Biker.ee box Motoexotikal- Tulge külla!!!

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Biker.ee box Motoexotikal- Tulge külla!!!

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

tere,

biker.ee on oma boxiga 12-13.03.2004 Motoexotikal väljas. Astuge läbi...ajame juttu ja vaatame kuidas Nos tattoo'sid suristab :D
http://www.tartunaitused.ee/index.php?id=38

terv.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

kindlalt kohal ja vean ka varavahi kaasa :wink:
Kasutaja avatar

Erz

Lugemata postitus Postitas Erz »

ei jäta põikamata 8) kõik kohad ikke vaja läbi käiia ja kuidas selline koht saakski vahel jääda :)
Erti aka Erz
Honda AT RD07
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

aga vot mina ei saa mitte aru, et kas selline üritus on suunatud enamasti tartu ja suht-koht lähipiirkonna inimestele ainult. et reedel ainult kella 8ni lahti - kui töö lõpeb kell 6, siis heal juhul jõuan 8ks tartu. laupäeval on ka suht lühikest aega lahti... (ok, mul kool ja ei jõua selle pärast kuid ikkagi). miks ei või selline üritus olla ka pühapäeval? seejuures olles laupäeval pikalt lahti?`
saan aru, et siin sellise mure kurtmine ei anna miskit, kuid ei andnud ka hingele rahu, et ei saa sellise pisiasja pärast tulla baikerlasi kaema :cry:

mumm
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

vot messi aegade kohapealt ei saa kuidagi aidata. Aga kes saab tulla see tulgu külla. Mumm....toon sulle lohutuseks õhupalli :D

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Soodla MC kohal
Kes mett teeb, see mett sööb!

Punapats

Lugemata postitus Postitas Punapats »

Kas keegi rahvast läheb ka Tallinnast Motoexotikale? Ühildaks oma sõidu siis teistega. Küsimus selline ehk keegi tahab auto peale saada, meil on autos veel 3 vaba kohta. Või kellegil on autos 2 vaba kohta ja võtab meid peale???
Yamaha XJ600S aka Nublu
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

oeh, siis ma mitu särki pean ju üksteise otsa panema....SM särgi ja biker.ee särgi ja...oeh... :?
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

Inks
Tsikkel: Suzuki GSX1300R Hayabusa

Lugemata postitus Postitas Inks »

No ma ütlen, tule vöi töölt ära, köik hääd üritused jäävad sellepärast külastamata :evil:
a natuke pakub head meelt seegi, et ma pole vähemalt ainus, kes minna ei saa :twisted:

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Mina kohal :lol: . Hea meel, et üks üritus ka Lõunas on, mul jäävad enamasti kõik talna ja soome üritused käimata.
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

no jah kellele kuidas ütleks sellem kohta, ma kah nagu tartu lähedalt aga enamus aega töö tõttu ikkagi tallinas ja pigem jõuan siis tallinna üritustele kui tartu omadele ja üks neist kuhu mitte mingi valemiga ei jõua on samune exotika deem ma ütlen :evil:
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Tehke palun eksootilisest üritusest palju digipilti ka. Kuigi oli plaan sinna ürituse enda pärast saabuda jääb see siiski plaaniks. Et saaks siis äkki galerii kaudu osaleda....
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

copy of: xs

Paratamatu juu...
Paraku see lihtsalt ON nii, et ikka jääb mingi asja tomumise koht kusagil mujal olijale kaugeks või aeg ei sobi vms..
Ja mis oleks siis väljapääs?!... et ärme teeme üldse midagi?.. sest poolele rahvale jääb ikka asi ajaliselt või distantsilt kättesaamatuks..
Tegelt' on ju ikkagi meeldiv, et midagi ikka toimub ka "perifeerias"...
Edu tegijatele!
Veel.. on ju kohe-kohe algamas suur üle-eestiline ja kauakestev motoüritus - uus MOTOHOOAEG.. Ja SELLEST osavõtmist ei tohiks segada küll ei asukoht ega toimumise aeg..
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

laks

Lugemata postitus Postitas laks »

:D homme e. siis laupäeval katsun kohal olla :) leian ülesse teid loodetavasti 8) mina siis kui keegi peaks ära tundma http://www.rate.ee/users/laks04 juuksed vähe rohkem turris ainult ja pikemad :oops: juuksuriga tülis :twisted:
Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Tre,

Uh just tulin Exoticalt..väga vahva oli..Biker.ee boks kihises rahvast. Mul on Piretist nii kahju (temal ilmselt pole :p )...kui ma vaatasin kuidas talle Nos tatot tegi..see tundus nii valus olema mu jaoks..isegi vaadates :D
Aga siga vahva värk.
Motodepoo box üllatas vahvate siltidega tsiklite peal mis lausa käskisid selga istuda mitte ei keelanud seda..see oli tõsiselt mõnus, sest eks me tea küll neid messe ja näituseid kus asjad on lintidega piiratud ja lähemalt tutvuda ei saa. 10 points. Taustaks jooksis neil suurel linal Ghostrideri video...mida minu kaasas olnud sõber suu ammuli vaatas ja ütles et ei tea mida lähedal boxis olnud Tartu Politseid esindanud politseinikud sellest arvavad :)
Kohal oli ka tuntud Sapaka-mootorratta hübriid rotikas..mis isegi messisaalis hääli tegi ja mõnusat lõhna täis ajas.
Urali box-ist sai infot värskete ja tutikate rataste kohta. Eriti meeldis sõjaväe tarbeks tehtud ratas..väga praktiline ja ilus riist..isegi kanister ja sapöörilabidas olid korvi külge kinnitatud..hind oli soolane 100k EEKu.
Infot ja booklet-eid jagati kõvasti. Söök oli seal küll kallis ja väikesed portsud aga hei..ega sinna sööma ei tuldud :P

Miinusena võiks tuua selle, et ootasin seda et oleks rohkem olnud klubide esindusi..aga samas paljud klubid oli seal just äride esindustena väljas.

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

ZombieV6

Lugemata postitus Postitas ZombieV6 »

Käisin ka ära, väga vinge oli.
Piretil küll. eriti näojärgi vaadates valus ei oleks tohtind olla, istus seal rahulikult.
Bikeri boksis oli küll rahvast kihevalt ja
Dragstar ka säras oma täies hiilguses
Sapaka-traik oli küll jõhker.

JamesHerne

Lugemata postitus Postitas JamesHerne »

Paljud väidavad siin, et ei saa töö pärast minna. Eks tegelt on ikka nii, et kui väga tahad, siis leiad mooduse kuidas saad minna.

Ise panen homme hommikul kl.8 Tallinnast jugama Tartu suunas, et lõunaks tagasi olla ja väike motikasõit pärast teha. Õhtul läheb tee jälle jäässe.
Viimati muutis JamesHerne, 12 Mär 2004, 21:28, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

Nu nii, ma ka siis just koju jõudnud ja muljed järgmised:
Sigakõva üritus oli muidu, Biker`i mox oli ka üle prahi ikka, isegi "isand" motopaksuga sai juttu paar sõna puhutud, aa kahjuks Nos`i kätetööd ei näinud... :P aga nohh, see selleks...Põhilise aja veetsin ma depoo boksis, kus mul isa ühte Yamusse esimesest silmapilgust ära armus :lol:
Ja pealegi ei uskunud, et kõik nii jutukad ja seltsivad.. :wink:
Ainsaks miinuseks võib lugeda seda, et ainult motocentri boxis olid üleval ka sõiduvarustust, st joped & püksid... :( Oleks võinud ikka rohkem olla :wink: Aga muidu, ääärmiselt kordaläinud üritus ja heal juhul ka homme sinna, kuna seal üks oksjon käimas, kust ma isa eemale ei saanud... :twisted: :wink:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

ojewss, siis homme kah kohale kindlalt,
..ehk näeb siis, astun kindlasti bikeri boksist läbi :)
kõike head siis
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

hovard

Lugemata postitus Postitas hovard »

Tagasi minagi koduses Rakveres. Aga pagana raske on nii vahvalt ürituselt lahkuda. Hea meelega oleks veelgi sealse rahvaga (eriti BAIKERi boksi omaga) suhelnud, kuid õnnetuseks olin naise kaasa võtnud. Ja oma naine ning siklite maailm mitte kuidagi kokku ei sobi. Nii suur hulk ilusat tehnikat ajas pea segi nii et ma ei näinudki et just baikeri boksis tattoosid tehti. Oli kindel plaan endale ka üks teha lasta. Kuulsin kui üks kepiga vanapapi kes tsikleid uuris oma sõbrale ütles: Kurat seoke üritus ajab mulle ka hirmsa sõiduisu peale. :roll:
Kasutaja avatar

Gixxer750

Lugemata postitus Postitas Gixxer750 »

nagu näha osadel meist on juba messul käidud, endal veel otsad lahti, ei tea kas jõuan minna :( . tahtsin küsida ega sul ei jäänud silma mis hindadega seal tsiklimeestele varustust pakuti (kas seal üldse müümisega ka tegeldakse). siin oli varasemalt jutuks, et näiteks Soome messidel on olnud võimalus igasugu nänni vägagi soodsate hindadega endale soetada, sellepärast tekkis huvi, kas ka meie omad niisugusel promoüritusel hindasi pisut alla lasevad.
JAWA 638 92a -> Yamaha SRX 600 84a -> Honda CBR 600 93a -> Suzuki GSX R 750 97a -> Suzuki GSX R 1000 K2 -> Suzuki GSX R 1000 K6-> BMW K1300R

Kawasaki KFX 700 -> Suzuki KingQuad 750axi
Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S

Lugemata postitus Postitas hannes »

et siis mõned pildid MOTOEXOTICALT
http://www.iv.ee

terv!

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

jürgi tehtud pildid:
www.pilt.ee/marioeoe

m,
purju sees
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Kasutaja avatar

yzone
Tsikkel: M620

Lugemata postitus Postitas yzone »

Kasutaja avatar

mumm
Kontakt:

mis lahti, yzone, ei saa kuidagi lahti neid...

mumm
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

mumm, need seal rar formaati kokku pakitud. seega sikuta see 14mb fail sealt alla ja paki kuhugi kausa lahti. vaja läheb sul kas winrar'i, winace'i või mingit sarnast progret. kasu pole sul winzipist, mis rar'e avada ei oska.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Kasutaja avatar

mumm
Kontakt:

irw. tuli välja et piiks oli liiga suures emotsionaalses joobes et ei osanud kuidagi lahti pakkida neid pilt 8) :D :twisted:
hommikul sai kohe muidugi need lahti :wink:

mumm
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

äh pold mul seal häda keskit...vaffa oli... 8) kahju aint et pooleli jäi...
aga mitte sellest mai taht rääkida...
vaid sellest, et mess oli mega-giga tore üritus...äärmiselt väsitav, aga äärmiselt kordaläinud...ehk neid tulemusi siis nüüd mingi hetk hakkame nägema 8)
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

Konsulent
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Konsulent »

Minu poolt siis kah mõned muljed, aga ega ma suurt palju ei näinudki ega eriti milleski ei osalenud :( . Isegi Püssi ei jõudnud, sest väsimus oli päris suur (jalad ja suu).

Põhilised küsimused, mida küsiti, olid järgmised:
- Kas see on uus (Ranger)
- Kas tegid selle ise (Wolf)

Peale selle oli veel hulk spetsialiste, kelle küsimustele mootori kohta ei osanud vastata :oops:

Ja siis oli veel terve suur hulk inimesi, kellel oli hea meel näha, et Ural on jälle siin ja kellele rattad tõesti meeldisid ja kes avaldasid toetust. Tänan!

Ja nägi palju tuttavaid. Tore!

Tüdrukud klõpsisid ka mõningaid pilte külastajatest. Põhiliselt on seal küll lapsed mootorrattal, aga Piretit ja Zeek-i on ka näha. See oli mul väike müügitrikk kodulehe tutvustamiseks, sest neid pilte saab sealt tõmmata.
Kellel huvi, siis www.ural.ee
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”