mingi kamm sumpaga
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
mingi kamm sumpaga
sain siis täna kätte sportsumpa tegnicas next-ri aga kui peale panin ja proovisin siis lähks assi jamamaks lõppkiirus ei olnud ültse peaaegu milles võib viga olla rollerikas speedfight2
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Kas 5g ei jää mitte liiga raskeks, ma arvan, et 4.5g või isegi 4g sobib paremini, kuid see siiski jääb igaühe enda otsustada, kas saada juurde kiirendust või tippkiirust. Kui soov ikka seaduste piiresse jääda, siis võiks rohkem kiirendusele keskenduda.-lammutaja- kirjutas:ma usun et mingi 5 gr rullidega peaks normaalne olema
-
Red´Bull kirjutas:Kas 5g ei jää mitte liiga raskeks, ma arvan, et 4.5g või isegi 4g sobib paremini, kuid see siiski jääb igaühe enda otsustada, kas saada juurde kiirendust või tippkiirust. Kui soov ikka seaduste piiresse jääda, siis võiks rohkem kiirendusele keskenduda.-lammutaja- kirjutas:ma usun et mingi 5 gr rullidega peaks normaalne olema
Esiteks endal kogemus speedfight2 , millel sportsummuti ,kuid mitte see sama vaid leovince zx. Nii sai siis eelmine suvi palju erinevaid rulle proovitud ja kõige paremini sobisid 5 gr rullid.
Kasutaja Red´Bull, miks sa soovitad inimestel panna alla liiga kergeid rulle sul võib küll pöörded kõrgel olla kuid sa rikkud sellega mootorit kaks korda rohkem. Kasulik ikka panna keskmised rullid millega oleks nii kiirendust kui tippkiirus normaalne ja ei oleks koguaeg pöörded laes.
-
Teema algataja
Pealegi... kõik mis liigub, see kulub. Ei ole ma kellelgi käskinud kergeid rulle alla toppida, ütlesin, et igaüks ise teab!-lammutaja- kirjutas:Red´Bull kirjutas:Kas 5g ei jää mitte liiga raskeks, ma arvan, et 4.5g või isegi 4g sobib paremini, kuid see siiski jääb igaühe enda otsustada, kas saada juurde kiirendust või tippkiirust. Kui soov ikka seaduste piiresse jääda, siis võiks rohkem kiirendusele keskenduda.-lammutaja- kirjutas:ma usun et mingi 5 gr rullidega peaks normaalne olema
Esiteks endal kogemus speedfight2 , millel sportsummuti ,kuid mitte see sama vaid leovince zx. Nii sai siis eelmine suvi palju erinevaid rulle proovitud ja kõige paremini sobisid 5 gr rullid.
Kasutaja Red´Bull, miks sa soovitad inimestel panna alla liiga kergeid rulle sul võib küll pöörded kõrgel olla kuid sa rikkud sellega mootorit kaks korda rohkem. Kasulik ikka panna keskmised rullid millega oleks nii kiirendust kui tippkiirus normaalne ja ei oleks koguaeg pöörded laes.
-
Teema algataja
-
Teema algataja