Tallinnast, Meriväljalt varastati laupäeva (13.05.06) öösel vastu pühapäeva (14.05.06) roller Aprilia SR 50 R Factory 2006 aasta variant, värvidega must ja kuldne. Roller on 3 nädalat vana, sissepritsega, paremal küljel on esigondlil kukkumisjäljed, suunatuli on natuke katki ja peeglil on kriimud. Kui keegi märkab liikvel sellist rollerit või kellelegi pakutakse müüa sarnast rollerit siis andke teada politsei numbril 110 või mulle 537 908 95.
Kaks pilti värvilahendustest: http://www.aprilia.ee/rollerid/Pictures/sr50r_3.jpg http://www.aprilia.ee/rollerid/Pictures/sr50r_8.jpg Tugevad kriimustused on rolleri esiosas paikneva lõvipea juures.
tunnen kaasa, alles 3 nädalat said sõita, krt vargad nahh :S peksa säänestele vaja, keegi võiks midagi vargalt ära varastada see oleks lahe, las siis nutab enda asja taga.
Edu sulle otsingutes.
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Igatahes on see suht uus ja uutse värvilahendusega, neid palju vast pole. Aga tartust lasti ka äsja selline ronti, pättidele vist meeldivad sellised. Avaldan kaastunnet ja kui keegi põlva kandis sellisega liikleb annan teada
Tunnen kaasa... :S nagu Silvergi hoian Pärnu kandis silmad lahti ja kui keegi tõesti kahtlustab, et mõni mõõduv roller just see oli siis andke gaasi ja tõmmake see vant teelt maha! ma loodan, et seda rollerit enne kättesaamist rondiks ei sõideta..
tunnen kaasa, alles 3 nädalat said sõita, krt vargad nahh :S peksa säänestele vaja, keegi võiks midagi vargalt ära varastada see oleks lahe, las siis nutab enda asja taga.
Edu sulle otsingutes.
neilt pole ju midagi varastada....
Siit jällegi üks punkt miks hiinakad on paremad(odavamad), neid vargad ei taha:
Tallinna rolleristid võiks umbes samasuguse otsingu teha nagu Tartus... Kuna Tallinna pindala tunduvalt suurem, siis võiks sellest ka rohkem inimesi osa võtta!
eriti haige rsk...
ei tea kas enam läeb nii hästi nagu stage6-el...
aga loodame et need pätid samasugused lambad...
aga tallinas nats raske leida kahh..tallinn suur ja lai...
no peab vist kogu tartu rolleri pepud kokku ajama ja tallinasse võtta retk
aga loodan parimat
Tallinna rolleristid võiks umbes samasuguse otsingu teha nagu Tartus... Kuna Tallinna pindala tunduvalt suurem, siis võiks sellest ka rohkem inimesi osa võtta!
ma arvan et otsingutest ei oleks absoluutselt kasu... ega seda ju maja ees niisama ei hoita ju.
No peaaegu, olin sõbra juures, kodu lähedal ja roller oli tema garaaži ees. Tänavalt ja kaugemalt vaadates sinna ei näe, pead olema garaaži ees, et näha. Võimalik ka, et vennad teadsid oodata rollerit seal, olid mind varem näinud vms.
Eino see viskab küll juba üle.
Ainult selliseid teemasi näengi.
Rõve võiks nagu raha sebida ja ise rolleri osta mitte mingi ´´rotti´´
panna kusagilt.
Peab ikka valvsam olema, et endalgi ära ei aetaks
Võta minuga ühendust, siis saad tulla grupiga kaasa.
ja üldse kõik kes tahavad otsingutele tulla, võtke minuga ühendust või postitage RK foorumisse.
minu msn on massu_saq@hotmail.com
Piilun Pirita kosel ja pirita kandis ka ringi. Samuti kristiine ja lilleküla kandis. Silma jääb annan teada. Peaks Tartu omadest eeskuju võtma ja samamoodi kammima.
Tallinnas on kindlalt üks sama värvilahendusega sr50 Factory. Eelmisel reedeõhtusel sõidul nägin ja ka täna AP moto ees kuldse ja mustaga kukutud SR50't. Samamoodi olid ees paremal küljel lõvi kujutise juures kriimud.
Mida sa stagga väita üritad on see, et täpselt sama roller, mis tuli just välja ja Eestis vähe (no ehk usume) kuid , et samast kohast kukutad ja kriimud täpslet sama koha peal ?
Äkki oskad masinast midagi täpsemalt rääkida või tead midagi ?
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.