MINI elektriskeem
Moderaator: Moded
-
makuke
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
mul on deltal ülejäänud elektri skeem korras ainult esitule juures on küsimus. Sinna läheb 3 juhet...2 tükki nendest lähevad lülitisse ja 1 juhe sinna süütepooli. aga see, mis sinna süütepooli läheb on maandatud raami??? ma ei saa aru. see koht kus lambi, geneka ja süütepooli teine pruun juhe ühinevad see koht on massis ja see oli kohe originaalist nii. (joonis ei näita, et seed peaks massi minema) Jama on selles, et kas siis see pruun juhe mis esimeset tulest läheb, kas ma selle suunan ka sinna süütepooli juurde massi?
Jutt on segane aga ma seletasin seda kõige paremini kuidas ma oskan.
Andke nõu palun.
Võtan küsimuse kokku: Kas ma selle esitulest tuleva pruuni juhtme suunan sammuti massi, sinna kuhu lähevad geneka ja teine süütepooli juhe?
Jutt on segane aga ma seletasin seda kõige paremini kuidas ma oskan.
Andke nõu palun.
Võtan küsimuse kokku: Kas ma selle esitulest tuleva pruuni juhtme suunan sammuti massi, sinna kuhu lähevad geneka ja teine süütepooli juhe?
Seda ei julge mina pakkuda, kuidas ta originaalis oli lahendatud. Et kas oli sama kruvi- või klemmi küljes või mitte. Kuid elektrotehniliselt on korrektne küll, et kõik seadmed on massiga ühendatud ühes punktis.makuke kirjutas:Aga kus on selle esi tule mass originalis kinnitatud, kas sinna samasse kus süütepooli ja geneka mass?
-
makuke
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Ok aitähh veel kord...Siis veel viimane küsimus. Selle "M" pesa kohta kommutaatoris. Sellel joonisel läheb see ka massi aga kas ma võin siis selle ka sinna kinnitada kuhu ma selle tule juhtme kinnitasin ?
Mind ajab segadusse see, et joonisel lähevad massi ainult suretusnupu klemm, "M" pesa ja see süütepooli metallist osa. Kas see ei hakka segama seda tulede süsteemi, mis on sammuti massis?
Mind ajab segadusse see, et joonisel lähevad massi ainult suretusnupu klemm, "M" pesa ja see süütepooli metallist osa. Kas see ei hakka segama seda tulede süsteemi, mis on sammuti massis?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.