Metsas sõitmine ehk kus tohib off-roadi teha ja kus mitte.
Moderaator: Moded
Väga lahe õhtupoolik oli. Tänud Mellale liivas sõitmise näpunäidete eest, läks kohe libedamalt see sõitmine. Juho näitas, et BMW-ga on võimalik endurodega edukalt sammu pidada isegi liivas
. Loodan, et Motopaks ka ilma trahvita koju jõudis. 

SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Vinge õhtupoolik. SM rehvidega liivas
. 12 korda suudlesin emakest maad. Plaan oli 10. Tänu kaaslaste õpetustele paraneb mu sõiduoskus ehk tulevikus. Kui vaid sellest hirmust jagu saaks, et julgeks aga käepidet keerata.
Järgmisel korral aga uuesti metsas.

Järgmisel korral aga uuesti metsas.
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
-
Teema algataja - Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
Noh metsas olen ma selle suure rattaga ikka täitsa pussy
Ei saanud ma kedagi kätte, kõik kadusid ära
paar korda kaevasin ennast liiva kinni kah.
aga see oli ka enamvähem esimene kord proovida, täitsa tore oli.
Tahaks lisada veel, et väga tore, kuidas algatatud teema viis sinna, kuhu ta viima pidigi - metsa

aga see oli ka enamvähem esimene kord proovida, täitsa tore oli.
Tahaks lisada veel, et väga tore, kuidas algatatud teema viis sinna, kuhu ta viima pidigi - metsa

Viimati muutis Piipz, 25 Mai 2006, 12:29, muudetud 1 kord kokku.
Off-Road
Järgmine kord oleks ilmselt üks seltsiline veel Jälgimäelt KTM'ga juures !
Et jälgin teemat ja hoian end kursis

Et jälgin teemat ja hoian end kursis
Oeh, kui aasta otsa ei liiguta siis on ikka päris väsitav see elu. Vanameister Mati tegi päris toreda ringi meile kohe alguses
Käed olid esimese liivasirge lõpuks päris jämedad. Esimene miinus suure mootoriga ratta juures - teravas laines puude vahel ühe vea teed, käed sirged ja ratas on puu otsas.
Õnneks nii ei juhtunud, aga paar close call'i oli küll
Muidu oli vaffa, trenn kulus ära. Hiljem tahtis Motopaks vägisi mutta minna, lasime tal siis seda teha. Väikse pingutusega saime ta kätte ka sealt. Ise rammisin rattaga vähe kaugemale, aga noh ega looduse vastu ikka ei saa. Ilma ventikata ei saa ikka mudas paarutada, keema läheb raibe.
Ühesõnaga, tore õhtu oli, mina jäin rahule. Piipz oleks võinud mu ratast julgemalt proovida aint
Kahju et fotokat ei olnud, ühe pildi aint tegin telefoniga.
Http://www.rennes.ee/pildid/muda.jpg
Mati (Honda CRF250X) on nõus teinekordki rada tegema kergematele. Raskekahurväega tema tempos kahjuks ei püsi kohe kuidagi.
Järgmise korrani siis

Ühesõnaga, tore õhtu oli, mina jäin rahule. Piipz oleks võinud mu ratast julgemalt proovida aint

Kahju et fotokat ei olnud, ühe pildi aint tegin telefoniga.
Http://www.rennes.ee/pildid/muda.jpg
Mati (Honda CRF250X) on nõus teinekordki rada tegema kergematele. Raskekahurväega tema tempos kahjuks ei püsi kohe kuidagi.
Järgmise korrani siis
Viimati muutis Rennes, 25 Mai 2006, 15:53, muudetud 1 kord kokku.
Rennes aka Pröksuga Mülka
jah täpselt 
no seal kus teil oli paremat kätt küngas ja vasakul pool olin mina koos sõbraga ja metsaga
siis natuke edasi sõites oli mini jõnksud
kui veel sinna kimama lähete siis antke teada,ma elan ainult 1km sealt eemal ja kiman seal igapäev

no seal kus teil oli paremat kätt küngas ja vasakul pool olin mina koos sõbraga ja metsaga

siis natuke edasi sõites oli mini jõnksud

kui veel sinna kimama lähete siis antke teada,ma elan ainult 1km sealt eemal ja kiman seal igapäev
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik 

Ise sõitsin õhtul seitsme ja üheksa vahel ning vihmast pääsesin kuiva nahaga. Kuid see ala seal nii suur, et koha kirjeldamisega jääksin ilmselt jänni. Suures piiris võib öelda, et tegemist suht-koht tankodroomi keskalaga. Et kui juhtub trehvama - võib ka ise veel pisut pehmema pinnase peal nõgistada.
ototot
paljassaare poolsaarel on linnukaitseala ja natura1000. mina sinu asemel ei roniks tsikliga sinna paarutama, kui just sulgurlihase lõdvenduskuuri ei soovi.Lihunik kirjutas:Paljassaare poolsaar on mõnus koht sõiduks.
--------------
paljassaare poolsaarel on linnukaitseala ja natura1000. mina sinu asemel ei roniks tsikliga sinna paarutama, kui just sulgurlihase lõdvenduskuuri ei soovi.
-------------
??? mis see siis tähendab ?
Et tsiklid summutavad linna ja muu lärmi ning linnud ehmuvad ning hüppavad munadelt ning kõik on jälle nässus ?

paljassaare poolsaarel on linnukaitseala ja natura1000. mina sinu asemel ei roniks tsikliga sinna paarutama, kui just sulgurlihase lõdvenduskuuri ei soovi.
-------------
Et tsiklid summutavad linna ja muu lärmi ning linnud ehmuvad ning hüppavad munadelt ning kõik on jälle nässus ?

sa tõenäoliselt ei ole seal ise käinud? linna- jms mürast pole seal enamasti haisugi, ainult kui mõni hull jälle kuskile mülkasse kinni on jäänud...racerx kirjutas:--------------
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.