Söidu harjutamine Haapsalu lennuväljal.

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
saarlane
Tänatud: 30 korda

Söidu harjutamine Haapsalu lennuväljal.

Lugemata postitus Postitas saarlane »

Tervitus!

Tekkis siuke imelik idee minna kevadel soojade ilmadega Haapsallu Kiltsi lennuväljale igasugu erinevadi söiduvötteid proovima, äkkpidurdust, kiiret slaalomit, pöiget, jnejne. Vöimalusel prooviks ja ka möödaks tippkiiruseid, mida iganes vöimalik ja möeldav. Teeks lihtsalt väikese väljasöidu, süüa-juua kaasa, vahetame kogemusi, naudime ilusat ilma....
See oleks mingis möttes alternatiiv mönes möttes kallile koolitusele...
Ideel on umbes kümme toetajat olemas, huvilised andke aga julgelt märku :))

Janis@saarlane
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

huviline olemas :D

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

veix

Lugemata postitus Postitas veix »

kui jõuan load ära teha :oops: , siis oleks ka käpp
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

kahe käpaga poolt 8)

cl

Lugemata postitus Postitas cl »

mjah kui nii edasi läheb siis saabki väiksest tagasihoidlikust üritusest suur massiüritus :), kes teab, kas on vaja kuskilt ka lennuvälja kasutamise luba norida?

cl
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

Olen ka tulija kui ratta selleks ajaks kätte saan. :twisted:

Vaevalt et see asi nii lihtne on et koguneme seal ja kõik, eks seda peaks ikka kellegiga kooskõlastama ka, kui just lisa elamusi ei otsi
Aga loodame et organisaator on ka sellele mõelnud?

rollumees12

Lugemata postitus Postitas rollumees12 »

mina ka siis rolleriga kohal vaatamas :wink: ei usu, et mingit luba vaja on, sinna võib nagu minna, mingit tõket ees ei ole. on seal kardiga ka sõidetud :lol: ma arvan, et ei ole mingit luba vaja, ARVAN. 8)
Aprilia Is The Best :wink:

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

kristo
Tsikkel: XJ600S Diversion
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kristo »

Kuna Haapsalu lennuväli ei ole enam aktiivses kasutuses, siis võivad kõik kes tahavad seal ennast ja oma masinat proovile panna. Ka politseil ei tule segama, kuna LE seal ei kehti.
Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Kui ratta liikuma saan oleks huviline. Kuna muidugi kevadel see toimuma peaks? :)

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:wink: :lol: Mina ja rg oleme kindlasti kohal... :twisted: :!: :idea:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

xv535

Terv kaas bikerid

Lugemata postitus Postitas xv535 »

Olin ise ka kiirendusvõistluste tiimis liige ja kuulsin nii palju,et peab Haapsalu linnavalitsuses kooskõlastama kõik üritused ja lisaks on tegijad ka kaitseliitlased ,kui on koos kõlastatud siis ei tule torkima ka politsei ega ka mingid muud ninad.Tean ka ,et pärast üritust peab ka korraldaja tagama korra ja prügist éi tohi haisugi olla.
Võin seda asja natuke uurida kui on vajadust :) .(kus,kes,mis)
Või on kellelgi endal sealmail tutvusi ja uurib ise.

Teema algataja
saarlane
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas saarlane »

Nu igasugune inf on teretulnud, prügi tekitamine ona arusaadav,et see tuleb ära koristada, mina ei kujuta muud moodi ettegi.
Praeguse seisuga vöik sinna minna ntx samal ajal kui Tartus toimuv koolitus, sest nagu möte oli, et kes sinna ei läe, need Haapsallu läevad, so siis 22 mai.
Esialgne möte oli lihtsalt söitu harjutada, ainuke seadusevastane tegevus oleks tippkiiruse proovimine...

janis@saarlane
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

tegelikult oleks mõtekam vast see asi teha mõni teine päev sest äkki mõned tahavad nii tartus käia ja ka haapsallu tulla... ja siis natuke pahasti.Ei oleks ju paha teha 2 päeva varem või hiljem.Need siis minu soovitused.Tahax ise kah möllata seal a mul pole sellist asja nagu bike ja papi ei taha osta ka sest tollele ta ei mahu peale :evil: ja noh siis peaks rolleriga jõristama.A seda mitte mingil juhul.
Kasutaja avatar

karujänes

Lugemata postitus Postitas karujänes »

mulle Alv15 mõte meeldib. :wink: Kohe selgitan:

See tähendab, et kui mul on õnne osaleda tollel tasulisel koolitusel, siis ei peaks ma olema ära teeninud karistust ka OMA seltskonnaga koos üks mõnus sõidu-üritus maha pidada. Selline tagasihoidlik arvamus.

Noh muidugi kuna sinna tasulisele koolitusele teadupärast just väga paljud ei mahu, siis on minu arvamus kindlasti vähemuses. Vähemalt olen saanud selle demokraatlikul moel välja öelda.

Et natuke konstruktiivsem olla, teen ettepaneku korraldada biker.ee seltskonna sõiduharjutus näiteks mainitust järgmisel nädalavahetusel, so 29-30 mail (nädal 22). Idee selles, et siis saaksid meie seltskonnast tasulisel koolitusel osalenud inimesed ka omandatud nippe ja teadmisi ka teistele biker.ee-lastele tutvustada. Sest minumeelest millegi teadmine pole patt ja selle heatahtlik levitamine samuti mitte. Kes kuidas teadmised oskusteks muuta suudab, on alati igaühe enda teha.

Samas - kevad tuleb peale ja hirmus tahtmine sõita juba ammu nakitseb. Seega mida varem saaks natuke harjutada, seda parem. Siis siit teine, alternatiivne, seekord tõepoolest väga egoistlik :wink: ettepanek, korraldada biker.ee üritus varem kui nädalal 21. Egoistlik sellepärast, et siis on võimalus eelnevalt ise oma oskuseid natuke analüüsida ja seejärel mõnedel õnnelikel biker'itel tekkinud küsimustele tasuliselt koolituselt vastuseid otsida.

Sellised mõttekäigud.
Ettepanek lühidalt: korraldada Saarlase poolt algatatud biker.ee sõiduharjutus Kiltsi lennuväljal MITTE 21-23 mail, vaid kas varem või hiljem.

cheers everyone, :)
KJ

tzikklist

Lugemata postitus Postitas tzikklist »

Seljuhul oleg joped ja tehke see hiljem
kuna 29 ka 30 toimub klitsi lennuväljal survivali jätkukursus ja pole m6tet omasi kes t6siselt seal harjutavad segama tulla.
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

Just! Siis on jätku-survival ja mõned meist seal...k.a. mina 8)
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

Ma tuleks ka Kiltsile, täitsa uvitav, kui palju mu Ural nüüd aeglase reduktoriga lendab...kõik muu uvitab kah
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

mina pean tunnistama, et mina kardan.
kardan koos suurema seltskonnaga sõita. korra seda tegin ja see lõppes väga kurvalt, tundub et mu jalg ei saa sellest õhtust enam mitte kunagi üle (täitsa tõsiselt).

ise enda ja oma ratta ja kiiruse ja sõitude peremees tundub turvalisem olla. kui tulen, siis pundis ilmselt ei sõida.

üksik hunt,
ikka teie
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Mari Öö kirjutas:
mina pean tunnistama, et mina kardan.
kardan koos suurema seltskonnaga sõita. korra seda tegin ja see lõppes väga kurvalt, tundub et mu jalg ei saa sellest õhtust enam mitte kunagi üle (täitsa tõsiselt).
Ähh.. ära karda, kui teistele järgi ei jõua, siis pole vaja ka piire ületama hakata. Normaalses seltskonnas leidub alati neid, kes aeglasemaid ootavad ja nõrgemaid aitavad ning tõrksamaid taltsutavad. Üleüldse tasub olla see, kes sa oled - muidu võid saapapaelupidi eskalaatori vahele jääda :wink:
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

no mul päris identiteediprobleemi polegi ja ma tean väga hästi kes ma olen või olla tahan :)

lihtsalt halb kogemus ainsast gängisõidust. lisaks tõik, et paar kuud hiljem kukkus üks mu sõber pea samas olukorras, ja ongi isu otsas.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

spinna kirjutas:
See tippkiiruste proovimise asi on teil üks kahtlane idee. Kuidas suudate tagada seda, et lenksule väänavad sõlme peale ainult need, kes sinnamaani normaalselt, ehk sammhaaval arenenud on? Kui keegi otsustab "üleöö meheks hakata" ja siis laine pealt ja täiel laulul rattad teekatte küljest lahti kergitab, võib asi nirult lõppeda. Või jookseb rohu seest jänes ette jne. Karta on, et siis hakatakse korraldajaid otsima ja kui selliseid ei ole, siis asja algatajaid :(
Ooot mida sa jaurad. Saarlane & co tahtsid minna lihtsalt oma võimeid proovima nii kiirusel kui ka manööverdamisel. Mingit organiseerimist ja korraldamist ei ole. Lihtsalt sõprusringkond teeb väljaväljasõidu, kus on nii fun kui väike kasu sees. Ja kutsusime rahvast kaasa, kes tahab see tuleb ja kes mitte see ei tule. Simple as that Pilt
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

okki,

proovime teemas püsida. Asjast huvitanud võiks endast märku anda.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Türklane

Lugemata postitus Postitas Türklane »

mina olen kindlalt huviline 8)
Kasutaja avatar

motokoll
Tsikkel: Victory
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas motokoll »

Tulija olen ikka kui vähegi saan,elan ju suht lähedal !
Happiness is: Finding you have another gear left
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

Kui just ebameeldivaid üllatusi ei tule, siis plaanis kohale tulla ja osa võtta.
Noh, tippkiiruse tiimist võib mind vist küll välja arvata (Piiks on oma rattaga nagunii natuke kiirem :wink: ), aga kogemusi vahetaks küll ja head seltskonda naudiks ka ja ajaks niisama üldist loba jne.
Samas kui juba mõõtmiseks läheb võiks orgunnida ka mingi pidurdusteekonna mõõtmise näiteks. (noh kasvõi 50 - 0, et suuremat häda ei juhtuks kukkumise korral)
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Kasutaja avatar

motokoll
Kontakt:

Kas kellegi on kaasa võtta radarit või muud kiiruse mõõtmise aparaati,et oma spidokatki näitex kontrollida (eeldades,et mõõturid ei valeta) ???

kert

Lugemata postitus Postitas kert »

Oleks ka kindasti osavõtja, kui ARK mulle selleks ajaks juhtimisõiguse on tagasi andnud. Hooaja alguses oskusi lihvida ei tee paha..
Nii, kes ilma tellib :?:
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

motokoll kirjutas:
Kas kellegi on kaasa võtta radarit või muud kiiruse mõõtmise aparaati,et oma spidokatki näitex kontrollida (eeldades,et mõõturid ei valeta) ???
Ühest GPS-ist täiesti piisab!
Kasutaja avatar

motokoll
Kontakt:

Kuda siis jääb ?

Martään

Lugemata postitus Postitas Martään »

justhmike kirjutas:
Ühest GPS-ist täiesti piisab!
Kuid kas GPS on usaldusväärselt täpne sellise töö jaoks? Kunagi üks tüüp kekkas teises foorumis et tema olevat voshodist saanud gps-i järgi 140 km/h kätte :roll: , misjärel avaldati arvamust et GPS ei ole täpne.

Aga kui kellegil vastav seade olemas on siis saab seda ju autos proovida. Vähemalt mingi ettekujutuse saab ikka?
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”