulestikud, Pappa Pizza, Viljandi Ühendatud Kutsekool, AS Vivikoop.
Turvab Securitas.
Toitlustab Suislepa Tünni baar.
Kohal kiirabi brigaad
Tõotab tulla hea üritus,osalen isegi Brauermoto tiimis kui Beta kokku ja timmitud saame.Nagu eelpool mainitud rada tehniline mitte kiiruse peale üles ehitatud!.
Siia võiksid siis kindlad tulijad enda nime kirja panna,et teaks arvestada.
Paluks teemast teha mitte läbu.
stage6.
Viimati muutis stage6, 29 Mai 2006, 14:48, muudetud 1 kord kokku.
.
Kas see sari jõuab ka Pärnusse? 

Suzuki RG 80- Aprilia RS 50- Aprilia RS125- Aprilia RS125- Honda RS125- Derbi Senda 125 SM- KTM 525EXC- Kawasaki ZX6R- Honda CBR600RR- KTM 620 SC SM- KTM 660 LC4- Suzuki GSX-R1000- Honda CBR600RR- Yamaha R6- Yamaha R1- Suzuki SV1000S
Idioot oled või ? Kust sa tead juba kas keegi sõidab või mitte. Rolleritega liiklejaid on sadu erinevaid ma arvankertsman kirjutas:Keegi ei sõida teile sisse seal! Ise peab ka ikka ettevaatlik olema!

Yamaha Aerox GP1 Full 70cc 

Kui te olete käinud ringraja võistlusi vaatamas või ise sõitnud siis peaksite teadma et seal on suht suur võimalus õnnetuste juhtumiseks, aga sellepärast kartma hakata siis ära ronigi rajale.
Kui ikka midagi saavutada tahad siis ma ei usu et seal kõik ettevaatlikult sõitma hakkavad.
Kui ikka midagi saavutada tahad siis ma ei usu et seal kõik ettevaatlikult sõitma hakkavad.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

No vott väga tore küll kes kuskil rattarallil on ja kes kardab et talle sisse sõidetakse,kui aus olla siis mind see ei huvita üldse ja see pole mitte teemasse kah.Eriti see viimane post ma olen ka võistlustel tartus,aga staadionil(mida iganes).
palusin teha teemast mitte läbu!
ainult nimed ja küsimused selle kohta,võib ka häid ideid pakkuda
palusin teha teemast mitte läbu!
ainult nimed ja küsimused selle kohta,võib ka häid ideid pakkuda

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Sooviksin lugeda konkreetset võistlusjuhendit ja täpseid tehnilisi tingimusi ja täpset klassijaotuse liigituse aluseid. Samuti infot kohapeal toimuva tehnokomisjoni ja nende volituste kohta, kes masinaid liigitab.
Samuti sooviks informatsiooni, et kui on juba ülesloetud niisuur sponsorite nimekiri... siis kuidas saab ikkagi olla veel lahtine see, et sõltuvalt kohaletulnute arvust on stardimaksu suurus jne.
Kokkuvõtlikult - tahaks konkreetseid andmeid, mitte reklaamteksti ja sponsorite loetelu - võistlusteni on vaid veel paar päeva aega!
Samuti sooviks informatsiooni, et kui on juba ülesloetud niisuur sponsorite nimekiri... siis kuidas saab ikkagi olla veel lahtine see, et sõltuvalt kohaletulnute arvust on stardimaksu suurus jne.
Kokkuvõtlikult - tahaks konkreetseid andmeid, mitte reklaamteksti ja sponsorite loetelu - võistlusteni on vaid veel paar päeva aega!
hälvik
-
- Kontakt:
Ei pea kohe nii kuri olema - see on ju imetore, et midagi sellist organiseeritakse... aga siin antud info järgi lihtsalt tundub, et põhiline, millega on tegeletud on see, et firmasid reklaamida, üritust turvata, publikule meelelahutust ja süüa pakkuda ja asjaga ots-otsaga või plussis välja tulla... ainus, mille kohta postituses igasugune informatsioon puudub on võistlus ise. Siia foorumisse oleks minu arvates pidanud postitama lihtsalt hoopis teistsuguse, potensiaaalsetele võistelejatele suunatud ja konkreetse informatsiooni ja ka selle juba paar nädalat tagasi, et sõitjad teaks masinaid vajadusel klassinõuetele vastavusse viia ja/või võistlussettingutesse seada ja ka oma ajagraafikutes selle päevaga arvestada.hellish kirjutas:Kui neid ei ole siis ei vaevuks isegi kohale tulema ja veel vähem osa võtma.
Minu suunavad küsimused olid selleks, et see info saada, mitte üritust maha teha!!!
hälvik
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 800
Re: Rolleri Ringraja Karikasari
Stage6: Ootame kõiki rolleriga liiklejaid võistlussõitu proovima - julge pealehakkamine on pool võitu.
Rada tuleb tehniline, mitte kiire. Võistlemisel loeb sõiduoskus.
Kas ka 125 cm3 ja võimsamate rollerite omanikud saavad rajale?
Rada tuleb tehniline, mitte kiire. Võistlemisel loeb sõiduoskus.
Kas ka 125 cm3 ja võimsamate rollerite omanikud saavad rajale?
-
- Kontakt:
EI ole seal võistlusjuhendit ja seal olevates tehnilistes tingimustes ei ole kuskil mittemingit klassideks jagunemise aluste reegleid - on vaid, et on 2 klassi -
9. Võistlusklassid.
Standard – 50 cc roller
Sport – 50 cc roller (sportlikult täiustatud)
Ja juba hakkavadki otsast lahkhelid erinevate infokanalite vahel peale - siin foorumis olevas infos on kirjas et - "Võistlusklassid Standart 50 ja Sport 50 (sportlikult täiustatud 50 - 70 cc rollerid)"
Mittekusagil ei ole mittemingit infot, mille elusel toimub klassidesse jagunemine - mida tähendab sportlikult täiustatud ja mis detailid peavad standard klassis originaaldetailid olema (ja kuidas seda, milline on antud rolleril originaaldetail, kindlaks tehakse?) ja kes määrab, millisesse klassi roller võistlema läheb.
8. Reklaam,võistlusnumber.
Võistluskorraldaja reklaam võistluste ajal rolleril kohustuslik.
aga kui mõni ei taha klepsutuuningut?
3. Aku
Suurus ja maht on vaba. Aku peab olema kindlalt kinnitatud rolleri külge!
aku olemasolu ikkagi nõutav?
9. Võistlusklassid.
Standard – 50 cc roller
Sport – 50 cc roller (sportlikult täiustatud)
Ja juba hakkavadki otsast lahkhelid erinevate infokanalite vahel peale - siin foorumis olevas infos on kirjas et - "Võistlusklassid Standart 50 ja Sport 50 (sportlikult täiustatud 50 - 70 cc rollerid)"
Mittekusagil ei ole mittemingit infot, mille elusel toimub klassidesse jagunemine - mida tähendab sportlikult täiustatud ja mis detailid peavad standard klassis originaaldetailid olema (ja kuidas seda, milline on antud rolleril originaaldetail, kindlaks tehakse?) ja kes määrab, millisesse klassi roller võistlema läheb.
8. Reklaam,võistlusnumber.
Võistluskorraldaja reklaam võistluste ajal rolleril kohustuslik.
aga kui mõni ei taha klepsutuuningut?
3. Aku
Suurus ja maht on vaba. Aku peab olema kindlalt kinnitatud rolleri külge!
aku olemasolu ikkagi nõutav?
hälvik
Seal Mulgi lehel oli kirjas, et võistlejatel olla kohal kell 10.30 Siis hakataksegi rollereid jaotama gruppidesse.. Aga tõepoolest jääb küsimärgi alla see, et kui mul on kasvõi mingisugune teine sport variaator, et kas ma kohe siis sport klassis
Samas ei usu, et keegi hakkab mu masinat lahti kitkuma seal. Sportsumbutajaga oleks teine asi. See tundub, et läheb ikkagi sinna 50cc Sport klassi.

Yamaha Aerox GP1 Full 70cc 

-
- Kontakt:
Selle pärast ma küsisingi, et milliseid volitusi omab tehniline komisjon.sinisalo kirjutas:Samas ei usu, et keegi hakkab mu masinat lahti kitkuma seal.
Ma ei jonni jonnimise pärast - oman lihtsalt kogemusi, kui täpselt tuleb määrata standard ja sportklassi erinevused pisimagi detailini ja täpse kirjeldusega... ja ka siis kaasnevad alati vaidlused, kumbasse klassi masin kuulub.
Rolleritel asi veel eriti keeruline, kuna palju erinevaid tootjaid ja mudeleid, mis omavahel ka erinevate turgude jaoks toodetuna kah veel täiesti erinevad. Aga kui täpselt määratletud ei ole ja osad kavala tuuningu mehed standardisse lähevad, siis kaob igasugune tehasemasinaga sõidu mõte täielikult ära, kuna masinate võimsus-, kiirendus- ja kiirusomadused kardinaalselt erinevad.
Aga muidugi, kui siinset foorumit lugeda ja ka tänavapilti vaadata, siis 90% eesti noorte kasutajate rolleritest on "sportlikult täiustatud"

hälvik
Kui ma sinna üldse läheks, siis ootaks küll kaasvõisteljatelt võimalikult palju ausust. Kui oled oma rollerit sportlikult täiustanud (tuuninud) siis pane ennast sport klassi kirja!
Ma pakun et võitjate rollerid kontrollitakse lõpuks täpsemalt üle. Umbes nagu dopingukontroll pärast võistlust.
Nendele kes lähevad: EDU!
Ma pakun et võitjate rollerid kontrollitakse lõpuks täpsemalt üle. Umbes nagu dopingukontroll pärast võistlust.
Nendele kes lähevad: EDU!