Supermoto - vaatemängulisem kui kunagi varem
-
Neeme, tervist!StreetMoto kirjutas:4-pakk ära teenitud. Seda just peamiselt 16,5 esivelje teemas. Tõepoolest on peamine põhjus siiski juhitavuses, mitte vahetuse kiiruses. Tagavelje osas asi klapib, kuna mida laiem velg, seda lihtsamini käib lohvi sisse-välja suramine ja ka rehvi servad löövad lihtsamini peale. Kogemata sai copy-pasta ka esirehvi lausesse. Minu sorry, aga noh - tegijal juhtub ja vaevalt, et see enamikku lugejaist häirima jääb. Ennast küll.Khmm, Rolling Eyes Rehvivahetust too 16,5 tolline velg nüüd küll lihtsustada ei tohiks Rolling Eyes .
Küll aga peaks tsikli juhitavust märgatavalt parandama Wink !
Kui Sa selle rehvivahetuse all mõtlesid rehvi veljele panekut ja mahavõtmist, siis on ikka ju nii, et mida suurema läbimõõduga velg ja rehv on, seda lihtsam on rehvi vahetada.

Thanks aga ei oska sellest 4-pakist suurt lugu pidada..

Aga ilmselt tellin ma kunagi Sinu käest midagi oma enduurorattale ja eks ma kauplen siis hinnaalandust veidike

Take it easy!! Selge on see, et 99 protsenti lugejatest seda viga ei märganudkiMinu sorry, aga noh - tegijal juhtub ja vaevalt, et see enamikku lugejaist häirima jääb. Ennast küll.

La moto mía – KLX 650 R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.