Minu kandidaat Eesti ilusaimale rolleriprojektile:
.......
P.S. Masin on "roheline" - vastab "euro 3" saastenormile ja on 82% recycled/recyclable materjalist.
siiani parim, palju välja jookseb ja ega kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] ära ei lenda kogematta?
mis masinat seal mõnitatakse (oldmopedi postis)... Sellest ma aru ei saa, miks te kasutate valget ja mingi teise värvi kombinatsiooni..
1) valge määrdub jubedasti ja kui ta mustaks saab siis ta ei ole enam nii ilus
2) ma küll eelistaksin ilusat läikivat ühevärviga rollerit, nagu see dragster suhteliselt on, kuigi dragsteri esiosa ei ole mulle kuidagi silma järgi
See aerox on tõesti ilus, mõtlesin enda oma ka selliseks teha... Ja rollerit tuleks pesta nagunii suht tihti sest ei ole eriti meeldiv mingi musta rolleriga sõita :S
Uus värv sai just peale nii et pole veel kulunud,veljed plaanin üle värvida,ja uue tagu tule klaasi panna ja uued gripid,vb kroomin ka vario kaane ära...
Uus värv sai just peale nii et pole veel kulunud,veljed plaanin üle värvida,ja uue tagu tule klaasi panna ja uued gripid,vb kroomin ka vario kaane ära...
Pane mingid alumiinium jalamatid ka, muidu läheb see jalgade alune ose jube mustaks, mis sööbib end sinna sisse.
Täitsa huvitav masin iseenesest, mis Benelli see on? Värvilahendus on natuke liiga kirju minu jaoks, endale istuvad rohkem sellised tuhmimad toonid. Natuke norida ka, et kas survekas seda paska seal tagatule juures maha ei võtnud?
Nojah.. selle Benelli puhul on tõepoolest tohutu ketas ees tal Käisin Türil ühte rollerit vaatamas ning see sama tüüp selle BENELLIGA juhatas mind sinna. Benelli liikus SUPER hästi edasi. Vend keeras gaasi ja oli tagarattal .. Kindlasti väga hea roller.
keegi eespool veits nokkis et kas survekas eivõtnud paska maha siis talle teadmiseks et lihtsalt eiolnud enne pildistamist aega pesta.... muidu võtab küll pasa maha ilusti... jah piduriketas on ise aretatud , krossika tagaketas peax olema..... benelli K2 ta on jah ja otsa rebib püsti ka
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.