Suzuki sepia ... Küsimused ?!
Moderaator: Moded
-
ahuna
Teema algataja
Suzuki sepia ... Küsimused ?!
Sellised küsimused Sepia kohta siis...
1. Kus tal piirajad asuvad?
2. Kust saab talle nö tuuning jubinaid tellida või osta vms...
3. Mitu kW ta on?
4. Kuidas tal nende suunatulede vilkumisega on et vilguvad aind siis kui aku on peal korralikult ?
Mul nii et akut pole ja kui pöörded üles lähevad siis ei vilgu enam vaid põlevad.
5. Millest oleks mõtekas Sepia tuunimist alustada ja kuidas edasi liikuda ?
Suured tänud neile kes viitsivad vastata
1. Kus tal piirajad asuvad?
2. Kust saab talle nö tuuning jubinaid tellida või osta vms...
3. Mitu kW ta on?
4. Kuidas tal nende suunatulede vilkumisega on et vilguvad aind siis kui aku on peal korralikult ?
Mul nii et akut pole ja kui pöörded üles lähevad siis ei vilgu enam vaid põlevad.
5. Millest oleks mõtekas Sepia tuunimist alustada ja kuidas edasi liikuda ?
Suured tänud neile kes viitsivad vastata
-
air
Teema algataja
-
ahuna
Teema algataja
jagad muidu seda rolleriehitust ?air kirjutas:Ma usun kui sa 6-8 kilo maha matad siis on see roller ikka väga püss.
Scooter-centeris täiesti olemas igasuguseid juppe, tõesti valik on väiksem kui aeroxile või Gileradele aga eks ise tead.
Ma ise elan ka tartus ... äkki räägid mis ma selle 6-8 kilo eest peaks peale muretsema sinna ? et ta püssiks teha ... ja mis on sinumõistes püss
-
ahuna
Teema algataja
-
air
Teema algataja
-
ahuna
Teema algataja
Sephiale on isegi MHR-i silindreid ja üldse väääga palju tuuningjuppe...vare271 kirjutas:Oman sepiat, mingeid juppe talle eriti olemas ei ole, põhiliselt universaalsed jupid, mul ka sama asi, et kui akut pole peal siis suunatuled põlevad ja signaal töötab vaevalt.Kuskilt netist vaatasin et tal on 7 hp.
MBK Nitro 70cc 
tuuningjupid odavalt!
tuuningjupid odavalt!
cpipower kirjutas:No siis on ju küll itaallased kes apriliaid arendavad(sissepritsed ja värgid) lollid.Aprilia SR50 Factoryl on 6,3 hevosvõimu ja siis tuleb 10 a vana suzuki ja paneb äravare271 kirjutas:Kuskilt netist vaatasin et tal on 7 hp.![]()
Kusjuures aprilia sr50 R-il on aprilia.ee järgi ~ 8 h nii et las nad aretavad
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.