Autokoolid
Lugesin kah kogu teema läbi ja kiidaksin omalt poolt Kalju Autokooli ja
Kaljut ennast.
Miski 2 aastat tagasi käisin seal kursustel, mis A tegemiseks mõeldud B kati omanikele. Esimesest teooriatunnist lubade kätte saamiseni läks aega vist ca kuu, mille jooksul enamus autokooliga seotud tegevustest oligi tsikliga õppesõit.
Mulle Kalju stiil meeldis - ei mingit norimist, ega mõtetut jama, pigem vastupidi - alati asjalikud vastused küsimustele olemas.
Arvasin tookord, et viimased 10 a igapäevaselt TLNs autot roolinuna ei ole mul eriti midagi õppida - siiski, siiski - Õismäe ringe sai tsikliga ikka
üksjagu nühitud, enne kui reastumised täiesti ARKi kindlaks said
Sarnaselt mõnele eelkirjutajale sai ka ise vahest Kalju garaazi juurest Kawaga sinna Hiiu platsile sõidetud, harjutatud kuni isu täis ja pärast ratas Kaljule tagasi viidud.
Eksamid said kah kõik esimese korraga tehtud- ühesõnaga soovitan !!
Kaljut ennast.
Miski 2 aastat tagasi käisin seal kursustel, mis A tegemiseks mõeldud B kati omanikele. Esimesest teooriatunnist lubade kätte saamiseni läks aega vist ca kuu, mille jooksul enamus autokooliga seotud tegevustest oligi tsikliga õppesõit.
Mulle Kalju stiil meeldis - ei mingit norimist, ega mõtetut jama, pigem vastupidi - alati asjalikud vastused küsimustele olemas.
Arvasin tookord, et viimased 10 a igapäevaselt TLNs autot roolinuna ei ole mul eriti midagi õppida - siiski, siiski - Õismäe ringe sai tsikliga ikka
üksjagu nühitud, enne kui reastumised täiesti ARKi kindlaks said

Sarnaselt mõnele eelkirjutajale sai ka ise vahest Kalju garaazi juurest Kawaga sinna Hiiu platsile sõidetud, harjutatud kuni isu täis ja pärast ratas Kaljule tagasi viidud.
Eksamid said kah kõik esimese korraga tehtud- ühesõnaga soovitan !!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.