Haiglase huviga autojuhid
Võibolla nii, et sõidan rahulikult 90 ga teel ja neliratasmasin tahab natsa kiiremini liikuda kui mina - no siis kui ta mööda on läinud on ju tema jaoks kõik jälle ok. Andku tuld!
Aga ei. Vaja on vahtida, mida see siklimees siis teeb kui talle ninaga tagumikku sõita. Äkki on huvitav?
Äkki loodavad näha kukkumist?
Igatahes see mõnus sõidufiiling kaob nii ära ja on veidiks ajaks rikutud.
Pealegi tekib mul vist kujutlus sees istuvatest jorssidest, kes pehme keelega räägivad " no lase ligemale, vaatame kas kiirendab ja kas on ikka kõva mees või paneb äkki käna" või siis: " No las ma panen talle uksega" vms. Ise sealjuures silmad väheke grillis ja õiget kontrolli enda ega masina üle pole.
Üks loom teel lisaks ja ongi aega LIIGA VÄHE.
Aga ei. Vaja on vahtida, mida see siklimees siis teeb kui talle ninaga tagumikku sõita. Äkki on huvitav?
Äkki loodavad näha kukkumist?
Igatahes see mõnus sõidufiiling kaob nii ära ja on veidiks ajaks rikutud.
Pealegi tekib mul vist kujutlus sees istuvatest jorssidest, kes pehme keelega räägivad " no lase ligemale, vaatame kas kiirendab ja kas on ikka kõva mees või paneb äkki käna" või siis: " No las ma panen talle uksega" vms. Ise sealjuures silmad väheke grillis ja õiget kontrolli enda ega masina üle pole.
Üks loom teel lisaks ja ongi aega LIIGA VÄHE.
Aeglane. Aga 102 kw rulli all ootamas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.