Sissesõidu kohta üks küssa
Moderaator: Moded
Sissesõidu kohta üks küssa
Tere mul oleks soov teada ,kas siis kui teed sissesõitu rolleriga võid ka kaasreisjat vedada või tohib sisse sõitu sõita ainult üksinda? 

speedfight2 100cc// aprilia rs 125// kawasaki ninja zx 6-r (636)
-
uue rollerri siisesõit...
Uurisin paberitest järgi,ei ole midagi kaalu suhtes öeldud,kuid aravata on et koormata ei tohiks eriti,loogiliselt töötab mootor end alles sisse ja sina siis veel ka kahekesi seljas oma kompsudega.
Mina olen oma rolleri sissesõidul kahekesi ka seljas olnud,mina 80kg ja teie 35kg.
Ei saanud aru,et oleks vahet olnud üks või kaksi vuramisel!
Jan.
Mina olen oma rolleri sissesõidul kahekesi ka seljas olnud,mina 80kg ja teie 35kg.
Jan.
BMW R1100RT
Re: uue rollerri siisesõit...
Kahekesi ei tohi sõita. Oletame, et sa sõidad 30km/h ja pöörded on kuskil 4000rm/min aga kui sa sõitaksid kehekesi siis on need pöörded tunduvalt kõrgemal.jan22 kirjutas:Uurisin paberitest järgi,ei ole midagi kaalu suhtes öeldud,kuid aravata on et koormata ei tohiks eriti,loogiliselt töötab mootor end alles sisse ja sina siis veel ka kahekesi seljas oma kompsudega.
Jan.
Mida väiksemad pöörded sissesõidu ajal, seda parem on.
Mudakoll
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Re: uue rollerri siisesõit...
Pöörded peavad olema keskmised - et mootor suudab juba normaalselt ja vaevata vedada aga ei ulu veel oma võimete ülemise osas.mca15 kirjutas:Mida väiksemad pöörded sissesõidu ajal, seda parem on.
hälvik
Soovitatakse,et pigem keskmised pöörded kui madalad!
Kui sõita ettekirjutatud juhendi järdi siis peab olema kiirus varjeeruv seega on ka pöörded varjeeruvad!?
Kõrvaga kuuldes ei ole pööretes suurt vahet kas oled üksi seljas või kahekesi,seda uurisin ka,kohel esimesel korral kui seljas olime!
Tõusul jälgisin eriti,et ei pinguta mootorit üle!
Juhendis mainitakse,et ei soovita sõita põhjendamault aeglaselt või madalate pööretega,kuna ka see koormab mootorit!
Jan.
Kõrvaga kuuldes ei ole pööretes suurt vahet kas oled üksi seljas või kahekesi,seda uurisin ka,kohel esimesel korral kui seljas olime!
Tõusul jälgisin eriti,et ei pinguta mootorit üle!
Juhendis mainitakse,et ei soovita sõita põhjendamault aeglaselt või madalate pööretega,kuna ka see koormab mootorit!
Jan.
BMW R1100RT
-
http://www.mototuneusa.com/break_in_secrets.htm
Ise selle järgi teinud ja kõik on väga bro alati olnud. Tänapäeva toomistäpsus on piisavalt suur, et vanu ziguliaegseid sissesõite vist tõesti ei pea tegema.
Ise selle järgi teinud ja kõik on väga bro alati olnud. Tänapäeva toomistäpsus on piisavalt suur, et vanu ziguliaegseid sissesõite vist tõesti ei pea tegema.
Tegelt, kui sa loogiliselt mõtled, siis sa pead tõesti tegema UUE sissesõidu. Sa teed originaal mootorile sissesõitu, järelikult, kui paned UUE mootori, pead ka sellele tegema sissesõidu!APrilia70ccm kirjutas:Kas ma pean ilmtingimatta tegema sissesõidu oma rollerile,mis on sõitnud 1300km.....peale selle vahetasin nüüd silindri ära 70ccm vastu.ehksiis kas ma pean tegema uue sissesõidu?
Natuke loogilist mõtlemist!

Viimati muutis klemm, 02 Juun 2006, 22:47, muudetud 1 kord kokku.