Kohustuslik kindlustus, milline firma parim?

Kasutaja avatar

Aizar

Lugemata postitus Postitas Aizar »

Koopia ühest kirjast samal teemal auto24.ee foorumites:
Sellepärast, et liikluskindlustusseadus imeb vilinal. Seltsidel muidugi lõbu laialt -- nemad selle seaduse arvatavasti valmis treisid. Rohkem kui ühe auto omanike jaoks on tegemist täieliku mõnitamisega.

Minu viimane juhus oli auto vahetamisega.. Kunagi omasin vana audi 100t, mis jäi teise auto ostmisel seisma (leping lõpetatud, registrist maas, koefitsent oli tollel 1.2, sõitsin tolle autoga kokku vast pool aastat). Vahepeal sõitsin uue autoga (A6), koefitsent kukkus 0.4 peale.

Siis tekkis tahtmine A6 veel uuema vastu vahetada -- ostu/müügilepingud kõik olemas, kuid uus omanik (autofirma kellele A6 jätsin ja uue asemele võtsin) ei teinud kindlustust ümber oma nimele. Seega, kui mina läksin kindlustust ümber registreerima, väitis kindlustusfirma, et mul on "ootel" koefitsent 1.2 audi 100st, hoolimata sellest, et too auto pole 5 aastat liikluses osalenud ja A6 reaalselt müüdi *ENNE* uue auto ostu. Minu küsimusele, mis saab 0.4 koefitsendist, vastati, et noh, kui te vahepeal autot maha ei müü, siis teie järgmine auto saab selle 0.4.

Nii tulemusena vangerdati mu 0.4 "ootele" ja pandi täie rauaga 1.2 uuesti. Lõbus. Seletuskirja ja ostu-müügiarvetega saadeti otseselt puu taha, kuna "juriidiliselt on kõik korrektne".
Aivar

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”