Kõrtsitee 2006
Ahhoi orienteerujad,
Loodetavasti kõik juba nüüdseks punase täpi kaardilt leidnud, mis kodu tähistab....!!!
Igaljuhul minul hetkeks ka juba paagikotist välja pudenenud ja asfaldile legoks muutunud telefon ununenud.... ja jätkumas vaid kiidusõnu korraldajate ja kaasvõitlejate tiimidele!!!
Kõrtsmikumolu...oleks selliseid vaid rohkem!!! Korraldus oli nii OK, et isegi ilus ilm jäi märkamata!!!
Pikk kirjutas:
Selle metsast tulemisega on nii nagu on
...aga võistluse käigus metsa minema pidin ma koos oma veoautoga küll...Siinkohal tänud kohalikele teemeistritele, kes olid kuskilt välja võlunud "narva ploki " suurused killustikukivid. Seda peab oma silmaga muidugi nägema
, aga osalejad ilmselt nõustuvad minuga.....kui mu tsikli rehvidel oleksid olnud silmad, siis oleksid need ikka väääga suured olnud seda nähes ja tore et rehvidel ei ole närve...erinevalt juhist
Respect kõigile konkurentidele kes käitusid rajal tihti "üks kõigi, kõik ühe eest!!!"
Kahjuks õhtusel üritusel ei osalenud ja kohalik laulukoor jäi kuulmata/nägemata, seega SÕBRAD!!! ÄRGE OLGE KADEDAD JA RIPUTAGE SIIA TEEMA ALLA OMA PILDID ÜLES!!! (kes oli see poisipeaga tütarlaps kes kõndis ringi vääääga suure kaameraga ja kelle autole oli kirjutatud www.fotobrigaad.ee)???
igaljuhul võidu võti- TARK EI TORMA, TARK KIIRUSTAB AEGLASELT!!!
Pärnakas alias Penka
Loodetavasti kõik juba nüüdseks punase täpi kaardilt leidnud, mis kodu tähistab....!!!
Igaljuhul minul hetkeks ka juba paagikotist välja pudenenud ja asfaldile legoks muutunud telefon ununenud.... ja jätkumas vaid kiidusõnu korraldajate ja kaasvõitlejate tiimidele!!!
Kõrtsmikumolu...oleks selliseid vaid rohkem!!! Korraldus oli nii OK, et isegi ilus ilm jäi märkamata!!!

Pikk kirjutas:
Minu erilised tänud lähevad ühele Vändra "punase ninaga" härrale, kes mulle maailma aeglaseima kõnepruugiga pritsumaja asukohta üritas seletada. Eks see oli kindlasti üks "kirkaima" võitmise võtmetest!!Eraldi tahaks tervitada Vändra pritsumehi, kellede pärast tõenäoliselt kõige kirkam Penkale läks aga respect mehele metsast, kes ka veoautoga rajal oli
Selle metsast tulemisega on nii nagu on

Respect kõigile konkurentidele kes käitusid rajal tihti "üks kõigi, kõik ühe eest!!!"
Kahjuks õhtusel üritusel ei osalenud ja kohalik laulukoor jäi kuulmata/nägemata, seega SÕBRAD!!! ÄRGE OLGE KADEDAD JA RIPUTAGE SIIA TEEMA ALLA OMA PILDID ÜLES!!! (kes oli see poisipeaga tütarlaps kes kõndis ringi vääääga suure kaameraga ja kelle autole oli kirjutatud www.fotobrigaad.ee)???
igaljuhul võidu võti- TARK EI TORMA, TARK KIIRUSTAB AEGLASELT!!!
Pärnakas alias Penka
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.