kumb saab trahvi???

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

kumb saab trahvi???

Lugemata postitus Postitas stop »

Oletame, et kui sõidan rolleriga ja tagumisel pole kiivrit peas (endal on), siis kumb meist trahvi saab, kas tema või siis mina? :roll:

kertsman

Lugemata postitus Postitas kertsman »

Sina! Sest sina vastutad oma kaasreisija eest, Kuna sina oled juht.
Ride Till You Die!!!

milko111

Lugemata postitus Postitas milko111 »

autoga sama moodi ju kui kaasreisijatle pole turvavööd peal siis saab ikka juht trahvi.Näiteks arkis võib examilt läbi kukkuda nii kui sa ei käse teistel rihma peale panna :)

tiiger003

Lugemata postitus Postitas tiiger003 »

mul oli niimoodi et õel oli taga kiiver ja mul endal ei olnud ja mina sain 600.- trahvi kohe..isegi ei tehtud hoiatust..
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Seda on siin arutatud. Kahe otsaga asi, ühest küljest kui kiiver on kaasreisija peas, siis on tagatud tema turvalisus ja juht ilma kiivrita vaevalt kihutama hakkab. Teisest küljest, mis saab siis kui juhile kes sõdab ilma kiivrita lendab sõidu ajal mõni suurem putukas silma. Sellega võib ta ohtu seada nii enda kui kaasreisija.

Isilik arvamus on see, et kui tõesti on vaja sõita kahekesi lühike ots, nii et ainult üks kiiver, siis peaks see siiski jääma juhi pähe. Loomulikult peab juht asja mõistusega võtma ja normaalselt sõitma.

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

roller on samasugune liiklusvahend kui tsikkel. ja tsikliga ei tule kellelgi pähe minna kahekesi 1 kiivriga sõitma ja siis arutlema, et kellele anda kiiver ja kuidas on ohutum jne.
kiivrit pole = pole sõitu. simpel.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”