Haiglase huviga autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Dillinger

Haiglase huviga autojuhid

Lugemata postitus Postitas Dillinger »

Olen kohanud ringi travellides autoga tegelasi, kes näevad tsikliga meest - ja sõidavad siis talle kannale ja vahivad ta tagatuld 2 meetri kauguselt.
Või sõidavad sulle ette, siis võtavad hoo maha ja hakkavad oma arust mingit kassi hiire mängu tegema - kuni selleni välja, et ühitavad sinu marsruudi veel enda omaga -no jõlgub su ümber nagu tatt.

Kellegil on sarnaseid juhtumeid?

Veelgi parem, kas kellegil on tuttavaid, kes ise niimoodi teevad ja äkki oskavad nad ütelda, mida nad tahavad?
(PS see pole viimase aja trend, esimene s..tanuusutaja tüüpi autokärss tuli mulle kanni taha ronima juba 1994 a)
Aeglane. Aga 102 kw rulli all ootamas.
Kasutaja avatar

Võnnu
Tsikkel: otsimisel...
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Võnnu »

See on tõsi, et ronivad sulle täitsa sappa. Mul endal paar korda seda olnud, vahest mõtlen, et ajab veel alla. Aga jah, kui keegi põhjust teab võiks siia kirjutada.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

ise sõitin ühel bikel linnas nii järgi lasi vaikselt 50mnega püsisin sabas mulle huvitav:D hea hääl jne huvitav vaadata... aga autojuhtide koha pealt ei oska komenteerida!

Tonye

Lugemata postitus Postitas Tonye »

Äkki olete oma käitumise/sõidustiiliga kuidagi neljarattalise piloodi harja punaseks ajanud ja tehakse psühhoterrorit.. :twisted:
Kasutaja avatar

Teema algataja
Dillinger

Võibolla nii, et sõidan rahulikult 90 ga teel ja neliratasmasin tahab natsa kiiremini liikuda kui mina - no siis kui ta mööda on läinud on ju tema jaoks kõik jälle ok. Andku tuld!
Aga ei. Vaja on vahtida, mida see siklimees siis teeb kui talle ninaga tagumikku sõita. Äkki on huvitav?
Äkki loodavad näha kukkumist?
Igatahes see mõnus sõidufiiling kaob nii ära ja on veidiks ajaks rikutud.
Pealegi tekib mul vist kujutlus sees istuvatest jorssidest, kes pehme keelega räägivad " no lase ligemale, vaatame kas kiirendab ja kas on ikka kõva mees või paneb äkki käna" või siis: " No las ma panen talle uksega" vms. Ise sealjuures silmad väheke grillis ja õiget kontrolli enda ega masina üle pole.
Üks loom teel lisaks ja ongi aega LIIGA VÄHE.

onu Reemus

Lugemata postitus Postitas onu Reemus »

Omal ka sarnaseid kogemusi juba hulgi kogunenud.Nad jagunevad isekeskis veel alaliikideks.Kui vanaks jään ja isu teadusega tegeleda tuleb,hakkan välimäärajat koostama.Kuna tegemist ei tule tavalise a`la "Operaator Kõps Seeneriigis",siis saab olema ilmselt kõvasti kaasautoreid :D .
Ega nendega muud teha pole,kui"põgene vaba laps".Üks sooda istus veel 160 pealt 10 meetri kaugusel.Ega selline ju ei taipa,et kui ma käna käin ja tal kõhualt läbi lähen,ei jää ka temast suurt midagi järgi.
Kui inimene on idioot,siis on ta seda elu lõpuni.
Eelmisel suvel tulin ühel pühapäeva õhtul Haanjast Tallinna.Sõit oli nagu Viimse reliikvia film,kõigi oma Ristpiterite ja Schenkenbergidega. :twisted:
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

Kus sa travelled? Ma aint bensukates ilastavaid kodanikke kohanud kes kõõritavad nagu jaksavad, aga et ka liikuvad tsiklid turiste ligi tõmbavad see on mulle küll uudiseks.

Psihh
From Seewald, with love...
Royal Einfield 350 Classic
Kasutaja avatar

Teema algataja
Dillinger

Võiks küll rulli vajutada, aga kui on kiirus nii 180 siis on asi kontrolli alt ikka enamasti väljas - kui sinu ja tsikliga kõik ok on ei tähenda, et teiste teelkeerutajatega (kasvõi see Iru juures sisspõlenud inimeste lugu) sama on ja sina pole üks õnnetu kiire kokkusattumus kellegi teise õnnetuses.
No ei lasta rahulikult ja hea turvatundega kulgeda.

Esimene siuke kogemus oli Are(Pärnu kant) juurest ära keerates - kusjuures veel nii, et olin kahekesi, automehed pommisid(tumedad klaasid ka veel ees), keegi ei ütelnud mida nad tahavad - jäin seisma - auto oli just mööda järjekordselt rallinud - siis auto jäi ka seisma nii 100 meetri kaugusel ja ootas millal ma liikuma hakkan, et saaks jälle p***.
Lahti sain nii, et järjekorde ristmiku juures keerasin ära ja aurutasin minema, nii et ta ei jõudnud tagasi tulla ja järgi.
Arvake ära kui vihane ma olin. Aga külavahemarsruut oli ka lõpuks huvitav.

Hari punane või mitte autojuhtidel, aga jah, surmaga mängu mängida..ükski loll pole seda ära teeninud.
Isegi mina mitte!

Scary Movies on muidu küll lõik kus peale aknaklaasi allakerimist kanepipilv välja vajub... :)

Äkki vaatasid naist :P

JC

Lugemata postitus Postitas JC »

Olen sama asja kogenud... ronivad persetaha...
Mulle tundub et osad on sellised, kes tahavad et sa nokka tõmbaks, foori taga kummi põletaks või megalt rulli keeraks... Mõni tahab oma auto kiirendust järgi proovida... loodab et hakkad kiirendama ja siis ta saab vaadata kui palju maha jääb...
Sinna ei ole paraku midagi teha, et selliseid juhte leidub...
Olen korra perse ronimise pärast eest ära sõitnud mingil sierral (ei pidanud õnneks palju kiirust ületama) kuna väga ebamugav tunne kui keegi autoga tagarattas kinni tahab olla...
Igal juhul tundus seekord ohutum eest ära sõita... mine tea võibolla selle peale nad mängivadki, kui sind kiirendamas tahavad näha - Ohtlikult lühike pikivahe!

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Usun, et autojuhtidel tekib tsiklit nähas selline väike sportlik huvi ... Ja mis siin salata: kui auto minust möödub siis ta ka vaevalt ees üksindust nautida saab :)

Mulle autodega koos sõita ei meeldi ja ninjaga pole vajadustki :twisted:

Välja arvatud siis kui teed auklikud või libedad on, siis pole kyll mõtet tõmmelda. Eriti kui rooliamort puudub(plaanis see viga kyll kõrvaldada).
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Kui kõrgendatud tähelepanu meeltmööda ei ole, olete valinud vale liikumisvahendi :evil: .

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Dillinger

irw

..ja kui veel käna panna, siis on tähelepanu ikka täiega garanteeritud.
Lastest kaunite medõdedeni ja surnupesijateni välja.
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Ära siis sõida 180-ga kui sellel kiirusel asi kontrolli alt väljub ... Kui sellist numbrit juba mainisid, võib eeldada et aeg-ajalt ka liikled sellega.
Osadel juhtidel lihtsalt meeldib p***e roninda, vahet pole kas autole või mootorrattale, selline on reaalsus.
stonefree kirjutas:
Usun, et autojuhtidel tekib tsiklit nähas selline väike sportlik huvi ... Ja mis siin salata: kui auto minust möödub siis ta ka vaevalt ees üksindust nautida saab :)
Ja ikka on süüdlane autojuht, eksju ...

terv
Kris.
Viimati muutis kris., 24 Mai 2006, 09:04, muudetud 1 kord kokku.
Riding with a King!
Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

No kui häda tõesti nii suur ja kiusatakse, eks jää siis seisma ja helista 110. Ütle et vot selline auto, selles kohas teeb kahtlaseid manöövreid, äkki on juht purjus. Küll sa siis mõne aja pärast temast vabaned. Isiklikult pole ennast liikluses ahistatuna tundnud.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

sõidab persses kinni ....siis pidurda ja jälgi peegleid ,et saaksid nõrga kõksu ja viska tsikkel küllili :)
Ja pärast seda ta sõidab tsiklitest 50 meetri kaugusel :twisted:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Alex
Tsikkel: Punane Roller
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Alex »

korke kirjutas:
sõidab persses kinni ....siis pidurda ja jälgi peegleid ,et saaksid nõrga kõksu ja viska tsikkel küllili :)
Ja pärast seda ta sõidab tsiklitest 50 meetri kaugusel :twisted:
ise asjad ajanud seda moodi aga ilma külili viskamiseta...peale enda jaoks ohutut"äkkpidurdust"väike kiirendus ja saba reeglina enam liiga ligidale ei roni.Mõni koputab küll meelekohta aga või see minu hingerahu häirib.Säherdusi oinaid küll paar-kolm hooaja jooksul ette õnneks tuleb:)
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka :D
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

Kimasin kord praamile, haapsalu-rohuküla vahel hea kurviline tee ja seal haagib sappa mingi landcruiseri-kolakas. Mõtsi et ok, praamisabas iga meeter arvel, äkki otsib momenti möödumiseks. Tühjagi. Teel piletikassase astub kutt säravi silmi ligi ja kiidab et ohhhhh kui vinege oli vaadata kui tsikkel kallutab ja tema siis ka vidukil silmi unistades kallutas istme peal kaasa. Ja vott hakkab nüüd lähiajal ka tsikli soetamise peale mõtlema.

Äkki siis tulevased tsiklistid, kse pole oma driimi veel teoks teinud?
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Fännid loomulikult, mis te siis mõtlesite. Aga jah, karuteeneks võib see kujuneda küll.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

analoog
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas analoog »

Ma arvan et enamjaolt autojuhid lihtsalt uudistavad tsiklit...

Nicko
Tsikkel: Monster 1000S

Lugemata postitus Postitas Nicko »

Minul selline kogemus:
Sõitsin Tallinnast Keilasse mööda Paldiski maanteed.
Õismäelt välja keerates sõitsin natuke ette ühele rekkale, natkene sellesmõttes, et rekkajuht pidi jala gaasipealt ära võtma või kergelt pidurdama, ei olnud mittemidagi ohtlikku.
Linnast välja jõudes trügis see rekka kõikidest sõiduautodest mööda mis olid minu taha tekkinud ja siis jäi minu järgi sõitma nii mõnemeetrise vahega. Peeglitest paistis ainult rekka iluvõre. Kuna liiklus oli tihe siis ei saanud eriti eest ära ka sõita ja kuna ma olen sellise rahuliku sõidustiiliga siis hulljulgeid möödasõite plaanis ei olnud.
Niimoodi ta passis seal kuni Tutermaale välja, siis seal 70 tsoonis pani täiega mööda.
Päris hirmutav oli nii sõita. Ma ei taha mõeldagi mis oleks õnnetuse puhul juhtunud. OK, olen nõus, oli minu viga ka, aga sellepärast niimoodi terroriseerida.

JC

Lugemata postitus Postitas JC »

kris. kirjutas:
Kui kõrgendatud tähelepanu meeltmööda ei ole, olete valinud vale liikumisvahendi :evil: .

terv
Kris.
Üks asi on tähelepanu, teine asi on kui sul keegi tagarattas kinni tahab olla! Jutt käis 1-2 juhtumist, mille tõttu liiklusvahendi vahetamise peale küll keegi siin ei mõelnud! Nentisime olukorda ohtlikku, mis tekkinud! (togi)
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

See pole küll kellelegi üllatuseks, et mootorratas liikluses autodest nõrgemaks pooleks jääb.
Sellevõrra peaksid ratturid ise kõvemast puust olema. Kui mujal maailmas ( noh vähemalt usa filmides) saadab rattureid bad-boy oreool, siis tundub et eestis saadab rattureid pigem noorte p*** oreool, kes oma ratast lakuvad ja iga autost ülbitsevat tatikat kardavad. :wack:
Ja sellist asja kuulen ma nüüd küll esimest korda, et p*** eest tuleb 180-ga põgeneda :shock: .
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

Teema algataja
Dillinger

Jaa.
Kui ma arvan, et 180 on selline kiirus, kus ei ole kõik maailmasjad ühe tsiklimehe kontrolli all (v.a. ringrajal, mis on muust liikuvast maailmast eraldatud), siis leiab keegi et mina olen see kes pooldab 180 ga sõitu.

Ja siis veel mehed "kui sa ikka 180 lastes ei suuda kontrollida laste astumist teele -jalgpalli lendamist võsast, kitse liikumist üle tee - siis su sõiduoskused on ikka sitad küll ".

Mulle meeldib aeglaslt sõita. Ja ei armasta, et keegi, kellel pole minu eesmärkidega ja tulevase eluga asja(kas ratastoolis või ilma) tuleks ja sunniks mind selleks.

Võibolla mõni on jänes kui teised seda tahavad, mina seda ei viitsi olla.
Vähemalt siis kui teised seda tahavad.
Vbla see vahel ikkagi tähendab seda, et peab kiirelt kuskile eemale minema.
Viimati muutis Dillinger, 24 Mai 2006, 15:27, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

PsychoDad

Nicko kirjutas:
Minul selline kogemus:
Sõitsin Tallinnast Keilasse mööda Paldiski maanteed.
Õismäelt välja keerates sõitsin natuke ette ühele rekkale, natkene sellesmõttes, et rekkajuht pidi jala gaasipealt ära võtma või kergelt pidurdama, ei olnud mittemidagi ohtlikku.
Linnast välja jõudes trügis see rekka kõikidest sõiduautodest mööda mis olid minu taha tekkinud ja siis jäi minu järgi sõitma nii mõnemeetrise vahega. Peeglitest paistis ainult rekka iluvõre. Kuna liiklus oli tihe siis ei saanud eriti eest ära ka sõita ja kuna ma olen sellise rahuliku sõidustiiliga siis hulljulgeid möödasõite plaanis ei olnud.
Niimoodi ta passis seal kuni Tutermaale välja, siis seal 70 tsoonis pani täiega mööda.
Päris hirmutav oli nii sõita. Ma ei taha mõeldagi mis oleks õnnetuse puhul juhtunud. OK, olen nõus, oli minu viga ka, aga sellepärast niimoodi terroriseerida.

Selline olukord on ses suhtes ka kipa et sind on jõle palju sealt rekka iluvõre taustalt näha. Võimalus, et mingi ain sulle ette keerab on päris suur. IMHO Sellises olukorras parem seda rulli nats väänata ja võimalusel mingite sõiduautode vahele pressida ennast.

Nicko
Tsikkel: Monster 1000S

Lugemata postitus Postitas Nicko »

PsychoDad kirjutas:
... Võimalus, et mingi ain sulle ette keerab on päris suur.
Selliseljuhul, kuna mul sõitis rekka täitsa sabas, siis see "ain" oleks ka rekka alla jäänud :lol:
Kasutaja avatar

PsychoDad

Nicko kirjutas:
PsychoDad kirjutas:
... Võimalus, et mingi ain sulle ette keerab on päris suur.
Selliseljuhul, kuna mul sõitis rekka täitsa sabas, siis see "ain" oleks ka rekka alla jäänud :lol:
Ei taha küll oma joru ajda, kuid vaadates kuidas siin maailmas meil hetkel peateele väljakeeramised käivad, ma siis eriti ei imestaks.

Edit: Ain ei hüüa tulles.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

On see minus kinni või olen tõesti liiga väsinud ,et saada aru mida sa tahad siin öelda...
Dillinger kirjutas:
Jaa.
Kui ma arvan, et 180 on selline kiirus, kus ei ole kõik maailmasjad ühe tsiklimehe kontrolli all (v.a. ringrajal, mis on muust liikuvast maailmast eraldatud), siis leiab keegi et mina olen see kes pooldab 180 ga sõitu.

Ja siis veel mehed "kui sa ikka 180 lastes ei suuda kontrollida laste astumist teele -jalgpalli lendamist võsast, kitse liikumist üle tee - siis su sõiduoskused on ikka sitad küll ".

Mulle meeldib aeglaslt sõita. Ja ei armasta, et keegi, kellel pole minu eesmärkidega ja tulevase eluga asja(kas ratastoolis või ilma) tuleks ja sunniks mind selleks.

Võibolla mõni on jänes kui teised seda tahavad, mina seda ei viitsi olla.
Vähemalt siis kui teised seda tahavad.
Vbla see vahel ikkagi tähendab seda, et peab kiirelt kuskile eemale minema.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

:D

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Vahest on nendest rullikatest kasu ka ! Ma olen juba mitu korda kogenenud seda, et kui ma ise juba ületan kiirust siis peab iga nooruk minust veel kiiremini mööda kimama. Ma laen igakord lahkelt, kui tahab mine. Siis kui ta hakkab ees kihutama, et mind seljataha jätta sõidan vaikselt järele ja lasen vahe normaalseks tema aga jääb vahele kui nurgataga võmm on ja mina saan rahulikult normaalse kiirusega edasi sõitta ;) Veduri mängud ;)

alar
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas alar »

Neid sabas sõitjaid on kahesuguseid. Osad vist jah lihtsalt "uudistavad", aga osad on need, kes kadedusest.. või ma ei kujuta ette millest.. lihtsalt norivad.. endal üks selline juhus, kus ise sõitsin 90-alas 110-ga ja üks vana viiene buumer(ofkoors.. mis muu mark see olla sai :twisted: ) sappa võttis. Esmalt viisakalt parema suuna sisse lükkasin, tõmbasin serva ja lasin rutska lahti.. ei miskit.. ikka täiesti tagarehvi silitamas.. ok.. keerasin juurde.. temagi.. ja nii kestis pikalt. Siis võtsin hoo päris maha, et jobu minema kütaks. Läks siis möödasõidule, minu kõrval olles hakkas välja rammima .. ees pidurdama jne. see ajas endast välja veidi.. edasi ei kommenteeri. Aga need "mul on suurem kui sul" tüübid ikka suudavad VÄGA välja vihastada.

Chromed

Lugemata postitus Postitas Chromed »

Hah, neid haigeid perse küljes rippujaid on näha nii tsikli kui autoga sõites - mõnel on lihtsalt selline loll komme. Eriti lahedad on need tegelased, kes mõne hetke tolgendavad tihedalt taga ja siis korraga üli järsu liigutusega sooritavad möödasõidu (kuigi vastassuund on pikalt vaba) - nagu üritaks tuules sõites kiirust koguda. Kujutavad vist ette et on NASCAR`il!!! Aga võibolla 1,6 mootor vajabki möödasõiduks kiiruse kogumist...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”