Supermoto - vaatemängulisem kui kunagi varem

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Supermoto - vaatemängulisem kui kunagi varem

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Alustan varakult ja agiteerin ilma igasuguse südametunnistue piinata: 30 aprill ja Rapla kardirada. EMV sumpemoto I etapp - edandage eesti motoelu ja tulge vähemasti vaatama ja kaasa elama. Kui sul on krossipill, siis tule ka sõitma... Peale lastakse erandkorras ka 18-19-21 tolli veljega ja endurorehviga. Mina sõitsin terve eelmise hooaja 170 kg kaaluva tänavaendukaga ja keegi ei naernud ning kokkuvõttes hobbyklassis kolmas koht.

Aga sõnumi peamine eesmärk on teid raja äärde saada - elage kaasa ilusal pühapäeval. Adminnile - pane ka bikeri kalendrisse see päev sisse. Ma tüütan teid selle teemaga vähemalt iga kahe päeva tagant, sest meil on vaja entusiaste ja muidu asi ei liigu kui pealtvaatjaid pole!!!
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

WR

Lugemata postitus Postitas WR »

Neeme sinu üleskutse on tõsiselt kiiduväärt ja mina luban et olen kohal...loodan et minusuguseid on palju ;)
SM

motomees500

Lugemata postitus Postitas motomees500 »

Olen kohal nagu niuhti koos oma LC -4 jaga ,millele äsja sai supermoto rattad alla sätitud,esimesed sõidudki juba linnas tehtud :)
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

ma ka olen kohal...kiviga visata :D
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

motomees500 kirjutas:
Olen kohal nagu niuhti koos oma LC -4 jaga ,millele äsja sai supermoto rattad alla sätitud,esimesed sõidudki juba linnas tehtud :)
siis võiks nagu niuhti ju ka litsentsi võtta ja sõitma minna, kui juba selline ratas on :D
Kasutaja avatar

Teema algataja
StreetMoto
Kaupmees
Kontakt:

siis võiks nagu niuhti ju ka litsentsi võtta ja sõitma minna, kui juba selline ratas on
Just, just! Hobbyklass on ette nähtud kodanikele, kes ei ole sportlased, kes teeks iga päev trenni ja ainus eesmärk on võita. Mina tegin eelmisel aastal miski 4 või 5 trennipäeva kogu hooaja peale. Parim trenn on võistluspäev ise. Õhtuks on ikka füüsis päris läbi. Ja veel - nagu ütlesin: linna vahel tiirutajaid meil jagub. Miks ei tulda rajale - mina ei tea??? Kas on see mingi kartus, et naerdakse kui ei sõida esimese kolme seas või midagi muud. Mina küll ei karda välja öelda, et eelmisel aastal Saku suurhalli ümber sõit oli mulle esimene kord, kui tsikliga 2 ratast maast lahti sain hüppe peal. Ja oli mul päris suur kartus enne esimest ringi kui mõtlesin sellele, et pean selle 170 kg-ga hüppama hakkama. Aga minu esimene sõit see oli ja mulle meeldis! Kui tahtmist on, siis saab kõigega hakkama :-)
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

WR

Saladuskatte all võin öelda, et ka Open klassi meestel ei olnud eelmisel hooajal mitte just palju rohkem trennipäevi kui Neemel...nii et julgemalt rajale või siis vähemalt kaasa elama.
SM
Kasutaja avatar

Habanero

Lugemata postitus Postitas Habanero »

Litsentsitegemine on protsessis ja olen rajal oma Husqvarna SM570R'ga. Loodan, et ilmataat annab voimaluse ka veidi trenni teha, enne kui rahvale nalja l'hen tegema.

Tervitades,
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.

ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

krt kui ei tule midagi väga olulist vahele... siis tulen mina raudselt vaatama ja naerma :mrgreen:
äkki mõjutab isegi uue ratta valimist ;)
täpselt on pühapäev vaba ka veel! :idea:
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Suzumen kirjutas:
. Ainuke takistus kui vihma kallab ja sõit Raplasse baigiga võimatuks osutub.
võta naine taha,las hoiab vihmavarju sõiduajal :mrgreen:
Kasutaja avatar

Teema algataja
StreetMoto
Kaupmees
Kontakt:

Litsentsitegemine on protsessis ja olen rajal oma Husqvarna SM570R'ga
Ära unusta muude tsikli tehniliste tingimuste juures, et sel aastal kontrollitakse kindlalt "killswitchi" olemasolu. Kõik muud purgid ja traadid on ilmselt iseenesestmõistetavad.

Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee

motomees500

Lugemata postitus Postitas motomees500 »

Litsesnss kohe kätte saamisel ja tulengi rajale kahh ,mis siis ,et pole just eriti hull motomees,aga tähtis pole võit ,vaid osavõtt ju .....:)Muidugi jahh kui taevataat ikka ilma annab ja tööga väga pahuksis pole .:)
Kasutaja avatar

Habanero

Lugemata postitus Postitas Habanero »

Ära unusta muude tsikli tehniliste tingimuste juures, et sel aastal kontrollitakse kindlalt "killswitchi" olemasolu. Kõik muud purgid ja traadid on ilmselt iseenesestmõistetavad.
Kas see push-lüliti, mis tuledelüliti küljes tolgendab on arvestatav?
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.

ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Kasutaja avatar

Teema algataja
StreetMoto
Kaupmees
Kontakt:

Ei, mitte. Vaja on seda jubinat lenksu külge, millel tross küljes ja see sul käe küljes ripub. Kokkuvõttes - kui lendad tsikli pealt minema, siis tuleb vidin sinuga kaasa ja katkestab süüte. Saab Bikeworldist minu andmetel suht norm hinnaga.

Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

...
Viimati muutis K2bi, 06 Apr 2006, 15:11, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Teema algataja
StreetMoto
Kaupmees
Kontakt:

Jah, võid 21" sõita aga EKV punktiarvestusse see ei lähe. Seega saad lihtsalt proovida oma lõbuks ja pjedestaalile asja ei ole. Parimale traktoriratastega sõitjale saab olema lihtsalt karikas.

Traatida tuleb kõik vedelike sisselaske ja väljalaskekorgid ning pidurisadula kinnituskruvid. Ongi traadise osas kõik. Purgistada tuleb kõik londid, mis su rattal ripuvad ja sellise purgiga, kus ülaosa kinni on. Näiteks nii nagu mul oli korgi sisse auk tehtud ja voolikud sealt sisse. Killswitch oli eelmisel aastal ka juba nõudeks aga sellest vaadati veidi mööda. Sel aastal kohustuslik.

Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

sepp kirjutas:
krt kui ei tule midagi väga olulist vahele... siis tulen mina raudselt vaatama ja naerma :mrgreen:
äkki mõjutab isegi uue ratta valimist ;)
täpselt on pühapäev vaba ka veel! :idea:
Sellel päeval kui Sepp müüb oma kiirenduse suksud jaronib supermoto selga söön ma oma ...... midagi suht vastikut....ära.

Sepp juhul kui sa aru pole saanud siis supermoto pole ringrada :D ja pealegi sõidetakse tunduvalt rohkem kui 400 meetrit. Ja mis täiesti mõistuse vastane...kurvid on kah veel :wack: Krt hoia heaga oma liistude juurde (crash) (help)

....ja kui supermoto võistlusi hakatakse pidama põhimõttel Kameeleon peab sõitma 5 x vähem ringe kui teised, olen platsis
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Käbi aru ei saa vä? Roomikumehed lastakse selle pärast peale, et neil kõvaks ajada ja et siis need ka oma 17k? kokku kraabiks SM rataste jaoks.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

Teema algataja
StreetMoto
Kaupmees
Kontakt:

Käbi aru ei saa vä? Roomikumehed lastakse selle pärast peale, et neil kõvaks ajada ja et siis need ka oma 17k? kokku kraabiks SM rataste jaoks.
Väga õige. Saab proovida ja kui ei istu see värk, siis pole 17" jaoks kulunud 17k tühja läinud. Kui meeldib, siis leitakse ka see raha. Ala on ala ja tagurpidiarendamise propageerimine suretab igasuguse SM ehedal kujul, sest mida tahetakse näha. Slaidimist ja kukkumisi. Märja ilmaga on see pealtvaatajale eriline mõnuminut. Eelmise aasta Riia märjal etapil päeva jooksul oli kogu seltskonnast nii Open kui Hobby peale kokku vist ainult 5-6 meest, kes külge ei pannud :-)

Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

ei saa jah . sry me on loll
Kasutaja avatar

WR

Mõni mees sai seal märjal Riia raja stardi sirge lõpus isegi nii kaunilt pikkali, et põlv tegi mitu kuud ai ai ai ja kargud olid nagu kaks lisa jalga ;)
SM

vaino91

Lugemata postitus Postitas vaino91 »

Mina olen kindlalt kohal.
Kasutaja avatar

rom750f

Lugemata postitus Postitas rom750f »

kui kõik sujub üritaks ka kohal olla...(raja ääres) :D
suzu gsx750f -91
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Hobbyklass on ette nähtud kodanikele, kes ei ole sportlased, kes teeks iga päev trenni ja ainus eesmärk on võita. Mina tegin eelmisel aastal miski 4 või 5 trennipäeva kogu hooaja peale. Parim trenn on võistluspäev ise. Õhtuks on ikka füüsis päris läbi. Ja veel - nagu ütlesin: linna vahel tiirutajaid meil jagub. Miks ei tulda rajale - mina ei tea???
Ma arvan, et peljatakse ka suuri kulutusi ja jändamist.

Neeme, saad sa ehk välja tuua mingid üldised eelarved, kui palju raha kulub hobby-klassile? Et mis suurusjärgus on võistlustsikkel/tsikli ettevalmistamine ja kohustuslik varustus ning kui suured on jooksvad kulud?
Kasutaja avatar

Teema algataja
StreetMoto
Kaupmees
Kontakt:

Tähelepanu - kõik huvilised!!!

Täna õhtuks on kinni pandud Rapla kardirada kell 17-19. Praegu on tulemas 8 kodanikku supermotodega. Raja äärde võib uudistama ja kaema tulla igaüks. Raja kasutamine selle kahe tunni jooksul on 50 krooni nägu. Eesmärk siis peale talvist seismist veidigi end tsikliga sinasõbraks saada ja paugutada rehve servani.

Seega, kellel supermoto seismas, siis ajage käima ja tulge kohale!!!

Ja sangale vastuseks kulude osas. Vaadake eilset Autolehte. Kribasin sinna keskele paarile lehele midagi. Kes leiab tekstist üles ühe põhimõttelise eksimuse, sellele 4-pakk minu poolt :-)

Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Äkki viitsib keegi siia sellele Rapla kardirajale jõudmise õpetuse/kaardi panna... Eelmisel aastal mõtlesin seal kandis olles läbi astuda, aga ei leidnudki lõpuks seda rada üles... :oops:
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

fatser, kui tallinna poolt tuled, enne raplat on raudteeülesõit, sellest üle ja vasakule kruusale, mõni kilt sõitu ja siis ristmikul jälle vasakule üle raudtee ja siis kohe ümber majapidamise vasakule ja siis otse kuni leiad end kartide vahelt :D
Kasutaja avatar

WR

To Fazer: Tallinna poolt minnes keera kohe peale raudteed vasakule kruusateele, sõidad miski maa (äkki umbes 1km?) ja siis uuesti vasakule üle raudtee ja kohe jälle vasakule ja oledki rajal, ei midagi keerulist...kõik vasakpöörded ;)
To Neeme: Kes tulijad on muidu...et mine sa tea veask endki kohale
:roll:
SM
Kasutaja avatar

Teema algataja
StreetMoto
Kaupmees
Kontakt:

No kohal on enamis selle aasta Hobbyklassist. Mina, Heina Jaanus, väike Heina, Teemuski Peeter, Endo (Habanero biker.ee-s), Mella ja veel paar kodanikku kelle nime ma ei teagi :-)

Ja minu teada on juba paras seltkond koos ka neid, kes raja äärde uudistama tulevad ja tahaks supermotot proovida. Ilus ilm ju teha mõnikümmend km Tallinnast üks õhtune sõit enne pikki puhkepäevi.

Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Nuh..on tallinnast minejaid ja niisama vaatajaid ?

Läheks väikse pundiga.....kõik ju ei tea kus see rada asub .

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”