Kuidas saada väntvõlli küljest laagrit kätte?
Re: Kuidas saada väntvõlli küljest laagrit kätte?
Kuumutamine ei anna laagri mahavõtmise juures eriti midagi. Kuumaks läheb ka väntvõll ja paisub samuti ning laager ikkagi maha ei tule.
Laager ei maksa suurt midagi - seda ei pea pingutama tervelt kätte saada. Mina olen vajadusel vana laagri ketaslõikkuriga tükkideks lõiganud - need pudenevad ise võlliküljest ära. Kui relakat käepärast polnud, siis kulutasin elektrikäiaga laagri juppideks. Ei pea vast lisama, kuid ikkagi - tööd pead tegema ettevaatlikult, et ei vigastaks samal ajal väntvõlli. No ja oma silmi on ka tark hoida.
Laager ei maksa suurt midagi - seda ei pea pingutama tervelt kätte saada. Mina olen vajadusel vana laagri ketaslõikkuriga tükkideks lõiganud - need pudenevad ise võlliküljest ära. Kui relakat käepärast polnud, siis kulutasin elektrikäiaga laagri juppideks. Ei pea vast lisama, kuid ikkagi - tööd pead tegema ettevaatlikult, et ei vigastaks samal ajal väntvõlli. No ja oma silmi on ka tark hoida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.