Mida teevad mehed, kui naine tassib koju motika, või tätuu?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 479
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Mida teevad mehed, kui naine tassib koju motika, või tätuu?
ma ei saa mitte vaiki olla.Kuna teema jälle aktuaalne, siis...
ma ei usu, et ma olen ainus naine, kes ostis ise esimesena tsikli ja siis mehe asi oli reageerida. sama tätoveeringuga.
andke tuld, kes samas paadis!
ö the girlpower
ps ma polli ei viitsi teha, see jäägu meestele.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Njahh....tuleks vist kah sõna võtta.
Kui mina oma esimese tsikli koju tõin või õigemini teatasin, et nüüd on ta olemas ja tuleb talle järgi minna, ei osanud mu mees sellepeale eriti midagi kosta...ei head ei halba. Pea aastake hiljem lisandus sellele veel teinegi....siinkohal tekkis küll juba veidi enam küsimusi...et kas ikka on vaja, kuid tahtmine olla taevariik ja koju ta toodud sai. Igatahes valitses meie peres üle kahe aasta poliitika: tsiklid, minu hobi... Ja siis, üllatus, üllatus...tuli välja, et meie peresse lisandub veel 1 A-kategooria lubadeomanik....kommentaariga: mis mul ikka muud üle jäi. Praeguseks on peres juba kolm "maimukest", kelledest üks alles ootab oma üsna värskelt lubade- ja muidu omanikuga kokkukasvamist ja koos maanteemõõtmist. Tätoveeringute tegemise lõbu olememõlemad seni teistele jätnud...kuid eks näis mis elu toob...
Zeek
vivat, klisheevaba elu
Kui mina oma esimese tsikli koju tõin või õigemini teatasin, et nüüd on ta olemas ja tuleb talle järgi minna, ei osanud mu mees sellepeale eriti midagi kosta...ei head ei halba. Pea aastake hiljem lisandus sellele veel teinegi....siinkohal tekkis küll juba veidi enam küsimusi...et kas ikka on vaja, kuid tahtmine olla taevariik ja koju ta toodud sai. Igatahes valitses meie peres üle kahe aasta poliitika: tsiklid, minu hobi... Ja siis, üllatus, üllatus...tuli välja, et meie peresse lisandub veel 1 A-kategooria lubadeomanik....kommentaariga: mis mul ikka muud üle jäi. Praeguseks on peres juba kolm "maimukest", kelledest üks alles ootab oma üsna värskelt lubade- ja muidu omanikuga kokkukasvamist ja koos maanteemõõtmist. Tätoveeringute tegemise lõbu olememõlemad seni teistele jätnud...kuid eks näis mis elu toob...
Zeek
vivat, klisheevaba elu
Elu on...
Re: Mida teevad mehed, kui naine tassib koju motika, või tätuu?
kindlasti mitteMari Öö kirjutas:ma ei saa mitte vaiki olla.Kuna teema jälle aktuaalne, siis...
ma ei usu, et ma olen ainus naine, kes ostis ise esimesena tsikli ja siis mehe asi oli reageerida. sama tätoveeringuga.
andke tuld, kes samas paadis.

tattuumõtted sai rahulikult vahetatud ning kui oma värske tattuuga koju jõudsin, tekitas tulemus vägagi positiivseid emotsioone.

Siis hakkasin vaikselt rattateemat arendama ... ja see oli juba nati elavam arutamine

Aga kodusõda tegid hoopis lapsed, kes ... ma parem ei ütle, mida nad sest arvasid. Sest pärast esimesi sadulaproove arvavad nad juba hoopis teistmoodi ning mantlipärija osas probleeme vist ei teki

...pean häbiga tunnistama, et tema ratas on kaks korda võimsampiret kirjutas:ta oli sihtsalt sunnitud mind võtma koos mootorrataga ja tatuudeganüüd on peres 2 ratast, mõlemad oleme erinevates motoklubides ja mees hakkab tatuudega mulle juba vaikselt järele jõudma...
harmoonia missugune!
musi sulle, kui loed!

aga musi sullegi

kaks ratast on ikka kaks ratast!
http://backyard.pri.ee
http://backyard.pri.ee
kordamööda
noh, elukaaslasel on juba load olemas, ise alles lähen uuesti kevadel motokooli.
Mõtlesin, et mis ma ikka raiskan nõnda palju raha motokooli peale, ostan siis juba pigem trööpamiseks/harjutamiseks odavama silmarõõmu.
Tegingi siis teise poolega ka vestlust neti teel
vastus oli suur mida?
ja paar päeva hiljem oli ühel härral saksast ratas ostetud
. Kuna kahte ratta peale korraga hammas ei hakka(kool+ varustus vaja ka veel muretseda), eks siis nüüd oota see silmarõõm varjus kevadet. Enne seda oli mingi 5 aastat tahtnud ta osta, ju siis minu otsus endale muretseda tõi vanad mälestused taas üles
Mis tattoodesse, siis momendil seis 1-2 tema kasuks;) aga ka see muutub peagi
Mõtlesin, et mis ma ikka raiskan nõnda palju raha motokooli peale, ostan siis juba pigem trööpamiseks/harjutamiseks odavama silmarõõmu.
Tegingi siis teise poolega ka vestlust neti teel

ja paar päeva hiljem oli ühel härral saksast ratas ostetud

Mis tattoodesse, siis momendil seis 1-2 tema kasuks;) aga ka see muutub peagi

Uskumatu, ma ütlen..
Kuulge, targemad, kuskohas neid rattaid koju tassivaid naisi jagatakse ja kuidas kindlaks teha, millist ratast oodata on? Suveks oleks uut cruiserit vaja...
Aivar

vesise suuga paraade passitud. Lõpuks ühel kevadel kuulutusi ja poode kammitud ning juhtuski nii ,et ühel aprillikuu 1. päeval -2 c omal
jalal käel koju sõidetud. Esimese aasta kimasin üksi ringi. Teise aasta kevadel noolisin netist enda arvates sobiva variandi ka kaasale. Ja oh
imet---ja see oligi talle meele järele! Nüüd siis juba paar aastat koos ringi kimatud. Vot nii olid lood siinpool sood!!!
minul on asjad paigas
. kaasa küll sõdis vastu kui endale ratast tahtsin, aga kuna käratasin peale, et on vaja siis ei jäänud tal muud üle.
tätokatega on asi nii, et kuna ei tee enalde siis ei luba ka naisele ja ongi kõik. kui tahab endale tätokat siis otsigu ka uus mees
. las jääda esimese sordi nahk.

tätokatega on asi nii, et kuna ei tee enalde siis ei luba ka naisele ja ongi kõik. kui tahab endale tätokat siis otsigu ka uus mees

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.