Gerdi aerox:(

pang

Lugemata postitus Postitas pang »

hellish kirjutas:

Ja siis tahtsin öelda pang-le:
Kes krt sina oled et siin sellist asja rääkima tuled?
Vaata kuidas sa ise sõidad ja siis hakka rääkima!
:lol: paremat sõimu ei osanud välja mõelda ja see oli muideks naljaga mõeldud. Õige jutt mis rääkisid.
Autojuhid sõidavad ikka linnas 50-60 vahest natuke kiiremini, mis sest et autod lähevad kuidas kellelgi 180 kuni isegi 300 ja üle.
"Vaata kuidas sa ise sõidad ja siis hakka rääkima!" - aga kuidas ma sõidan? :shock: Äkki ajad sa mind kellegagi segi. Ning kui sõidangi, siis ma arvestan teistega. Kihutan üksi ( juhtub harva), mitte teiste keskel.
"Autojuhid sõidavad ikka linnas 50-60 vahest natuke kiiremini" Minu kogemused pärinevad elva kesklinnas, kus ise sõitsin 30-ga ( nagu max lubatud kiirus) aga Gert+ 1 veel kihutasid must vähemalt 50-60 km/h mööda. Teine - Arbi mägi. sõidan mäest alla ja mida ma näen, mingi roller kihutab 70-ga mööda. Just enne pimedat kurvi . pealegi oli pool teed kinni pandud teetööde tõttu. Seepärast võtsin sealt hoo maha, kuid rollerijuht kihutas teetööliste vahelt läbi. Viimane kogemus pärineb tänasest. Sellest ma parem ei räägi.
Minu jutu point ei olnud mitte kiiruses, vaid ohtlikes möödasõitudes ja manööverdamistes. Jah, autod sõidavad kiiresti, aga nad ei kihutaridade vahelt, kõnniteel, kus iganes. Autot näeb ja oskab arvestada. Rollerijuht hüppab suvalisel hetkel ette ( üldistan).
"autod lähevad kuidas kellelgi 180 kuni isegi 300 ja üle" Eesti teedel reaalset 300 km/h kiirus on suht raske saavutada isegi supersportautodel.
"see oli muideks naljaga mõeldud." - mullegi tundus nii ja tunnet süvendasid järgmised emotikonid: :evil: ja :(

Teile( jah, just teile, mitte Sulle) midagi selgeks teha, on kui paraolümpia ehk võitlus tuuleveskitega.

Mine “Rollerid”