Õnnetus
Moderaator: Moded
Õnnetus
Juhtus siis naabrimaja juures selline asi 13.aprill , et sõitsin umbes 30km/h tunnis ja nabrimaja värav oli lahti ja seal oli koer ja tema peremees. Järsku jooksis koer mulle vastu rollerit ehmunult ja ma kukkusin rolleriga talle peale, koer jõudis kuidagi modi välja tulla ja jooksis minema, koer leiti hiljem yles, tal olid mõned vigastused aga mitte hullud.Roller aga sai kõvasti viga.Rolleril palju kriime ja tulel kriimud ja esi otsal umbes 3cm mõra.Piduri nupp/kang (what ever)on ka pooleks.Kas keegi oskab ytelda,kas automaailmas on võimalik kriime ära parandada ja kui palju läheb maksma.Hiljem panen pilt.ee pildid yless.

-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Õnnetus
küsi seda automaailmast.brooker kirjutas:Juhtus siis naabrimaja juures selline asi 13.aprill , et sõitsin umbes 30km/h tunnis ja nabrimaja värav oli lahti ja seal oli koer ja tema peremees. Järsku jooksis koer mulle vastu rollerit ehmunult ja ma kukkusin rolleriga talle peale, koer jõudis kuidagi modi välja tulla ja jooksis minema, koer leiti hiljem yles, tal olid mõned vigastused aga mitte hullud.Roller aga sai kõvasti viga.Rolleril palju kriime ja tulel kriimud ja esi otsal umbes 3cm mõra.Piduri nupp/kang (what ever)on ka pooleks.Kas keegi oskab ytelda,kas automaailmas on võimalik kriime ära parandada ja kui palju läheb maksma.Hiljem panen pilt.ee pildid yless.
Klaasriie+EPO liim=Mõrad parandatud.
Pahtel+Liivapaber=Ja kriimud kadusid.
Kruntvärv+Õige värv=Nagu enne õnnetust.
Pidurieebli pead ilmselt uue tellima Automaailmast. Minu teadmiste järgi Automaailm ei tegele gondlite parandusega, küll aga võid abi küsida mõnest autotöökojast.
Pahtel+Liivapaber=Ja kriimud kadusid.
Kruntvärv+Õige värv=Nagu enne õnnetust.
Pidurieebli pead ilmselt uue tellima Automaailmast. Minu teadmiste järgi Automaailm ei tegele gondlite parandusega, küll aga võid abi küsida mõnest autotöökojast.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
even if you win, you're still retarded.
Kui see oli tema ja ta koera süü ja kui sina liikusid ilusti maanteel siis on see õnnetus tema poolt põhjustatud ju. Sina vii remonti ütle et tehke korda ja pärast esita talle arve.
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
natuke OT, aga hasardi pärast jäin vaatama varuosade hinda ja tulemus - varuosa hindade poolest on hiinakat kyll ylisoodus pidada.
Mõned näited Keeway Matrixi vidinate hindadest :
piduriheebel 40.-
esiporikas(tehase värv) 170.-
peegel(tk) 60.-
esikondel(tehase värv)(ilma tuledeta) 750.-
küljekondel(tehase värv) (1pool) 335.-
kompl. tagatuli 200.-
Ja mootori poolt :
silinder 295.-
kompl. väntvõll 645.-
kolb koos rõngastega 200.-
Mõned näited Keeway Matrixi vidinate hindadest :
piduriheebel 40.-
esiporikas(tehase värv) 170.-
peegel(tk) 60.-
esikondel(tehase värv)(ilma tuledeta) 750.-
küljekondel(tehase värv) (1pool) 335.-
kompl. tagatuli 200.-
Ja mootori poolt :
silinder 295.-
kompl. väntvõll 645.-
kolb koos rõngastega 200.-
kle see küll nüüd ei ole mingi asi, et ei taha naabritega tülli minna...kui naabri koer on süüdi, seega on omanikud selle asja eest vastutavad...brooker kirjutas:mul naq vanemad ei taha eriti naabritega tylli minna!!!:S
Sellepärast ei saa arvet esitada
endal oli sama asi- koer jooksis auto ette, auto sodi jne, koera omanik võttis süü enda peale ja läksime sõbralikult lahku ja maksis auto ka kinni...aga nh eks sa ise tead

sid
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650