eesti kõige koledam roller
-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
eksid.oldmoped kirjutas:Samas... ei olegi eestis ühtki ehedat ratscootrit ega survaivalit liikumas näinud... oleks ehk juba ka aeg.
eelmine suvi liikus üks minu all
masin ise oli honda wallaroo, kõik plastiku viskasin minema, raami keskele kus muidu tühimik oli panin jämeda raudlati, sinna kinnitus delta mõlkis paak ja teibiga kinni tõmmatud delta iste, tagaots oli võrri pakiraamist tehtud, sinna kinnitus starteri pudelist ja jõululampidest tehtud tagatuli (tuli ise oli korralik, tava ja pidur), spidoka korpus purunes siis kui auto mulle ette keeras ja ma talle otsa põrutasin, tegin siis kriiditopsist uue korpuse talle. ainukesed asjad mis wallaroost alles jäid olid peaaegu terve raam(sai natuke tagant ja eest lõigatud), mootor, rattad ja esituli.
siis kui jälle peale külje maha panekut paak kriime täis oli aitas mattmust ahjuvärv alati.
sellega oli täitsa tore sõita ja vaadata kuidas väikesed beibed põlastavaid pilke mu rotika peale saatsid

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.