Gerdi aerox:(

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Piipz kirjutas:
mina küll olen :roll:
tuli üks lugu kohe meelde.

eelmine aasta, pirital toimus mingi järjekordne mess ja liiklus oli suht umbes. sealt ka närvilised auto- mootorratta- ja rollerijuhid.

no ja siis üks rollumees pani hullu vilega autode vahelt läbi risti ja põiki (vahepeal sõitis päris põiki teed, no come on) ning pidi peaaegu otsa sõitma ühele sõiduautole, kes hakkas rida vahetama. mõlemad vajutasid pidurid blokki ja avariid ei toimunud. minule suht ootamatult hüppas rollerimees rattalt maha ja kukkus autojuhti sõimama ja kätega vehkima. autost tuli loomulikult keskmine sõrm. selle peale sai auto rollumehe käest jalaga vastu tagatuld, kolaki! tahtis siis rollumees ära lipsata, kuid siis autojuht keeras talle juba meelega ette ning rollerivend pidi pikali kukkuma. kahjuks/õnneks midagi edasi ei toimunud, sest vahepeal oli tee tühjemaks läinud ja autojuht oli targem ning tõmbas lihtsalt uttu.

rolleri sadulas muideks oli täiskasvanud mees, üle 30 kindlasti, kahjuks olin autos koos emaga, hirmus tahtmine tuli talle (rollerihundile) ojapetsi stiilis käitumisreegleid õpetada.

mul tegelikult ka ei ole rolleri/mopeedi/võrrimeeste vastu midagi, nii mõnigi sõbrapoiss veel rollu seljas, kuid sel hetkel sai vist vähemalt 20 autojuhti uue arvamuse.
Äkki autojuht olid sina (ära solvu naiivne nali ;) )
Aga noh loll on palju ja üldistada ei saa. On autojuhte lolle ja ka mopijuhte. :roll:

Mine “Rollerid”