mingi kamm sumpaga

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
speedfight2

mingi kamm sumpaga

Lugemata postitus Postitas speedfight2 »

sain siis täna kätte sportsumpa tegnicas next-ri aga kui peale panin ja proovisin siis lähks assi jamamaks lõppkiirus ei olnud ültse peaaegu milles võib viga olla rollerikas speedfight2

Pohlakas

Lugemata postitus Postitas Pohlakas »

vastavad rullid võiks ka nagu panna ja karpa ära sättida.
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|

Teema algataja
speedfight2

Sfera50RST kirjutas:
vastavad rullid võiks ka nagu panna ja karpa ära sättida.
kui rasked rullid ja karpat olen sättinud igav võimaliku moodi aga ei aita

Pohlakas

Lugemata postitus Postitas Pohlakas »

Rulle siis kaasas polnud?
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|

Teema algataja
speedfight2

Sfera50RST kirjutas:
Rulle siis kaasas polnud?
ei olnud aga kui kellegil olid siis kui rasked
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

kust sa tellisid, et rulle kaasas ei olnud, jätan siis ise kh meelde, ja ostan sealt kus sab rullid kaasa :D arvan et 4 g peaks piisama vact
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt
Kasutaja avatar

Red´Bull

Lugemata postitus Postitas Red´Bull »

Proovisin endale ka Gerdi sportsumpsi peale... Tippkiirus läks 85-90 pealt 65 peale ja kiirendus oli ülikehv. See peaks tulenema sellest, et originaalis on väga rasked rullid peal ja ka düüs on liiga väike.

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

ma usun et mingi 5 gr rullidega peaks normaalne olema
Kasutaja avatar

Red´Bull

-lammutaja- kirjutas:
Kas 5g ei jää mitte liiga raskeks, ma arvan, et 4.5g või isegi 4g sobib paremini, kuid see siiski jääb igaühe enda otsustada, kas saada juurde kiirendust või tippkiirust. Kui soov ikka seaduste piiresse jääda, siis võiks rohkem kiirendusele keskenduda.

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

Red´Bull kirjutas:
-lammutaja- kirjutas:
Kas 5g ei jää mitte liiga raskeks, ma arvan, et 4.5g või isegi 4g sobib paremini, kuid see siiski jääb igaühe enda otsustada, kas saada juurde kiirendust või tippkiirust. Kui soov ikka seaduste piiresse jääda, siis võiks rohkem kiirendusele keskenduda.

Esiteks endal kogemus speedfight2 , millel sportsummuti ,kuid mitte see sama vaid leovince zx. Nii sai siis eelmine suvi palju erinevaid rulle proovitud ja kõige paremini sobisid 5 gr rullid.
Kasutaja Red´Bull, miks sa soovitad inimestel panna alla liiga kergeid rulle sul võib küll pöörded kõrgel olla kuid sa rikkud sellega mootorit kaks korda rohkem. Kasulik ikka panna keskmised rullid millega oleks nii kiirendust kui tippkiirus normaalne ja ei oleks koguaeg pöörded laes.

Teema algataja
speedfight2

homme lähen ostan 5g rullid vaatab mis siis saab aga vb suurems düüsi peaks ka ostma ?

Teema algataja
Stonedryder

Lugemata postitus Postitas Stonedryder »

vaheta düüs kindlalt ära

Teema algataja
speedfight2

Stonedryder kirjutas:
vaheta düüs kindlalt ära
kui suure vastu
Kasutaja avatar

Red´Bull

-lammutaja- kirjutas:
Red´Bull kirjutas:
-lammutaja- kirjutas:

Esiteks endal kogemus speedfight2 , millel sportsummuti ,kuid mitte see sama vaid leovince zx. Nii sai siis eelmine suvi palju erinevaid rulle proovitud ja kõige paremini sobisid 5 gr rullid.
Kasutaja Red´Bull, miks sa soovitad inimestel panna alla liiga kergeid rulle sul võib küll pöörded kõrgel olla kuid sa rikkud sellega mootorit kaks korda rohkem. Kasulik ikka panna keskmised rullid millega oleks nii kiirendust kui tippkiirus normaalne ja ei oleks koguaeg pöörded laes.
Pealegi... kõik mis liigub, see kulub. Ei ole ma kellelgi käskinud kergeid rulle alla toppida, ütlesin, et igaüks ise teab!
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

Ma pakun, et pigem 5,2 - 5,5 sobiks veits paremini, sest see pole leovince zx vaid next r.
Suzuki Katana Lc

Teema algataja
-Goofy-

Lugemata postitus Postitas -Goofy- »

Endalgi sis selline probleem et originaal sumpaga läheb ilusti pöörde ja töötab nii nagu peab...Kui panen sport sumpa alla sis ta nagu ei jõuaks ültse edasi minna kogub pikka mööda hoogu...Vario on malossi multivar 2000,vedrud olen ka ära vahetanud... Kas tõesti sis võib asi olla düüsis?
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

aga kas sa oled kergemad rullid peale pannud`?? multivariga sab vict 7 g rullid kaasa , nood peaks liiga raskaed olema NEXT Rile. Kas leovinci ZX vajab siis next rist kergemaid rulle??
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

rääkige, mis teil siis edasi sai :P mul endal ka selline jama... muidu mul 3g rullid ja ikka ei jõua pöördesse minna, eelmine aasta läks hullult ikka, aga peale mootori remonti enam ei lähe. Kõik mehaanikud räägivad erinevat juttu
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)

Teema algataja
speedfight2

sumpsil oli piiraja peal ja kui selle maha võitsin oli kõik jälle korras:D
Suletud

Mine “Rollerid”