eesti kõige koledam roller
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
eesti kõige koledam roller
hüva nõu on niisiis luua eesti kõige koledam roller. pilte hakkab ilmuma kui asjast hakkab asja saama. keegi oskab nõu anda, mida oleks otstarbekas teha?
Re: eesti kõige koledam roller
Lõhu gondlid ära ERXerx14 kirjutas:hüva nõu on niisiis luua eesti kõige koledam roller. pilte hakkab ilmuma kui asjast hakkab asja saama. keegi oskab nõu anda, mida oleks otstarbekas teha?
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Ilu on alati vaataja silmades... minu maitse järgi võiksid väga vabalt umbes pooled "Eesti ilusima projekti" teemas olevad p*** kandideerida hoopis eesti koledaimale... aga see kõik on maitse asi ja kui omanik on ise rahul ja talle endale meeldib, siis on kõik korras, sest see on ju asja juures kõige tähtsam.
Aga see teema on kahjuks mõtetu just sellel põhjusel, et tee ja ära mölise... kui miskit valmis ja midagi ka teistele näidata oleks, alles siis oleks mõtet see teema teha olnud... selliseid "kavatsen teha seda ja seda" stiilis märgi unenägusid poste on nagunii kõik teemad täis.

Aga see teema on kahjuks mõtetu just sellel põhjusel, et tee ja ära mölise... kui miskit valmis ja midagi ka teistele näidata oleks, alles siis oleks mõtet see teema teha olnud... selliseid "kavatsen teha seda ja seda" stiilis märgi unenägusid poste on nagunii kõik teemad täis.

Viimati muutis oldmoped, 04 Mai 2006, 19:06, muudetud 1 kord kokku.
hälvik
Lõhn ---> Kuse paaki!
Välimus ---> Peksa pesapalli kurikaga kõik gondlid sodi ja lase pasa pruuni spreiga üle, mitte ilusti vaid lambist.
Performance ---> Eemalga õhufilter, eemalda vänt, eemalda summuti, eemalda veel sinu jaoks tunduvaid üleliigseid asju.
Tulemus ---> Eesti sitem roller.
TEEMA LUKKU !
Välimus ---> Peksa pesapalli kurikaga kõik gondlid sodi ja lase pasa pruuni spreiga üle, mitte ilusti vaid lambist.
Performance ---> Eemalga õhufilter, eemalda vänt, eemalda summuti, eemalda veel sinu jaoks tunduvaid üleliigseid asju.
Tulemus ---> Eesti sitem roller.

TEEMA LUKKU !
Veelparem, lase maalingud peale teha, mis on pildi järgi tehtud, kus Oksmaa keerutab kummi eeslit.
Viimati muutis benelly, 04 Mai 2006, 22:06, muudetud 2 korda kokku.
osta endale mingi qingqi ja ongi sul piisavalt rõve roller juba.
samas kui tuuningumees oled siis ehita midagi sarnast.võid värvida ka pasapruuniks ja teha roozakad triibu peale.
http://www.teg.fraunhofer.de/images/presse/scooter.jpe
samas kui tuuningumees oled siis ehita midagi sarnast.võid värvida ka pasapruuniks ja teha roozakad triibu peale.
http://www.teg.fraunhofer.de/images/presse/scooter.jpe
-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
eksid.oldmoped kirjutas:Samas... ei olegi eestis ühtki ehedat ratscootrit ega survaivalit liikumas näinud... oleks ehk juba ka aeg.
eelmine suvi liikus üks minu all
masin ise oli honda wallaroo, kõik plastiku viskasin minema, raami keskele kus muidu tühimik oli panin jämeda raudlati, sinna kinnitus delta mõlkis paak ja teibiga kinni tõmmatud delta iste, tagaots oli võrri pakiraamist tehtud, sinna kinnitus starteri pudelist ja jõululampidest tehtud tagatuli (tuli ise oli korralik, tava ja pidur), spidoka korpus purunes siis kui auto mulle ette keeras ja ma talle otsa põrutasin, tegin siis kriiditopsist uue korpuse talle. ainukesed asjad mis wallaroost alles jäid olid peaaegu terve raam(sai natuke tagant ja eest lõigatud), mootor, rattad ja esituli.
siis kui jälle peale külje maha panekut paak kriime täis oli aitas mattmust ahjuvärv alati.
sellega oli täitsa tore sõita ja vaadata kuidas väikesed beibed põlastavaid pilke mu rotika peale saatsid

miks peaks kole roller olema roosa? pigem pruun või midagi sellist.
Tuunitud autosid on ka roosasid ja pole neil viga midagi. maitse asi.
Kui mõnele tüdrukule meeldib roosa värv ja värvib rolleri roosaks siis ei kõlbagi enam sõita? sama ka poiste kohta.
Ja homod peaks lillad olema... või ma eksin?
Tuunitud autosid on ka roosasid ja pole neil viga midagi. maitse asi.
Kui mõnele tüdrukule meeldib roosa värv ja värvib rolleri roosaks siis ei kõlbagi enam sõita? sama ka poiste kohta.
Ja homod peaks lillad olema... või ma eksin?
Viimati muutis hellish, 05 Mai 2006, 14:48, muudetud 2 korda kokku.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

koledam?
Veidi OT, sest pole just "eesti" ja tema koledus pole kah üldse tõestatud, kuid üks väike näide sellest, milliseks üks päevinäinud jamaharoller on kohendatud...
http://www.scooterdigest.ru/pub.asp?id=2165&tid=1
-
-
http://www.scooterdigest.ru/pub.asp?id=2165&tid=1
-
-
Stop, rohkem nalja mõeldud vms. Roosa teglt kihvt värv, aga kõige hullem värv milleks roller värvida on pruun. Täna just nägin linnas üht pasapruuni Neost. Tõesti, kole oli.
Aga mul endalgi punakas-lilla roller ja roosa ka ok. Aga väga ei sobi rollerile, mitte ,et roosa halv värv oleks. Selline, kuidagi liiga läikiv vms, hakkab silmadele. a muidu.
Aga mul endalgi punakas-lilla roller ja roosa ka ok. Aga väga ei sobi rollerile, mitte ,et roosa halv värv oleks. Selline, kuidagi liiga läikiv vms, hakkab silmadele. a muidu.

-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
minu vana rõve julk: http://www.zone.ee/mcretard/DSC00328.JPG?2
sel pildil on orginaal esihargi ja velje asemel võrri omad sest õige esihark läks eelmainitud õnnetuses kõveraks ja pildi tegemise ajal polnud uut veel olemas, orginaal velje puudumise tõttu pole ka kriiditopsist spidokat peal...
istme all olevas koolikotis hoidsin mõnda vajalikku võtit ja õli
sel pildil on orginaal esihargi ja velje asemel võrri omad sest õige esihark läks eelmainitud õnnetuses kõveraks ja pildi tegemise ajal polnud uut veel olemas, orginaal velje puudumise tõttu pole ka kriiditopsist spidokat peal...
istme all olevas koolikotis hoidsin mõnda vajalikku võtit ja õli

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.