Motohooaja avamine 30.04.2006 1700 RockCafe
Nonii, paraad läbitud, lisatiirud ja trallitamised linnapeal ka ning on veidi aega enne volberdamist netis tiksuda. Kirjutama ajendasid mind mõned tähelepanekud nö. paraadi ajal. Olen suht värske biker, seega oli see minu esimene selline suurema grupiga sõit. Algus oli väga tore. Süüdimatult autode vahelt läbi ja punasega ritmikest üle (liiatigi, et sinivalgetes autodes isikud valjuhääldist karjusid go go go
). Esimene suurem komistuskivi oli Järvevana ülesõit. No seal oli huumor. Tekkis tohutu tropp ning kohati ei saanud mõned vist üldse aru mis nad seal teevad. Üks bike minu ees sattus esirattaga rööpasse ja nägi seal kurja vaeva. Üks vennike suutis teda ka kergelt müksata, kuid niipalju kui nägin, ei tekkinud vigastusi. Miski kroom oli suisa rööpas sõna otseses mõttes.. ei tea kas tahtis rongi mängida vms aga mõlema rattaga rööpas ta oli. Kuna see esirattaga kinni bike oli suht komistuskivi teistele ja mina üle rööbaste, mõtlesin, et tõstan ta esiratta välja, kuid õnnestus vennikesel vabaks juba saada. Egas midagi, randmevääne ja edasi. Sõpakal oli nagu kõik ok. Taksopargi juures nägin et politsei tegi tõsiseid pingutusi, et tagada kolonni sujuv liikumine. Nimelt blokeerisid nad teid selliselt, et kolonn saaks ka punase tulega üle sõita. Go Go GO kajamas
Vabakal tagasipööre ja siis Hambapolikliiniku juures leidus miski idikas maasturijuht, kes ei tahtnud kohe mitte sujuvale liikumisele kaasa aidata (see tegevus toimus juba suht kolonni taga, sest otsustasin teatud rüselustest hoiduda ja tahapoole vajuda). Balti jaama juures oli suht anarhia juba. Ma ei tea küll mis juhtus, kuid kolonni kooshoidmise huvides oleks võinud punast eirata ja edasi minna (mitte, et ma pooldaks eriti seaduserikkumisi, kuid niikuinii tuleb tagumistel eskordiga liikumisel "pisikesi mööndusi" teha). Ise ei näinud, kuid sõbrad rääkisid, et miski bussijuht oli kellegi küllili ka seal sõitnud. Edasi läks suht lahjaks. See osa kus mina olin, suundus Piritale, kuulsin, et osa oli lauluväljaku mäest üles läind. Piratalt tagasipööre ja tagasi linna suht üksikult juba.
Kokkuvõtteks: algus tore, siis mõned tropid, lõpupoole paar sabaliputavat pidurdust ja tagsi elusalt Cafe juurde. Ilmselgelt oli aga paar möödalaskmist. Keegi oleks võinud instrueerida kogu seltskonda (läbi mögafoni) jne.
Erilised tänud kaherattalistele, kes ennastohverdavalt blokeerisid liiklust, et kolonn saaks mööduda

Kokkuvõtteks: algus tore, siis mõned tropid, lõpupoole paar sabaliputavat pidurdust ja tagsi elusalt Cafe juurde. Ilmselgelt oli aga paar möödalaskmist. Keegi oleks võinud instrueerida kogu seltskonda (läbi mögafoni) jne.
Erilised tänud kaherattalistele, kes ennastohverdavalt blokeerisid liiklust, et kolonn saaks mööduda

Viimati muutis Sturm, 01 Mai 2006, 09:12, muudetud 1 kord kokku.
Yamaha YZF 750 R ´94
http://www.hunta.ee
http://www.hunta.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.