CPI oliver city sportsummuti
Moderaator: Moded
CPI oliver city sportsummuti
Iga mootor on erinev, vajab erinevat konstruktsiooni ja mõõtmetega. Milline oleks õige sportsummuti cpi oliver cityle ja kust seda saada ning milline on hinnaklass. Ärge öelge, et poest. Niipalju tean isegi.
Ja mis nende hinnad on.Al-Kharid kirjutas:Technigas next-r-odavaim
Leovince zx-peaks olema parim aga kalleim ka
Leovince tt-keskpärane
mina soovitan neist kolmest midagi... ise ostan ka vist ühe neist endale oleneb ainult rahaseisust
Ja leovince RR? mis selle hind võiks olla ja kust tellida saab.
Kas need sobivad otse peale, või peab ka midagi ümber tegema? Bauer motostöeldi et oliverile ei anna kataloog midagi.
RR: Top level racing. The LeoVince Scoot “RR” range is a top class CE-marked Scoot sporting expansion chamber range. Produced according to craft criteria, and takes the technical input and performance levels of the Scoot expansion chamber range to its highest limits.
versus
ZX: High performance evolution. The LeoVince Scoot “ZX” range represents a medium level evolution of the Scoot Racing range. This craft produced product is suitable for competition use but can also be used on the road as it is CE marked.
niipalju kui mina aru saan, siis RR on parem. Kas ma eksin?
Ning kas need sobivad bolt-on CPIle?
Nüüd toodi välja ka Tegnigas Next R .
Siit minu järgmine küsimus. Milline on kõige parem?
versus
ZX: High performance evolution. The LeoVince Scoot “ZX” range represents a medium level evolution of the Scoot Racing range. This craft produced product is suitable for competition use but can also be used on the road as it is CE marked.
niipalju kui mina aru saan, siis RR on parem. Kas ma eksin?
Ning kas need sobivad bolt-on CPIle?
Nüüd toodi välja ka Tegnigas Next R .
Siit minu järgmine küsimus. Milline on kõige parem?
-
- Kontakt:
Endal cpil on Leovince RR Hand Made all, ja jookseb päris hästi ja hääled on ka normaalsed, ja läheb alla küll. Aga ma ei usu et see parim on, Technigas next R on minumeelest parim, sest ta aitab cpid kõigerohkem edasi!;)stage6 kirjutas:Leovinci sumpad ilma ümbertegemata alla CPI-le ei lähe!
Niiet mina soovitaks technigas next-r.
Igaljuhul sipi kataloodide järgi sobiksid cpile alla sellised sumpsid:
BigOne Sport II, Laser x-pro, Leovince TT, -ZX, Tecnigas Next R, Yasuni Carrera 16, -20, -R, -Z
Täpsemalt võin rääikida msnis rollernet@prklubi.pri.ee
BigOne Sport II, Laser x-pro, Leovince TT, -ZX, Tecnigas Next R, Yasuni Carrera 16, -20, -R, -Z
Täpsemalt võin rääikida msnis rollernet@prklubi.pri.ee
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
-
- Kontakt:
Kodanik "Lauri23?" -e CPI-l oli LeoVince RR all, mille ta mingine 2600.- Automaailmast või Motolinest ostis. Samamoodi ka Knolpsil oli LeoVince RR all, mille ta Motolineist ostis.stage6 kirjutas:No täpselt,RR-i kohta pole kuskil öeldud et ta läheb alla ja et ei lähe....endale meeldivad RR-i hääled kasutaja runner NRG peal,ikka väga head häält teeb
Stage 6, kui ei tea siis hoia suu kinni, see mida Tartus ei ole, ei tähenda, et Tallinnas pole

on küll, seepärast küsisingi, et mis on parimGert250 kirjutas:Cpi-le on väga lai summutite valik...

gert soovitas leovince zx-i, aga mida siis arvata LeoVince RR ?
Ootan kommentaare inimestelt, kellel on otseseid kogemusi, mitte pole naistejutte saunas kuulnud.
Viimati muutis pang, 19 Mai 2006, 22:19, muudetud 1 kord kokku.
Mul endal on leovince RR all, liigub päris hästi, aga peale panemisega on mõningaid takistusi. Ise liigun 03 a. CPI hussariga ja pealepanekul tuli sis selliseid asju ette et tuli leegitoru kaela madalamaks võtta et ei hakkaks kolbi vastu lööma ning kinnitusel tuleb puksid vahelt ära võtta muidu ei ulatu polt augunipang kirjutas:...aga mida siis arvata LeoVince RR ?
Ootan kommentaare inimestelt, kellel on otseseid kogemusi, mitte pole naistejutte saunas kuulnud...

Aga eks need raskused pole ületamatud, ja ei ole vaja selleks minna kellegi proffesionaali juurde, saab hakkama ka kodustes tingimustes

Tellisid ikka spes hussarile mõeldud või mõne muu rolleri oma?Mute kirjutas:Mul endal on leovince RR all, liigub päris hästi, aga peale panemisega on mõningaid takistusi. Ise liigun 03 a. CPI hussariga ja pealepanekul tuli sis selliseid asju ette et tuli leegitoru kaela madalamaks võtta et ei hakkaks kolbi vastu lööma ning kinnitusel tuleb puksid vahelt ära võtta muidu ei ulatu polt augunipang kirjutas:...aga mida siis arvata LeoVince RR ?
Ootan kommentaare inimestelt, kellel on otseseid kogemusi, mitte pole naistejutte saunas kuulnud...![]()
Aga eks need raskused pole ületamatud, ja ei ole vaja selleks minna kellegi proffesionaali juurde, saab hakkama ka kodustes tingimustes

MBK Nitro 70cc 
tuuningjupid odavalt!

tuuningjupid odavalt!
Ma ei tellinud üldse, ostsin paldiski mnt. asuvast motopoestGert250 kirjutas:Tellisid ikka spes hussarile mõeldud või mõne muu rolleri oma?Mute kirjutas:Mul endal on leovince RR all, liigub päris hästi, aga peale panemisega on mõningaid takistusi. Ise liigun 03 a. CPI hussariga ja pealepanekul tuli sis selliseid asju ette et tuli leegitoru kaela madalamaks võtta et ei hakkaks kolbi vastu lööma ning kinnitusel tuleb puksid vahelt ära võtta muidu ei ulatu polt augunipang kirjutas:...aga mida siis arvata LeoVince RR ?
Ootan kommentaare inimestelt, kellel on otseseid kogemusi, mitte pole naistejutte saunas kuulnud...![]()

Ja seal kohe õeldi et tuleb natukene ümber teha et sobiks.
No vot aga kui tellid ikka cpile siis ei ole midagi vaja ümber teha...Mute kirjutas:Ma ei tellinud üldse, ostsin paldiski mnt. asuvast motopoestGert250 kirjutas:Tellisid ikka spes hussarile mõeldud või mõne muu rolleri oma?Mute kirjutas:Mul endal on leovince RR all, liigub päris hästi, aga peale panemisega on mõningaid takistusi. Ise liigun 03 a. CPI hussariga ja pealepanekul tuli sis selliseid asju ette et tuli leegitoru kaela madalamaks võtta et ei hakkaks kolbi vastu lööma ning kinnitusel tuleb puksid vahelt ära võtta muidu ei ulatu polt augunipang kirjutas:...aga mida siis arvata LeoVince RR ?
Aga eks need raskused pole ületamatud, ja ei ole vaja selleks minna kellegi proffesionaali juurde, saab hakkama ka kodustes tingimustes![]()
Ja seal kohe õeldi et tuleb natukene ümber teha et sobiks.
DiTech 

ma ei saa aru miks sobib technigas next-r cpile aga technigas next-r kroom ei sobi.
KickassTuning
Tuning Projekt OÜ
mob: 56625803
mail: ingo.kikas@gmail.com
http://www.kickasstuning.ee
Ingo Kikas
Tuning Projekt OÜ
mob: 56625803
mail: ingo.kikas@gmail.com
http://www.kickasstuning.ee
Ingo Kikas
-
Hand made sumpsid on tehtud spetsiaalselt ,et ta sobiks selle mootoriga, mille jaoks on nad loodud ja nendest vöimalikult palju kasu oleks.Kui sina sealt mingi jupi maha saed/keevitad/hammustad siis vöivad tekkida mitte eriti sujuvad nurgad leegitorus/sumbutis olenevalt kuskohast löikad ning gaasid ei liigu enam sujuvalt vaid hakkavad keeriseid tekitama ja sinu 2,5 vms kilosest sumpsist pole s****gi abi.Mute kirjutas:Unustasin mainida, et leovince RR ei lähe kohe täpselt alla, seal tuleb seda leegitoru kaela natukene väiksemaks lõigata, muidu peksab vastu kolbi.
ja tuleb kinnitusel puksid vahelt ära võtta muidu ei ulata polt kinnituseni;)
Võibolla sellepärast ei olegi kirjas, et sobib CPI-le.